27 Αυγ 2021

Στιγμιότυπα καθημερινής τρέλας

Το βασικό ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα είναι η ΥΓΕΙΑ, ζωτική ΔYΝΑΜΗ Δημιουργίας. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μια στρατιωτική μηχανή που σκοτώνει μικρόβια και αντισώματα και βαδίζει μέσα στο σώμα.


Ωστόσο, δεδομένου ότι η σύγχρονη κοινωνία βασίζεται σε μια μαζική προσπάθεια να εγκατασταθεί η παβλοφική διέγερση-αντίδραση ως βασική αρχή για "καλύτερη ζωή", οι επαγγελματίες πρόκειται να θεωρήσουν την Υγεία ως ένα αποτέλεσμα που παράγεται από μηχανές.

Τα αντισώματα παρελαύνουν και ανιχνεύουν, τα στρατεύματα των Τ-κυττάρων έρχονται από πίσω τους και επιτίθενται στον εισβολέα, και ούτω καθεξής.

Αυτές οι εξωφρενικές μαλακίες γίνονται μοντέλο ζωής.

Και επομένως οι "γιατροί και οι ειδικοί" της δημόσιας υγείας είναι οι μεσσίες που μας προστατεύουν καθημερινά από τις βλάβες που προκαλούν ιοί οι εισβολείς.

Αυτό το φορτίο από ασυναρτησίες αποτελεί τη βάση για την ψεύτικη πανδημία και τις ρομποτικές αντιδράσεις του πληθυσμού.

Η ΖΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, από την άλλη πλευρά, είναι μια μοναδική ορμή μέσα στο άτομο να εκφράσει ζωτικότητα, ενέργεια και φαντασία στον κόσμο. Όταν ρέει, ρέει η υγεία.

Η συμμόρφωση είναι το νανούρισμα "είμαστε όλοι μαζί σε αυτό" για τις υπνωτισμένες μάζες που κάθονται σε μια παρακμάζουσα κοινή δεξαμενή ελέγχου του νου. Για πέντε λεπτά μοιάζει με υπεραυτοκινητόδρομο και μετά βρίσκεσαι σε ένα αδιέξοδο τα μεσάνυχτα απέναντι σε έναν τοίχο από τούβλα...

Ποιο είναι αυτό το ΕΜΕΙΣ; Ποιο είναι το ΑΥΤΟ στο οποίο είμαστε όλοι μαζί; Η απάντηση: Το ΕΜΕΙΣ είναι αντίγραφα ανθρώπων με σφραγίδα από καουτσούκ που τα άτομα προσποιούνται ότι είναι, και το ΑΥΤΟ είναι ένας αχός πνευματικής και ενεργειακής νάρκωσης.

Ποια είναι η πηγή όλων των συστημάτων, των πρωτοκόλλων, των μοντέλων και των μεθόδων που κυριαρχούν στη σύγχρονη ζωή σε σημείο παράδοσης με κλειδαμπαρωμένο ρυθμό;

Ένα καλό μέρος για να ξεκινήσουμε είναι το εκπαιδευτικό σύστημα. Έχει καταφέρει να προωθήσει την εσφαλμένη πεποίθηση ότι, αν δεν πάνε όλοι στο σχολείο για τουλάχιστον 12 χρόνια, ολόκληρα έθνη θα αποτελούνται από βαθύτατους ηλίθιους που τους τρέχουν τα σάλια από το στόμα.

Στην πραγματικότητα, το εκπαιδευτικό σύστημα έχει την τάση να βγάζει αυτούς τους ηλίθιους που τους τρέχουν τα σάλια από το στόμα.

Ο Γουίλιαμ Μπλέικ, ένας από τους μεγαλύτερους ποιητές κάθε εποχής σε κάθε γλώσσα, πήγε σχολείο μέχρι τα 10 του χρόνια. Μετά από αυτό, η μητέρα του τον δίδασκε στο σπίτι.

Δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό, αλλά μου έχουν πει ότι και οι Θεοί δεν πήγαν ποτέ σχολείο...

Είναι αδύνατο να μελετήσει κανείς ένα παιδί που έχει εμβολιαστεί με 12 ή 16 χρόνια εκπαίδευσης και να ρωτήσει: "Πώς θα ήταν αν δεν είχε πάει ποτέ σχολείο;". Αλλά η κοινή λογική μας λέει ότι, αν είχε μια έμφυτη περιέργεια για τη ζωή, θα είχε επιδιώξει τη μάθηση με τον δικό του τρόπο. Θα είχε μάθει να διαβάζει. Θα είχε βρει βιβλία. Θα είχε εκτοξεύσει τη δική του φαντασία προς πολλές κατευθύνσεις. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΊΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ. Δεν θα είχε γίνει μια εκπαιδευμένη νυφίτσα.

