21 Αυγ 2021

Γινόμαστε γενναίοι


Η ανθρωπότητα γονατισμένη


"Η έλλειψη φόβου είναι η πρώτη προϋπόθεση της πνευματικότητας. Οι δειλοί δεν μπορούν ποτέ να είναι ηθικοί". ~Μαχάτμα Γκάντι

Φαίνεται ότι ο κόσμος βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Τα πάντα έχουν αντιστραφεί, και καθώς η μήτρα αποτυγχάνει στο τέλος της εποχής της, το ψέμα έχει γίνει το νόμισμα της ζωής.

Το κρυφό στήσιμο του σκηνικού


Είναι προφανές σε οποιονδήποτε έχει περισσότερα από μερικά εγκεφαλικά κύτταρα ότι αυτή η "πανδημία" είναι ένα σχέδιο που ετοιμάζεται εδώ και καιρό και ένα σημαντικό βήμα στην αποστολή της ελίτ να ελέγξει όλη τη ζωή στη γη. Η διαβολική ατζέντα σέρνεται προς τα εμπρός με τόσο μικρά βήματα που λίγοι έχουν παρατηρήσει αυτή την αναδίπλωση προς την τυραννία.

Αλλά τώρα ήρθε η ώρα να πιέσουμε... ο κόσμος έχει γονατίσει από ένα παθογόνο ιό με ποσοστό ανάρρωσης 99%.... Ως αποτέλεσμα αυτής της ψεύτικης πανδημίας, η υστερία και η καταπίεση που εξαπολύεται στο ανυποψίαστο κοινό είναι διαβολική, ασυνείδητη και εγκληματική.

Τι είναι, λοιπόν, στην πραγματικότητα αυτή η απάτη-δημία;

Η ατζέντα


Τα άψυχα όντα που δημιούργησαν αυτή τη διάσταση παίζουν με το γονιδίωμά μας εδώ και πολύ καιρό. Τα σώματά μας έχουν τροποποιηθεί και η συνείδησή μας έχει αποβλακωθεί σε σημείο που είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε ένα κοπάδι πρόβατα από τους ανθρώπους στο δρόμο.

Ο εμβολιασμός που επιβάλλεται στην ανθρωπότητα είναι άλλη μια προσπάθεια για τροποποίηση του γονιδιώματός μας. Πραγματοποιήθηκε από την ίδια δαιμονική ομάδα "ειδικών" που παρεμβαίνει στη γέννησή μας. πριν από το λεγόμενο "πρωταρχικό κλάμα".

Ποιο είναι λοιπόν το επόμενο βήμα στη διαβολική τους ατζέντα; Θα μπορούσε να είναι η καταστροφή του πνευματικού μας δεσμού με την Πηγή - Δημιουργό ενισχύοντας τη φυλακή του κόσμου των πέντε αισθήσεων;... Αυτό θα έκανε το τρελό τους όνειρο του μετανθρωπισμού πολύ πιο εύκολο να εδραιωθεί.

Έρχονται για τα παιδιά


"Τα πνεύματα του σκότους βρίσκονται τώρα ανάμεσά μας. Πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή, ώστε να αντιλαμβανόμαστε τι συμβαίνει όταν τα συναντάμε και να αποκτούμε μια σαφή εικόνα για το πού βρίσκονται. Το πιο επικίνδυνο πράγμα που μπορείτε να κάνετε στο άμεσο μέλλον θα είναι να παραδοθείτε ασυνείδητα στις επιρροές που είναι σίγουρα παρούσες". ~Rudolph Steiner.

Ο Ρούντολφ Στάινερ στα δοκίμιά του το 1917 που δημοσιεύτηκαν υπό τον τίτλο "Η πτώση των πνευμάτων του σκότους", προέβλεψε ένα μέλλον όπου θα επιβαλλόταν ένα εμβόλιο που θα έκλεβε την πνευματική μας πραγματικότητα και θα μας υποδούλωνε στον κόσμο των πέντε αισθήσεων.

Θυμηθείτε τι μας έλεγαν οι "διχαλωτές γλώσσες" ότι μόνο η γιαγιά και ο παππούς κινδύνευαν από το παθογόνο. Μας είπαν ότι δεν επηρεάζει τα παιδιά και τους νέους. Ποια είναι λοιπόν η επείγουσα βιασύνη να εμβολιαστούν μωρά, νήπια, παιδιά, έφηβοι και έγκυες γυναίκες;

Ο Steiner είχε δίκιο


Έρχονται για τα παιδιά με εκδικητική μανία. Η πρώτη κίνηση ήταν να απομονώσουν και να σακατέψουν το μυαλό τους μέσω της "εκπαίδευσης" για το σύστημά τους/μηχανή του κιμά. Κατόπιν χρησιμοποιώντας την κοινωνική απομάκρυνση, την έλλειψη ανθρώπινης επαφής και την καταστροφή της υγείας τους με τις μάσκες ήταν εύκολο να διεισδύσουν στην ψυχή και το μέλλον της κάθε κοινωνίας... Το τρίτο στάδιο με το πρόσχημα της ασφάλειας είναι η ένεση με ένα πολύπλευρο, αυτοαναπαραγόμενο, ηλεκτρομαγνητικό μόριο που ονομάζεται οξείδιο του γραφενίου. Το σήμα κατατεθέν του μυαλού του 'θηρίου'...

Αυτή η φρίκη που ζούμε δεν έχει να κάνει με ασθένεια... έχει να κάνει με τον απόλυτο έλεγχο του μυαλού και την ατζέντα των μετανθρωπιστών.

Πνευματική μάχη


Υπάρχει μια πνευματική μάχη σε πλήρη εξέλιξη. Ο στόχος των παγκοσμιοποιητών είναι να εξαλείψουν το πνεύμα της ανθρωπότητας και να δώσουν χώρο στον άνθρωπο-μηχανή cyborg. Οι εμβολιασμένες μάζες έχουν άθελά τους χάσει την πνευματική τους σύνδεση με την Πηγή με αντάλλαγμα να "επανέλθουν σωματικά στο φυσιολογικό". Ενώ πολλοί έχουν εξαναγκαστεί από τους εργοδότες τους και έχουν απειληθεί με απόλυση αν δεν κάνουν το εμβόλιο.

Γινόμαστε γενναίοι

Όταν απελευθερωνόμαστε από τις παλιές μορφές σκέψης που περιβάλλουν το Εγώ, απελευθερώνουμε την ενέργεια της παλιάς ζωής, οι πυκνότητες αρχίζουν να διαλύονται, η αίσθηση της ταυτότητάς μας αλλάζει και τα πάντα στον κόσμο μας αποκτούν μια διαφορετική προοπτική, μια διαφορετική έκφραση του νέου μας δονητικού εαυτού.

Γινόμαστε γενναίοι θεματοφύλακες...

Υποψιάζομαι ότι εκείνοι από εμάς που απορρίπτουν το σημάδι της πρόστυχης νόησης του θηρίου είμαστε η αρχή. Η ήρεμη φωνή της πνευματικής πραγματικότητας μας μίλησε και μας έδωσε την κατανόηση του Στάινερ.

"Πέρα από τις ιδέες του λάθους και του σωστού υπάρχει ένα πεδίο.

Θα σας συναντήσω εκεί.

Όταν η ψυχή ξαπλώνει σε αυτό το χορτάρι, ο κόσμος είναι πολύ
γεμάτος για να μιλάμε γι' αυτόν
".

Νομίζω ότι το απόσπασμα του Rumi μιλάει άμεσα για την εποχή μας. Το μονοπάτι μας οδηγεί πέρα από τη δυαδικότητα στο πεδίο της Ενότητας, όπου δεν υπάρχει "μέσα ή έξω" ή "πάνω & κάτω". Ένα μέρος όπου η διαίσθησή μας και η καρδιά μας συναντιούνται. Όπου η έμφυτη γνώση μας προέρχεται από ένα διαφορετικό επίπεδο πραγματικότητας πολύ πέρα από τον κόσμο των πέντε αισθήσεων.

Γνωρίστε τη Δύναμη - Αυτή είναι η Ειρήνη

Η πνευματική πραγματικότητα μας έφερε ως εδώ. Είναι η μόνη πηγή σταθερότητας και δύναμης στην οποία μπορούμε να βρούμε παρηγοριά. Η Πηγή Δημιουργός μας έχει ευλογήσει με διαύγεια οράματος. Βλέπουμε την αλήθεια εκεί που οι άλλοι βλέπουν μόνο ψέματα. Δεν χρειάζεται πλέον να κολυμπάμε ενάντια στο ρεύμα, γιατί έχουμε γίνει γενναίοι και στεκόμαστε όρθιοι στην πνευματική πραγματικότητα. Πλέον δεν σκύβουμε και κανένας μας δεν σέρνεται στα πόδια των δαιμονικών υπηρεσιών. Είμαστε η Αρχή. Είμαστε οι εθελοντές απεσταλμένοι της Δημιουργίας που τοποθετήθηκαν σε αυτή την εποχή για να υπηρετήσουν το πεδίο της Ενότητας.

Γι' αυτό αδέλφια, δεν είμαστε μόνοι. Ας σταθούμε δυνατοί και ας γίνουμε δύναμη ο ένας για τον άλλον.

Με πολλή αφοσίωση. Α.Τ.



"Η αλήθεια είναι αυτή που σώζει το τομάρι σου. Δεν είναι μόνο ότι σε αφήνει ελεύθερο. Σου σώζει τη ζωή."