8 Αυγ 2021

Ο δρόμος προς τον ολοκληρωτισμό


C.J. Hopkins, Consent Factory - Waking Times

Οι άνθρωποι μπορούν να λένε στον εαυτό τους ότι δεν είδαν πού οδηγούν τα πράγματα τους τελευταίους 17 μήνες, αλλά το είδαν. Είδαν όλα τα σημάδια στην πορεία. Τα σημάδια ήταν όλα γραμμένα με μεγάλα, έντονα γράμματα, μερικά από αυτά με γερμανική γραφή που έμοιαζε τρομακτική. Έγραφαν :

"ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ".

Δεν πρόκειται να σας δείξω ξανά όλα αυτά τα πειστήρια ξανά απ' την αρχή. Άνθρωποι σαν εμένα τα επισημαίνουν και τα διαβάζουν δυνατά εδώ και 17 μήνες. Όποιος γνωρίζει κάτι για την ιστορία του ολοκληρωτισμού, για το πώς μετατρέπει σταδιακά την κοινωνία σε ένα τερατώδες είδωλο του εαυτού του, ήξερε από την αρχή ποια είναι η "Νέα Κανονικότητα", και το φωνάζαμε από τις ταράτσες...

Παρακολουθούσαμε καθώς το Νέο Κανονικό μετέτρεπε τις κοινωνίες μας σε παρανοϊκές, παθολογικοποιημένες, αυταρχικές δυστοπίες, όπου οι άνθρωποι πρέπει πλέον να επιδεικνύουν τα "χαρτιά" τους για να δουν μια ταινία ή να πιουν έναν καφέ και να επιδεικνύουν δημόσια την ιδεολογική τους συμμόρφωση για να μπουν σε ένα σούπερ μάρκετ και να αγοράσουν τα ψώνια τους.

Παρακολουθήσαμε καθώς το Νέο Κανονικό μετέτρεψε την πλειοψηφία των μαζών σε μεθυσμένους από το μίσος, υστερικούς όχλους που καταδιώκουν ανοιχτά τους "ανεμβολίαστους", τους επίσημους "Untermenschen" (υπανθρώπους) της ιδεολογίας του Νέου Κανονικού.

Παρακολουθήσαμε το Νέο Κανονικό να κάνει ακριβώς αυτό που έκανε κάθε ολοκληρωτικό κίνημα στην ιστορία πριν από αυτό, ακριβώς με τους αριθμούς. Τα επισημάναμε όλα αυτά, σε κάθε βήμα της διαδρομής. Δεν πρόκειται να τα επαναλάβω όλα αυτά ξανά.

Θα καταγράψω, ωστόσο, το πού βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή και πώς φτάσαμε εδώ ... για τα πρακτικά, έτσι ώστε οι άνθρωποι που θα σας πουν αργότερα ότι "δεν είχαν ιδέα πού πήγαιναν τα τρένα" να καταλάβουν γιατί δεν τους εμπιστευόμαστε πια και γιατί τους θεωρούμε δειλούς και συνεργάτες ή ακόμα χειρότερα συναυτουργούς...

Ναι, αυτό είναι σκληρό, αλλά αυτό δεν είναι παιχνίδι. Δεν είναι μια διαφορά απόψεων. Το παγκόσμιο-καπιταλιστικό κυρίαρχο κατεστημένο εφαρμόζει μια νέα, πιο ανοιχτά ολοκληρωτική δομή της κοινωνίας και σκιώδη μέθοδο διακυβέρνησης. Ακυρώνουν τα συνταγματικά και ανθρώπινα δικαιώματά μας, μεταφέροντας την εξουσία από κυρίαρχες κυβερνήσεις και δημοκρατικούς θεσμούς σε ανεξέλεγκτες παγκόσμιες οντότητες που δεν έχουν καμία υποταγή σε κανένα έθνος ΟΥΤΕ καν στον ίδιο το λαό τους.

Αυτό είναι που συμβαίνει ... αυτή τη στιγμή. Δεν είναι τηλεοπτική εκπομπή. Συμβαίνει πραγματικά.

