4 Ιουλ 2022

Τι θα συμβεί στις ζωές σας την 27η Ιουλίου

Αν τρέξεις να αποδεχθείς την ψηφιακή μετάβαση της 27ης Ιουλίου, χάνεις επίσημα την ελευθερία σου σαν άνθρωπος και καταδικάζεις το μέλλον σου και της οικογένεια σου.

( Διαβάστε το πολύ προσεκτικά γιατί ίσως η ζωή σας, να εξαρτάται κυριολεκτικά από αυτό )


Η Δημοκρατία στη Δυτική Σκέψη κορυφώθηκε σε μια σχέση εξάρτησης έτσι όπως τη θεμελιώνει ο Έγελος στη Φαινομενολογία του Πνεύματος (1807) στο κεφάλαιο IV, στη διαλεκτική του Κυρίου και του Δούλου. Δηλαδή ότι η διαλεκτική σχέση μεταξύ Κυρίου και Δούλου είναι αμετακίνητη στην ιστορία. Με την ευκαιρία, βλέπε 👉 εδώ : ⛓  Το σύστημα της δουλείας

Πολύ μελάνι έπεσε από τότε για τη σχέση μεταξύ Κυρίου και Δούλου ως σχέση εξαρτημένη και ανυπέρβλητη, φθάνοντας έως και τα ψυχαναλυτικά κείμενα του Ζακ Λακάν που τη σχέση αυτή την εντάσσει  σε επίπεδο ιδεοληπτικής εμμονής (l’attitude de l’obsessionnel), δηλαδή, σε πλήρες αδιέξοδο.

Μια ακόμη απόχρωση αυτής της σχέσης Κυρίου – Δούλου μας δίνει ο Ζιλ Ντελέζ στο έργο του Présentation de Sacher-Masoch, 1971, που ως  πολιτικός και κοινωνικός ανατόμος μας περιγράφει μια σχέση οριακή και ταυτόχρονα «ευνουχιστική»   που  έγινε συνθήκη της ζωής μας.

Πολύ έξυπνα  ο Ζιλ Ντελέζ βάζει  τα όρια μας στη σχέση μεταξύ μαζοχισμού και σαδισμού. Τι μας λέει λοιπόν: Ο σαδιστής έχει ανάγκη από θεσμούς ( θα λέγαμε ότι εκεί βρίσκονται οι λαοί με παράδοση στη συμμετοχική δημοκρατία) και αυτό γιατί ο σαδιστής σκέφτεται και λειτουργεί  με όρους  θεσμοποιημένης κατοχής. Στην άλλη πλευρά βρίσκεται ο μαζοχιστής, ο οποίος σκέφτεται και λειτουργεί με όρους συμβεβλημένης συμμαχίας. (Ιερά Συμμαχία, η συμμαχία του Άξονα, κλπ). Και εδώ βρίσκονται οι λαοί που θέλουν να εκπαιδεύουν, που βάζουν κανόνες απαράβατους και να κλείνουν τα όρια της πολιτικής σε απόλυτες πειθαρχίες.

Εύκολα μπορεί κανείς  να καταλάβει μετά την παραπάνω ανάλυση του Ντελέζ,  τις επιβεβαιώσεις και τα προτάγματα  που βάζουν τόσο οι "ηγέτες" των χωρών, όσο και οι λαϊκές τους βάσεις. Για παράδειγμα ο Γερμανός (βορράς) «σκιαγραφείται» από το σύμφωνο της τρέλας του μαζοχισμού και ο Ιταλός  (νότος) από το σύμφωνο της τρέλας του σαδισμού.

Η εποχή μας όμως φαίνεται, πάει πέρα από αυτά τα σχήματα προκαθορισμένου τρόπου ενέργειας και συμπεριφοράς :

Θέλει όλοι να βρίσκονται κάτω από μια υπέρτατη εξουσία.

Ο πλανήτης απολιθώνεται σ’ ένα μεγάλο στρατόπεδο που άλλοτε θα χαλαρώνει και άλλοτε θα αυστηροποιείται, ανάλογα με τις προβλέψεις της τεχνο-βιο-επιστήμης.

Και οι πολίτες του παγκόσμιου στρατοπέδου θα κρατούνται σαν «γυμνές ζωές» μέσα στο στρατόπεδο όπως λέει ο Τζ. Αγκάμπεν, δηλαδή θα είναι στερημένοι από δικαϊκές δικαιωματικές υποστάσεις.

