15 Αυγ 2021

Προσκλητήριο στους Αφγανούς πρόσφυγες να εισβάλλουν στην Ελλάδα

Σε προσκλητήριο να μπουν στην Ελλάδα -γιατί αυτή είναι η πρώτη χώρα της ΕΕ- προχώρησε ο «πρωθυπουργός εν αναμονή» όπως πολλοί θεωρούν ότι θα είναι σε μια μεταβατική συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, ο Έλληνας επίτροπος στην ΕΕ Μαργαρίτης Σχοινάς.

Η απίστευτη δήλωση του που καταδεικνύει τους κινδύνους που βιώνει ο ελληνισμός από "ανθρώπους" που υπηρετούν σε θέσεις κλειδιά στην ΕΕ είναι η εξής:

«Τα σύνορα της ΕΕ παραμένουν ανοικτά για όποιον απομακρύνεται από την βία και τους διωγμούς».

Μετά από τη αυτή τη δήλωση όλοι οι Αφγανοί πρόσφυγες, νομιμοποιούνται να έρθουν στην Ελλάδα, χωρίς να τους ενοχλήσει κανένας. Αυτή τη στιγμή 3 εκατ. πρόσφυγες έχουν φύγει από το Αφγανιστάν και αναμένεται να φτάσουν τα 5 εκατ.

Ενώ ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν είπε επίσης: «Η "κρίση" στο Αφγανιστάν, και όχι μόνον, δείχνει με ακόμη μεγαλύτερη σαφήνεια ότι αυτή είναι η στιγμή, ότι ήρθε η ώρα να συμφωνήσουν, οι χώρες μέλη, στην έγκριση του νέου Ευρωπαϊκού Συμφώνου Μετανάστευσης». (Συνέχεια ΕΔΩ)

Γι 'αυτό σε έχουν απασχολημένο με τα φονικά τους εμβόλια και τα χαοτικά μέτρα που σου επιβάλλουν δια πυρός και σιδήρου... Έχουν καταδικάσει τον Δυτικό κόσμο σε θάνατο. Σκοτώνουν αρχικά τους προσκυνημένους και τους αντικαθιστούν με "κατατρεγμένες μειονότητες" για ενίσχυση  της μεθοδευμένης υπογεννητικότητας και την "ανάπτυξη" της "κουρασμένης" δυτικής οικονομίας και κοινωνίας από την απρόσμενη, εκ των έσω, κατά μέτωπο επίθεση...



Πηγή φωτο