Ο χρόνος για τους ανθρώπους να "ξυπνήσουν" έχει τελειώσει. Σε αυτό το σημείο, είτε θα συμμετάσχετε στον αγώνα για να διατηρήσετε ό,τι έχει απομείνει από αυτά τα δικαιώματα και αυτή την κυριαρχία, είτε θα παραδοθείτε στη "Νέα Κανονικότητα", στον παγκόσμιο-καπιταλιστικό ολοκληρωτισμό. Δεν με νοιάζει τι πιστεύετε για τον ιό, ή τις μεταλλαγμένες παραλλαγές του, ή τα πειραματικά "εμβόλια". Αυτό δεν είναι ένα αφηρημένο επιχείρημα για την "επιστήμη". Είναι ένας αγώνας... ένας πολιτικός, ιδεολογικός αγώνας. Από τη μία πλευρά είναι η δημοκρατία, από την άλλη ο ολοκληρωτισμός. Διαλέξτε μια καταραμένη πλευρά και ζήστε με αυτή!

Εν πάση περιπτώσει, εδώ είναι το σημείο που βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή, και πώς φτάσαμε εδώ, μόνο σε αδρές γραμμές.

Είναι Αύγουστος του 2021, και η Γερμανία έχει απαγορεύσει επίσημα τις διαδηλώσεις κατά της επίσημης ιδεολογίας της "Νέας Κανονικότητας". Άλλες δημόσιες συγκεντρώσεις, όπως η διαδήλωση της Christopher Street Day (φωτογραφία κάτω), πριν από μία εβδομάδα, εξακολουθούν να επιτρέπονται. Η απαγόρευση της πολιτικής αντιπολίτευσης είναι ένα κλασικό χαρακτηριστικό γνώρισμα των ολοκληρωτικών συστημάτων. Είναι επίσης μια κλασική κίνηση από τις γερμανικές αρχές, η οποία θα τους δώσει το πρόσχημα που χρειάζονται για να εξαπολύσουν αύριο τις ομάδες μπράβων της Νέας Κανονικότητας στους διαδηλωτές.


Στην Αυστραλία, ο στρατός έχει αναπτυχθεί για να επιβάλει την απόλυτη συμμόρφωση με τα κυβερνητικά διατάγματα... λουκέτα, υποχρεωτικές δημόσιες τελετές υπακοής κ.λπ. Με άλλα λόγια, είναι de facto στρατιωτικός νόμος. Αυτό είναι ένα άλλο κλασικό χαρακτηριστικό των ολοκληρωτικών συστημάτων.

Στη Γαλλία, οι ιδιοκτήτες εστιατορίων και άλλων επιχειρήσεων που σερβίρουν "ανεμβολίαστους" θα φυλακίζονται τώρα, όπως φυσικά και οι "ανεμβολίαστοι". Ο εξιλαστήριος αποδιοπομπαίος τράγος, η δαιμονοποίηση και ο διαχωρισμός των "ανεμβολίαστων" συμβαίνει σε χώρες σε όλο τον κόσμο. Η Γαλλία είναι απλώς ένα ακραίο παράδειγμα. Η δημιουργία αποδιοπομπαίων τράγων, η απανθρωποποίηση και ο διαχωρισμός των μειονοτήτων -ιδιαίτερα των πολιτικών αντιπάλων του καθεστώτος- είναι ένα άλλο κλασικό χαρακτηριστικό των ολοκληρωτικών συστημάτων.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, την Ελλάδα και σε πολλές άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο, εισάγεται επίσης αυτό το ψευδο-ιατρικό σύστημα κοινωνικού διαχωρισμού, προκειμένου να διαιρεθούν οι κοινωνίες σε "καλούς ανθρώπους" (δηλαδή, συμμορφούμενους) και "κακούς" (δηλαδή, μη συμμορφούμενους). Στους "καλούς ανθρώπους" δίνεται η άδεια και ενθαρρύνονται από τις αρχές και τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης να εξαπολύουν την οργή τους στους "ανεμβολίαστους", να απαιτούν τον διαχωρισμό μας σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, να απειλούν ανοιχτά ότι θα μας δολοφονήσουν. Αυτό είναι επίσης χαρακτηριστικό γνώρισμα των ολοκληρωτικών συστημάτων.

Και αυτό, φίλοι μου, είναι το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε.

Δεν φτάσαμε εδώ μέσα σε μια νύχτα. Ακολουθούν μερικά μόνο από τα αδιαμφισβήτητα σημάδια στο δρόμο προς τον ολοκληρωτισμό που έχω επισημάνει τους τελευταίους 17 μήνες.

