13 Αυγ 2021

Πανελλήνια Παιδιατρική Εταιρεία: «Μην αναφέρετε τις παρενέργειες των mRNA εμβολίων και εμβολιάστε όλα τα παιδιά»!

Ελλάδα 12 Αυγούστου 2021

Απίστευτη εντολή σε παιδιάτρους! - Ζητούν να αποκρύπτουν τις παρενέργειες και να εμβολιάσουν τα 5χρονα

Σοκ προκαλεί η ανακοίνωση της Ελληνικής Παιδιατρικής Εταιρείας για τον εμβολιασμό των παιδιών, καθώς ζητάει ευθαρσώς από τους παιδιάτρους να αποκρύπτουν τις παρενέργειες των mRNA εμβολίων, ώστε να εμβολιαστούν τα παιδιά 12 έως 17 ετών (τώρα) και τα παιδιά άνω των 5 ετών (στο μέλλον)!

Όλο αυτό... για να κτιστεί το περιβόητο τείχος ανοσίας, το οποίο πλέον πολλοί επιστήμονες, αλλά και ολόκληρα κράτη παραδέχονται πως δεν γίνεται να κτιστεί με τα συγκεκριμένα εμβόλια.

Όπως βλέπουμε στην ανακοίνωση η Ελληνική Παιδιατρική Εταιρεία ουσιαστικά ζητάει από τους γιατρούς να μην τονίζουν τις παρενέργειες των εμβολίων, καθώς «οδήγησαν στην αχρήστευση» του εμβολίου, αλλά να τονίζουν τους θανάτους από κορωνοϊό.

Η ανακοίνωση:ΕΔΩ

Να το διαβάσεις και να το προωθήσεις : "Τα πειραματόζωα της εξουσιαστικής 'ελίτ' είναι τα παιδιά μας" ... Η βίαιη προώθηση εμβολιασμού των παιδιών είναι υψίστης σημασίας για όσους θέλουν να ελέγξουν την ανθρωπότητα.


Εμβολιασμοί στους μαθητές;

Η εικόνα σοκάρει τον πλανήτη :


Οι «ειδικοί» της Ελλάδας απτόητοι...

Καθηγητής Luc Montagnier Νόμπελ Ιατρικής (2008): “Σκανδαλίστηκα που θέλουν να εμβολιάσουν τα παιδιά γιατί με το mRNA αγγίζουμε αληθινά τις μελλοντικές γενιές, μπορεί να έχει επιπτώσεις γι αυτές ! Το 1 0 - 2 5 % των εμβολιασμένων θα πεθάνουν...