6 Αυγ 2021

O W.H.O συνιστά γενετική χ ε ι ρ α γ ώ γ η σ η και γονιδιακή επεξεργασία των ανθρώπων. Όσοι προειδοποίησαν ότι οι Corono-"εμβολιασμοί" ήταν το πρώτο βήμα προς τη γενετική χειραγώγηση των ανθρώπων αντιμετώπισαν σκληρές επιθέσεις


Όσοι προειδοποίησαν ότι οι Corono-"εμβολιασμοί"  ήταν το πρώτο βήμα προς τη γενετική χειραγώγηση των ανθρώπων αντιμετώπισαν σκληρές επιθέσεις από τα 'ποιοτικά' μέσα ενημέρωσης, τους 'πολιτικούς' και τους 'ακτιβιστές' που το αρνήθηκαν και γελοιοποίησαν τους αντίστοιχους φόβους.

Όμως όλα αυτά είναι πλέον αμφισβητήσιμα: στις 12 Ιουλίου 2021, ο ίδιος ο ΠΟΥ άφησε τη γάτα από το σακί και δημοσίευσε συστάσεις -διαθέσιμες σε όλους στον ιστότοπο του ΠΟΥ- σχετικά με τη γενετική χειραγώγηση του ανθρώπου "για την προαγωγή της δημόσιας υγείας" (1).

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, για τον οποίο μπορούσε κανείς να διαβάσει στα μέσα ενημέρωσης πριν από την Corono-κρίση φράσεις όπως "Ο ίδιος ο ΠΟΥ βρίσκεται στο χρηματικό σταγονόμετρο του Ιδρύματος Gates" - γράφει στο ειδησεογραφικό του άρθρο : WHO issues new recommendations on human genome editing for the promotion of public health - "για την τροποποίηση ή χειραγώγηση του ανθρώπινου γονιδιώματος"  (1-3):

"Δύο νέες συνοδευτικές εκθέσεις που κυκλοφόρησαν σήμερα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) παρέχουν τις πρώτες παγκόσμιες συστάσεις που θα , με έμφαση στην ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και τη δεοντολογία.

Οι μακρο-βαρείς νέες εκθέσεις προκύπτουν από την πρώτη ευρεία, παγκόσμια διαβούλευση που  εξετάζει τη σωματική, τη γεννητική και την κληρονομική επεξεργασία του ανθρώπινου γονιδιώματος. Στη διαβούλευση, η οποία διήρκεσε πάνω από δύο χρόνια, συμμετείχαν εκατοντάδες άτομα που εκπροσωπούσαν διαφορετικές απόψεις από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων επιστημόνων και ερευνητών, ομάδων ασθενών, ηγετών πίστης και ιθαγενών πληθυσμών.

"Η επεξεργασία του ανθρώπινου γονιδιώματος έχει τη δυνατότητα να προωθήσει την ικανότητά μας να αντιμετωπίζουμε και να θεραπεύουμε ασθένειες, αλλά ο πλήρης αντίκτυπος θα πραγματοποιηθεί μόνο εάν την αναπτύξουμε προς όφελος όλων των ανθρώπων, αντί να τροφοδοτούμε περισσότερες ανισότητες στην υγεία μεταξύ και εντός των χωρών", δήλωσε ο Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus, Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ".

Επομένως, είναι "καλό" ότι μετά την τελευταία τροποποίησή του, ο νόμος για τη γενετική μηχανική στη Γερμανία δεν περιλαμβάνει πλέον όλα τα έμβια όντα όπως πριν, αλλά πλέον "όλα τα έμβια όντα εκτός από τον άνθρωπο".

Ο ΠΟΥ, από την άλλη πλευρά, είναι προφανώς ακλόνητος στην υπόθεση ότι "οι συστάσεις του" για τη χειραγώγηση του DNA θα εφαρμοστούν παγκοσμίως, παρόλο που ο πληθυσμός δεν γνωρίζει ακόμη τίποτα γι' αυτό. Αυτό αναφέρει η προαναφερθείσα ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας:

"Οι συστάσεις επικεντρώνονται σε βελτιώσεις σε επίπεδο συστημάτων που απαιτούνται για την ανάπτυξη ικανοτήτων σε όλες τις χώρες ώστε να διασφαλιστεί ότι η επεξεργασία του ανθρώπινου γονιδιώματος χρησιμοποιείται με ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και ηθική"... ... (κυρίως ηθική!...)

Πηγή - Μετάφραση/διαμόρφωση : Α.Τ.

Μπορείτε πραγματικά να συμμετάσχετε στις παγκόσμιες προσπάθειες να παραλύσoυμε την ικανότητα της οργανωμένης εγκληματικής συμμορίας του Βαθέως Κράτους για γενοκτονία, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την ελευθερία της υγειονομικής περίθαλψης, μποϊκοτάροντας οριστικά την Big Farma.