25 Αυγ 2021

N.Y. : ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ - Μελέτη αποκαλύπτει σ υ γ κ λ ο ν ι σ τ ι κ ά στατιστικά στοιχεία τα οποία το Υπουργείο Υγείας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ




Θα πρέπει να αναρωτηθεί κανείς αν υπάρχουν στοιχεία που θα μπορούσαν να υποβληθούν σε αυτούς τους οργανισμούς δημόσιας υγείας, τα οποία θα άλλαζαν την ακλόνητη πίστη τους στα εμβόλια και την αφοσίωσή τους σε αυτά. Και δεν τους προβληματίζει το γεγονός ότι δεν μπορούν να προσκομίσουν κανένα στοιχείο για να υποστηρίξουν τους ισχυρισμούς τους; Η απάντηση είναι προφανώς κρυμμένη σε κοινή θέα όταν το NYSDOH γράφει ότι "το Υπουργείο Υγείας θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους παιδικούς εμβολιασμούς και ... τις εντολές για τον εμβολιασμό των παιδιών σχολικής ηλικίας". Αυτή η τυφλή πίστη και πεποίθηση, χωρίς αποδείξεις, είναι που πρέπει να προβληματίσει κάθε άτομο που ζει σε αυτή τη χώρα και ζει κάτω από κανόνες που υπαγορεύονται από αυτούς τους ιατρικούς αυτοκράτορες.

Στις 21 Μαΐου 2021, οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τακτικά την ICAN απέστειλαν επιστολή απαίτησης εκ μέρους μιας ομάδας που αποτελείται από όλες τις οικογένειες ανεμβολίαστων παιδιών σε τέσσερις συνεχόμενες σχολικές περιφέρειες στην κομητεία Ulster της Νέας Υόρκης (οι "Οικογένειες Ulster"), προς τον Dr. Zucker, τον Επίτροπο του Υπουργείου Υγείας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης ("NYSDOH"), και τον Dr. Rosa, τον Επίτροπο Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης ("NYSED"). Το αίτημα εξηγεί ότι υπάρχει πληθώρα στοιχείων που υποστηρίζουν ότι τα ανεμβολίαστα παιδιά έχουν καλύτερα αποτελέσματα στην υγεία τους από τα εμβολιασμένα παιδιά, αλλά και ότι τα πιο πειστικά στοιχεία είναι τα αποτελέσματα στην υγεία των ανεμβολίαστων παιδιών των οικογενειών Ulster σε σύγκριση με τα αποτελέσματα στην υγεία των εμβολιασμένων παιδιών στις σχολικές τους περιφέρειες.

Μετά τη συλλογή και ανάλυση των πληροφοριών για την υγεία όλων των ανεμβολίαστων παιδιών στις τέσσερις αυτές σχολικές περιφέρειες, τα αποτελέσματα ήταν τα εξής :


Αν και δεν είναι σοκαριστικά για την ICAN, τα αποτελέσματα αυτά θα πρέπει να προκαλέσουν την αντίδραση και την απάντηση των αρχών δημόσιας υγείας και ενός υπουργείου παιδείας που επιβάλλει τα εμβόλια. Αντ' αυτού, το NYSED επέλεξε να αγνοήσει πλήρως την επιστολή και τα ευρήματά της.

Το NYSDOH έστειλε μια μισή σελίδα απάντησης σχεδόν ένα ολόκληρο μήνα αργότερα. Η εν λόγω απάντηση ανέφερε ότι "[δ]εδομένες πληροφορίες σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των παιδικών εμβολιασμών είναι ευρέως διαθέσιμες στο κοινό" και παρέπεμψε τις οικογένειες του Ulster στην ιστοσελίδα "Εμβόλια και ανοσοποιήσεις" του NYSDOH και στην ιστοσελίδα "Ασφάλεια εμβολίων" του CDC, η οποία αφορά, ως επί το πλείστον, το COVID-19.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι οι λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια των παιδικών εμβολίων είναι διαθέσιμες "σε δεκαετίες επιστημονικής βιβλιογραφίας". Καμία επιστημονική βιβλιογραφία δεν αναφέρθηκε ούτε προσκομίστηκε. Και επειδή δεν μπορούν ποτέ να χάσουν την ευκαιρία να το πράξουν, το NYSDOH επικαλέστηκε επίσης την περιβόητη υπόθεση προ 116 ετών - Jacobson κατά της πολιτείας της Μασαχουσέτης - για την ιδέα ότι "η εξουσία της Πολιτείας να επιβάλλει εμβολιασμούς στα σχολεία και σε άλλα περιβάλλοντα, ως βασικό εργαλείο για την προστασία της δημόσιας υγείας, έχει καθιερωθεί με σαφήνεια".

Αγνοώντας πλήρως τα δεδομένα που περιέχονται στην επιστολή, το NYSDOH κατέληξε στο συμπέρασμα ότι:

Οι εμβολιασμοί αποτελούν μία από τις σημαντικότερες διαθέσιμες μεθόδους για την προστασία των παιδιών από σοβαρές και ενίοτε θανατηφόρες ασθένειες και το Υπουργείο Υγείας θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους παιδικούς εμβολιασμούς και την εφαρμογή των εντολών του νόμου περί δημόσιας υγείας για τον εμβολιασμό των παιδιών σχολικής ηλικίας.

Στις 11 Αυγούστου 2021, εστάλη απάντηση στο NYSDOH, επισημαίνοντας την κραυγαλέα παράλειψη από την απάντηση του NYSDOH έστω και ενός στοιχείου που να υποστηρίζει ότι ο αυξανόμενος ρυθμός και ο κατάλογος των χρόνιων ασθενειών και των αναπηριών που πλήττουν τα παιδιά δεν προκαλούνται από τον εμβολιασμό.

Ως εκ τούτου, το NYSDOH προειδοποιήθηκε ότι, ελλείψει της παραλαβής αυτής της απόδειξης, δόθηκε εντολή στους δικηγόρους να ασκήσουν αγωγή αμφισβήτησης της συνταγματικότητας των απαιτήσεων σχολικού εμβολιασμού για το νηπιαγωγείο έως τη δωδέκατη τάξη.

Πρέπει να αναρωτηθεί κανείς αν υπάρχουν στοιχεία που θα μπορούσαν να υποβληθούν σε αυτές τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας, τα οποία θα άλλαζαν την ακλόνητη πίστη τους στα εμβόλια και την υποταγή τους σε αυτά. Και δεν τους προβληματίζει το γεγονός ότι δεν μπορούν να προσκομίσουν κανένα στοιχείο για να υποστηρίξουν τους ισχυρισμούς τους; Η απάντηση είναι προφανώς κρυμμένη σε κοινή θέα όταν το NYSDOH γράφει ότι "το Υπουργείο Υγείας θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους παιδικούς εμβολιασμούς και ... τις εντολές για τον εμβολιασμό των παιδιών σχολικής ηλικίας". Αυτή η τυφλή πίστη και πεποίθηση, χωρίς αποδείξεις, είναι που πρέπει να προβληματίσει κάθε άτομο που ζει σε αυτή τη χώρα και ζει κάτω από κανόνες που υπαγορεύονται από αυτούς τους ιατρικούς αυτοκράτορες.

Πηγή - Μετάφραση/διαμόρφωση : Α.Τ.