Ιούνιος 2020 ... Ο νέος (παθολογικοποιημένος) ολοκληρωτισμός.

Αύγουστος 2020 ... Η εισβολή των Νέων Κανονικών.

Οκτώβριος 2020 ... Η λατρεία των Κοβιδιανών.

Νοέμβριος 2020 ... Οι Γερμανοί επέστρεψαν!

Μάρτιος 2021 ... Η Νέα Κανονικότητα (Φάση 2).

Μάρτιος 2021 ... Το ζήτημα των "ανεμβολίαστων".

Μάιος 2021 ... Η ποινικοποίηση της διαφωνίας.

Ιούνιος 2021 ... Κατασκευή της Νέας Κανονικής "Πραγματικότητας".

Και τώρα, εδώ είμαστε, εκεί που πηγαίναμε από την αρχή, ξεκάθαρα, αδιαμφισβήτητα ... κατευθείαν στην Καταιγίδα που πλησιάζει, ή πιθανώς στον παγκόσμιο εμφύλιο πόλεμο.

Αυτό δεν είναι το τέλος του δρόμου προς τον ολοκληρωτισμό, αλλά είμαι αρκετά σίγουρος ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Φαίνεται ότι τα πράγματα θα γίνουν άσχημα. Πολύ άσχημα. Εξαιρετικά άσχημα. Όσοι από εμάς αγωνιζόμαστε για να διατηρήσουμε τα δικαιώματά μας, και κάποια βασική επίφαση δημοκρατίας, δεν έχουμε πει ακόμα τον τελευταίο μας λόγο ... και είμαστε εκατομμύρια, και είμαστε σε εγρήγορση.

Γι' αυτό διαλέξτε πλευρά, αν δεν το έχετε κάνει ήδη. Αλλά, πριν το κάνετε, ίσως να κοιτάξετε πίσω στην ιστορία των ολοκληρωτικών συστημάτων, τα οποία, για κάποιο λόγο, δεν φαίνεται να αποδίδουν ποτέ στους ολοκληρωτικούς, τουλάχιστον όχι μακροπρόθεσμα. Δεν είμαι επαγγελματίας φιλόσοφος ή κάτι τέτοιο, αλλά υποψιάζομαι ότι αυτό μπορεί να έχει να κάνει με την άσβεστη επιθυμία κάποιων ανθρώπων για ελευθερία και την προθυμία μας να πολεμήσουμε γι' αυτήν, μερικές φορές μέχρι θανάτου.

Αυτό το είδος αισθάνεται σαν μια από αυτές τις στιγμές.

Συγγνώμη που σας το παίζω "Braveheart", αλλά προετοιμάζομαι για να πάω αύριο να με σπάσουν στο ξύλο οι ομάδες των μπράβων της Νέας Κανονικότητας, οπότε είμαι λίγο... ξέρετε, υπερβολικά συναισθηματικός.

Σοβαρά, όμως, διαλέξτε πλευρά ... τώρα ... αλλιώς θα διαλέξει η πλευρά εσάς...


Σχετικά με τον συγγραφέα

Αν, για οποιονδήποτε ανεξήγητο λόγο, εκτιμάτε τη δουλειά του κ. Hopkins και θέλετε να την υποστηρίξετε, παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα του στο Substack ή τη σελίδα του στο Patreon ή στείλτε τη συνεισφορά σας στον λογαριασμό του στο PayPal, έτσι ώστε ίσως σταματήσει να έρχεται στα γραφεία μας προσπαθώντας να χτυπήσει το προσωπικό μας για χρήματα. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να αγοράσετε το σατιρικό δυστοπικό μυθιστόρημά του επιστημονικής φαντασίας, Zone 23, ή τον τόμο Ι και ΙΙ των Δοκιμίων του Εργοστασίου Συναίνεσης, ή κάποιο από τα ανατρεπτικά θεατρικά του έργα, τα οποία κέρδισαν κάποια βραβεία στη Μεγάλη Βρετανία και την Αυστραλία. Αν δεν εκτιμάτε το έργο του κ. Χόπκινς και θέλετε να του γράψετε ένα υβριστικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί του.



Waking Times
- Μετάφραση/διαμόρφωση/προσθ.φώτο : Α.Τ.



ΟΙ "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΤΟΥ ΧΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

Το γράφαμε συνεχώς τα προηγούμενα χρόνια και έτσι κι έγινε.