Ο "υψηλά οργανωμένος πολιτισμός" μας μας κάνει να πιστεύουμε ότι υπάρχουν μόνο αυτά τα μονοπάτια στη ζωή και ότι πρέπει να διαλέξουμε ένα από αυτά και να παραμείνουμε σε αυτό. Αυτό συρρικνώνει αυτόματα την άποψή μας για την Πραγματικότητα. Η έννοια της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ μοιάζει αδύνατη.

Τα έθνη και οι άνθρωποι πνίγονται στην ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ.

Έτσι, όταν ένα σκατο-σύννεφο από "ειδικούς" εισβάλλει στην πόρτα και ανακοινώνει ότι υπάρχει κάποια πανδημία που προκαλείται από έναν ιό, οι περισσότεροι από εμάς σηκωνόμαστε όρθιοι και χαιρετάμε. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν διαφωνούν ούτε στα λεπτά σημεία. "Χρειάζομαι πραγματικά το 3ο booster εμβόλιο, ή μου αρκούν δύο δόσεις Pfizer;"

Ποτέ δεν περνάει από το μυαλό των περισσότερων ανθρώπων ότι όλη αυτή η ιστορία είναι μυθοπλασία που ίπταται κάτω από τη σημαία διαστρεβλωμένων, περιορισμένων και φασιστοποιημένων "επιστημονικών" μυαλών που έχουν διαμορφωθεί από χρόνια σχολικής "εκπαίδευσης και κατάρτισης".

Αυτά τα εξειδικευμένα ιατρικά μυαλά και τα μυαλά της δημόσιας υγείας έχουν αποβλακωθεί και απομονωθεί από την ίδια τη ΖΩΗ.

Βλέπω νεκρούς ανθρώπους. Βλέπω νεκρούς ανθρώπους να μας λένε τι να κάνουμε. Βλέπω νεκρούς ανθρώπους που προωθούν το φόβο ως μοναδικό τους στόχο. Παγιδευμένοι οι ίδιοι, θέλουν να παγιδεύσουν κι εμάς.

Η στρατηγική της ελίτ είναι "μέσα για μια δεκάρα μέσα για μια λίρα". "Φυσικά και υπάρχει ο ιός. Άρα το θέμα είναι πόσο σοβαρός και θανατηφόρος είναι. Τώρα, τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι είχε αποδυναμωθεί μέχρι τις 15 Ιουνίου, αλλά μετά... εμφανίστηκε η Παραλλαγή!... Αυτό άλλαξε τα δεδομένα. Οι τελευταίες μετρήσεις της παραγωγής αντισωμάτων κατά της Δέλτα "παραλλαγής" δείχνουν... Zzzzz.💤

Η άκρη ενός ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ πέρασε και έπιασε τους ανθρώπους ανυποψίαστους παρασέρνοντάς τους στα βάθη της νοητικής αυτοπαράδοσης στο ΠΑΡΑΜΥΘΙ σχετικά με την αρχική ΙΣΤΟΡΙΑ...

Η ζωή δεν είναι πρωτόκολλο.

Η απομίμηση της ζωής είναι πρωτόκολλο.


Ως εκ τούτου, αναδημοσιεύουμε την ταινία blockbuster που ονομάζεται Πραγματικότητα :

Με φρέσκες τις σημειώσεις να τριγυρνάνε στο μυαλό σου, παίρνεις μια βαθιά ανάσα και φεύγεις από το θέατρο. Ο δρόμος είναι γεμάτος από κόσμο. Ο θόρυβος είναι δυνατός. Παρατηρείς ότι έχεις ένα τυλιγμένο φύλλο χαρτιού στο χέρι σου. Το ανοίγεις. Είναι μια συμφωνία μη αποκάλυψης :

«Εάν επιστρέψετε από την εμπειρία της ταινίας σας, δεν θα αποκαλύψετε ούτε θα συζητήσετε, βάσει ποινικής νομοθεσίας, τίποτα σχετικά με τη φύση, την ουσία ή τη διάρκεια της… ».

Κοιτάζεις το φύλλο χαρτιού και γρήγορα, χωρίς καθυστέρηση, αποφασίζεις να το τυλίξεις στις φλόγες... μαζί και το θέατρο του παραλόγου... Μπροστά μπορεί να μην ξέρεις ακόμα τι θα βρεις αλλά πίσω είσαι σίγουρος πια ότι δεν θα γυρίσεις ποτέ...