Ο πλανήτης στρατόπεδο, θα αποτελεί το νέο παγκοσμιοποιημένο τόπο της μερικής προστασίας και της ελλειμματικής υπόστασης.

Ο νέος άνθρωπος θα είναι απολύτως διαχωρισμένος από την έννοια της ιδιότητας του πολίτη.

Αντλούμε στοιχεία για το πώς θα λειτουργεί το νέο πλανητικό στρατόπεδο από τον Jeseph- Achille Mdembe, γνωστό και ως Achille Mdembe, ο οποίος αναφέρεται στη "Νεκροπολιτική", ως διάσταση της Βιοεξουσίας και της Βιοπολιτικής.

Η Νεκροπολιτική, (ή Νεκροφιλελευθερισμός) είναι ο όρος που επινοήθηκε από τον Καμερουνέζο καθηγητή Αχίλε Μπέμπε (Achille Mbembe) σε ένα δοκίμιο με τον ίδιο τίτλο, που γράφτηκε μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, και δημοσιεύθηκε το 2003 (στα ελληνικά, κυκλοφόρησε το 2020). Η ανάπτυξη της Νεκροπολιτικής, δημιουργεί αυτό, που ο Μπέμπε αποκαλεί "κόσμους του θανάτου" (deathworlds), ή «νέες και μοναδικές μορφές κοινωνικής ύπαρξης, στις οποίες τεράστιοι πληθυσμοί υπόκεινται σε συνθήκες διαβίωσης που τους προσδίδουν το καθεστώς των ζωντανών-νεκρών».

Οι πολίτες θα μας πει ο Achille Mdembe : θα υποβάλλονται σε αστικό και κοινωνικό θάνατο, τα δικαιώματα θα αποχρωματίζονται, η κοινωνική προστασία θα εξουδετερώνεται και η ζωή θα εισέρχεται σε επισφαλείς συνθήκες. Οι όροι διαβίωσης θα αγγίζουν τον απομονωτισμό της Παλαιστίνης και την εξορία της ζωής του απαρτχάιντ της Νότιας Αφρικής.

Ο χωροχρόνος του ανθρώπου θα εντάσσεται σε συνθήκες πειθαρχικής συσκευής. Με άλλα λόγια η νεκροπολιτική θα εκφράζει σύμφωνα πάντα με τον Achille Mdembe τις σύγχρονες μορφές υποταγής της ζωής στη δύναμη του θανάτου.


Διαβάστε 👉 ΕΔΩ


Πως όμως βρεθήκαμε στη ζώνη της "νεκροπολιτικής" ;

Από την εποχή του Φουκώ μέχρι σήμερα, έχει συμβεί η εξής θεμελιώδης αλλαγή: μέχρι πριν μερικές δεκαετίες ως «μη κανονιστικοί» πληθυσμοί στη Δύση, θεωρούνταν οι γύφτοι, οι αλλόχθονες, οι ομοφυλόφιλοι, οι τοξικομανείς και οι ιερόδουλες.

Σήμερα όμως, βιώνετε στο πετσί σας το Great Reset και το σχέδιο ανάκαμψης με το όνομα Ελλάδα 2.0, όπου ΕΣΕΙΣ, ο νόμιμος πληθυσμός εξολοθρεύεστε αργά αλλά σταθερά μέσω της πολιτικής του "νεκροφιλελυθερισμού", ενώ προστατεύονται οι προαναφερθείσες μειονότητες (στις οποίες έχουν προστεθεί και οι αφροασιάτες μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες)


Η ψηφιακή διακυβέρνηση και η ψηφιακή εποχή δεν είναι απλά μερικές διευκολύνσεις, απάλειψη της γραφειοκρατίας και έκδοση πιστοποιητικών σε μια ώρα. Αυτό είναι το τυρί...   Φυσικά, ακούγονται διάφορα από τα χείλη ανυποψίαστων πολιτών, ότι είναι θέμα παρακολούθησης και "εδώ έχουμε smartphone  μας νοιάζει η νέα ταυτότητα;;;" κλπ. Δεν είναι  απλά θέμα παρακολούθησης, είναι θέμα ελέγχου, είμαι θέμα υποταγής, είναι θέμα υπακοής. Πάνω από όλα όμως είναι θέμα  ΑΠΟΔΟΧΗΣ!

