14 Αυγ 2021

Στην Κέρκυρα η Ντόρα Μπακογιάννη και αμέσως μετά το παπαγαλάκι της έδωσε : "Πράσινο φως για την μεταφορά επιβεβαιωμένων κρουσμάτων με πλωτό μέσο"‼️ Ξανά από τη νύμφη του Ιονίου η τρομοκρατία στο πόπολο.

Στην Κέρκυρα βρίσκεται η Ντόρα Κομπογιαννίτη με το σύζυγό της Ισίδωρο Κουτσούβελο για την μετάδοση των νέων ΔΙΧΑΣΤΙΚΩΝ εντολών. (Με τις φωτιές που συνεχίζουν να μαίνονται, κάποιος άλλος χρειάστηκε να επωμιστεί το βάρος της διασποράς καταστροφολογίας και πανικού με στόχο τη ¨"συμμόρφωση"). Μάλιστα φωτογραφήθηκαν μαζί με τον βουλευτή Κέρκυρας της ΝΔ με τον ιδιοκτήτη γνωστής ψαροταβέρνας:

 

Ενδιαφέρον έχει το σχόλιο αναγνώστη στο άρθρο με  την φώτο :

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνάντηση με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, Λεωνίδα Ρουμπάτη, είχε χθες το μεσημέρι στο νοσηλευτικό ίδρυμα, ο βουλευτής ΝΔ Στ.Γκίκας. Παρών ήταν και ο Διευθυντής του Υπουργού Τουρισμού Παύλος Κουρής που βρίσκεται στην Κέρκυρα.

Συζητήθηκε η κατάσταση, η οποία διαμορφώνεται στο Νοσοκομείο, από 1η Σεπτεμβρίου 2021, μετά την υποχρεωτική αναστολή εργασίας των 150 και πλέον (!) εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κέρκυρας που αρνούνται να εμβολιαστούν. - Άραγε τι ξέρουν ή τι έχουν δει τα μάτια τους και αρνούνται; (συνέχεια εδώ)
Γκίκας: Πράσινο φως για την μεταφορά επιβεβαιωμένων κρουσμάτων με πλωτό μέσο

Έγινε επίσης γνωστό ότι η Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19, έδωσε το πράσινο φως, υπό προϋποθέσεις, για την μεταφορά επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και στενών επαφών COVID 19 με πλωτό μέσο μεταξύ νήσων ή και της ηπειρωτικής ακτής. (Τι εννοεί ο  ποιητής ;)
Συνέχεια 👉   ΕΔΩ



Καταγγελίες για δολοφονίες εν ψυχρώ στα νοσοκομεία σπάνε την ομερτά της υγειονομικής μαφίας. Τι ακριβώς κάνουν εφαρμόζοντας τα πρωτόκολλα του θανάτου

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ-ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Χρυσοχοΐδης εξαπολύει επίθεση στο πανελλήνιο από την Κέρκυρα ... Αντισταθείτε !!

Χρυσοχοΐδης από την Κέρκυρα : "Σε δύο εβδομάδες έρχεται η «Ελευθερία» μας"

Μητσοτάκης Κέρκυρα: «Κάποια στιγμή θα καεί το δάσος, οπότε καλά κάνουμε και το χτίζουμε»!!