3 Αυγ 2021

Μην αποδέχεστε άλλο κλείδωμα! Κρατήστε τις επιχειρήσεις σας ανοιχτές! Ζήστε τη ζωή σας!

Εμπιστοσύνη στην Big Pharma;


1. Η Johnson & Johnson κατέβαλε 5 δισεκατομμύρια δολάρια σε πρόστιμα για το ρόλο της στην προκάλεση επιδημίας οπιοειδών στις Η.Π.Α. Το CDC εκτιμά ότι η χρήση των εξαιρετικά εθιστικών οπιοειδών, στα παυσίπονα προκάλεσαν τουλάχιστον 500.000 θανάτους και κατέστρεψαν αμέτρητες ζωές μεταξύ 1999 και 2019. Η ίδια η J & J πρόσφατα αντιμετώπισε πρόβλημα χρησιμοποιώντας εν γνώσει της καρκινογόνο ουσία που προκαλεί καρκινογενέσεις σε διάσημη σκόνη για μωρά για δεκαετίες.

2. Η Pfizer είναι ένας συνήθης δράστης που έχει καταβάλει επίσης δισεκατομμύρια σε πρόστιμα για επίμονες ενασχολήσεις της με παράνομες και διεφθαρμένες πρακτικές μάρκετινγκ, δωροδοκώντας τους γιατρούς για την μη δημοσιοποίηση των ανεπιθύμητων δοκιμαστικών αποτελεσμάτων. Μια έκθεση της Νέας Υόρκης που αποκαλύπτει το 2010 ότι το Pfizer "πλήρωσε περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια σε 4.500 γιατρούς και άλλους επαγγελματίες της υγείας στις Ηνωμένες Πολιτείες για συνεργασία ώστε να μιλούν προπαγανδίζοντας για λογαριασμό της τους τελευταίους έξι μήνες του 2009." Πλήρωσε άλλα 15,3 εκατομμύρια δολάρια σε 250 ακαδημαϊκά ιατρικά κέντρα και άλλες ερευνητικές ομάδες για κλινικές δοκιμές.

3. Η Moderna δεν έχει ακόμη μηνυθεί για παράνομες πρακτικές, διότι στα δέκα χρόνια ύπαρξής της δεν κατάφερε να λάβει την έγκριση της FDA για την εισαγωγή στην ενιαία αγορά της ιατρικής ούτε ενός σκευάσματος, παρά τις επαναλαμβανόμενες αποτυχημένες προσπάθειες. Το Niaid της Moderna και του Fauci συνεργάστηκε στην ανάπτυξη εμβολίων χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα MRNA της Moderna και Niaid του Fauci για κορονοιούς, συμπεριλαμβανομένων των MERS, τουλάχιστον από το Νοέμβριο του 2015.

Το 2016, η Moderna πήρε 20 εκατομμύρια δολάρια από το Ίδρυμα Gates για την ανάπτυξη του εμβολίου, χρησιμοποιώντας mRNA τεχνολογία, αλλά ποτέ δεν έφερε επιτυχώς κάποιο στην αγορά μέχρι την εξουσιοδότηση έκτακτης ανάγκης της FDA για το εμβόλιο COVID-19...

 Είναι εντυπωσιακό πώς ο Gates από το να είναι μια προσωπικότητα διαταραγμένη, κηλιδωμένη από μια ναρκισσιστική δυσωδία, ωθεί τώρα παγκοσμίως το Ελιξήριο του Διαβόλου. Είναι προφανές ότι επελέχθη και εκπειδεύτηκε ακριβώς όπως ο Zuckerberg.

Δεν μπορεί να απαντήσει στις πιο βασικές ερωτήσεις. Δείξτε σε όλους πώς αυτή η κοινωνικά αμήχανη μαριονέτα που έγερνε μπρος πίσω και οι κινήσεις της ήταν το λιγότερο κατατονικές, έφτασε εκεί που βρίσκεται σήμερα επειδή κυριαρχεί είτε ο νεποτισμός είτε η υποταγή σε κάτι τρομερό - Δείτε μια ενδιαφέρουσα αναδρομή που αφορά την "καριέρα" του B.Gates :


Παρακολούθησέ το :
Bill Gates :

-"Η παρουσία των κοινωνικών μέσων και μιας προγραμματισμένης "πανδημίας" δεν έχουν δοκιμαστεί ποτέ πριν"  [Μετάφραση : "Υποτιμήσαμε τον άνθρωπο και φοβάμαι ότι τσαντίσαμε τα λάθος άτομα"...]

-"Υποτιμήσαμε τα κοινωνικά μέσα και πώς να εξαπλώσουμε την αλήθεια"


💢 Χρησιμοποιούσαν τα κοινωνικά μέσα για να μας κατασκοπεύσουν, να μας ελέγξουν

💥 Τα πήραμε  στα χέρια μας και τώρα  με τη βοήθειά τους,
θα τους κρεμάσουμε

💣 Δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν πλέον ούτε στους δρόμους!



Μην αποδέχεστε άλλο κλείδωμα! Κρατήστε τις επιχειρήσεις σας ανοιχτές! Ζήστε τη ζωή σας!