Ζητάνε την αποδοχή σας! Τίθεται ζήτημα αποδοχής σας, της ψηφιακής αυτής διακυβέρνησης. Μαζί με την ψηφιακή μετάβαση αποδέχεστε τον νέο τρόπο διακυβέρνησης, ο οποίος  έχει μια γενική φιλοσοφία. ΜΙΑ ΚAI ΜΟΝΟΝ ριζωμένη φιλοσοφία : Όποιος ΔΕΝ ταυτιστεί/αποδεχθεί όσα η νέα  ψηφιακή διακυβέρνηση επιβάλλει, ΔΕΝ θα μπορεί να συμμετέχει στην κοινωνία.

Τα εργαλεία της ψηφιακής μετάβασης είναι τα εργαλεία εκείνα που μεσολαβούν ανάμεσα στον πολίτη και την νέα παρανοϊκή διακυβέρνηση που μία γεύση της πήραμε με την υποχρεωτικότητα των εμβολίων Μέχρι τώρα η τεχνολογία μας εξυπηρέτησε, όμως εδώ βάζουμε άνω τελεία,πατάμε στοπ!

Έχει ήδη γίνει σε άλλα κράτη αυτή η μετάβαση, η Ελλάδα είναι από τα τελευταία οχυρά που θα πρέπει να αποσπάσουν ομολογίες, να συγκεντρώσουν αποδοχές πριν μας πάνε στο επόμενο στάδιο, στην επόμενη κρίση, στην επόμενη πρόκληση που θα επιβάλλει τις «από κοινού λύσεις».

Αυτό στις 27 Ιουλίου είναι ο προθάλαμος των νέων ταυτοτήτων. Όσοι τρέξουν να κάνουν την μετάβαση να γνωρίζουν ότι ταυτίζονται με το υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης.

🔥Τους δίνετε το πράσινο φως για να εφαρμοστεί μία ψηφιακή διδακτορία άνευ προηγουμένου.

🔥Δίνετε το πράσινο φως, ΠΡΟΣΕΞΕ, σε αυτήν την smart ψηφιακή δικτατορία για να αναλάβει τον έλεγχο των πόρων, της ύλης….της πρώτης ύλης…, της εργασίας! Παραχωρείτε τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθέριες σας, την επιβίωση σας την ίδια σε ανθρώπους που σχεδιάζουν να τα καταπατήσουν.

Ήδη έχει γίνει μια προσομοίωση σε μικρή κλίμακα όλα αυτά τα χρόνια. Κρίσεις πόλεμοι, απειλές, υποκρισίες, βία, παραποίηση της αλήθειας , εκβιασμοί και το αποκορύφωμα η υγειονομική δικτατορία. Αποδεχόμενοι τη ψηφιακή διακυβέρνηση και τον αριθμό που μας ταυτίζει με αυτή, αποδεχόμαστε την νέα εποχή ή αλλιώς τον δεισιδαίμονα αριθμό της ύλης (666).

Ο έλεγχος της ύλης και η ταύτιση μας με τον αριθμό της και όσους τα ελέγχουν θα οδηγήσει στο να μην  μπορείς να βάλεις το χωράφι σου τίποτα, να μην έχεις τις κότες ή το ψάρεμα σου κτλ. Ότι δεν θα μπορείς να έχεις το κρέας σου και αν το έχεις, δεν θα μπορείς να το πουλήσεις, η ψηφιακή διακυβέρνηση, όπου και αν έχεις την βάση της, θα εφαρμόζει κάθετα τις όποιες αποφάσεις θα λαμβάνοντα από......…κοινού με σένα ... βλακάκο...

Και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος λήψης αποφάσεων, όταν όλοι κουμπώσουμε στο ψηφιακό αυτό σύστημα, από ένα ιδιοφυές αλγοριθμικό  σύστημα που έχει συνείδηση και εκεί πάνω θα συνδεθούν όλα τα ελληνικά και ξένα υπουργεία, από υγείας μέχρι το υπουργείο αμύνης.


Γι αυτό εξάλλου και ο υπερυπολογιστής ΔΑΙΔΑΛΟΣ εγκαταστάθηκε στο ΛΑΥΡΙΟ;...

Αν τρέξεις να αποδεχθείς την ψηφιακή μετάβαση της 27ης Ιουλίου, χάνεις επίσημα την ελευθερία σου σαν άνθρωπος και καταδικάζεις το μέλλον σου και της οικογένεια σου. Αποδέχεσαι όρους όπως κλιματική αλλαγή, μαζικός εμβολιασμός, γάμοι ομοφυλοφίλων κτλ. