11 Αυγ 2021

💥 ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤHΡΙΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ 💥

Ο Dr. Sam White, είναι γενικός ιατρός που επικεντρώνεται στη Λειτουργική Ιατρική στο Ηνωμένο Βασίλειο. Λέει την αλήθεια και ως εκ τούτου έχει κατηγορηθεί κακόβουλα ότι διαδίδει παραπληροφόρηση και θέτει τους ασθενείς σε κίνδυνο. Έχει κατηγορηθεί ότι μειώνει την εμπιστοσύνη του κοινού στο ιατρικό επάγγελμα. Το Γενικό Ιατρικό Συμβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου αμφισβητεί την ψυχική του υγεία (!). Η ατζέντα της επικείμενης ακρόασης από το Γενικό Ιατρικό Συμβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου είναι σαφώς η επίθεση στον αγγελιοφόρο αντί να αμφισβητηθεί το μήνυμα.

 Χρειάζεται επειγόντως την υποστήριξή σας. Σας παρακαλούμε να τον βοηθήσετε υπογράφοντας και κοινοποιώντας αυτή την αίτηση.

Είμαστε εν ενεργεία γιατροί ή/και επιστήμονες ή/και ακαδημαϊκοί ή/και εκπροσωπούμε επαγγελματικές οργανώσεις.

Συμμεριζόμαστε τις ανησυχίες του Dr White και συμφωνούμε με τις δηλώσεις του.

Και εμείς έχουμε συμβουλεύσει και συνεχίζουμε να συμβουλεύουμε τους ασθενείς και το ευρύ κοινό σχετικά με την ιατρική αντιμετώπιση της νόσου CV 19 και τον εμβολιασμό με βάση την ορθή επιστήμη.

💥 Έχουμε 20 ώρες πριν από την ακρόαση για να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερη υποστήριξη και υπογραφές από ασκούμενους γιατρούς, επιστήμονες, ακαδημαϊκούς και επαγγελματικές οργανώσεις για να υποστηρίξουμε τον Dr Sam White.

Παρακαλούμε υπογράψτε και υποστηρίξτε ΕΔΩ

Ο δικτυακός τόπος που εκθέτει την απάτη ΕΔΩ
[Π]

Καταγγελίες για δ ο λ ο φ ο ν ί ε ς εν ψυχρώ στα νοσοκομεία σπάνε την ομερτά της υγειονομικής μαφίας. Τι ακριβώς κάνουν εφαρμόζοντας τα πρωτόκολλα του θανάτου

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ-ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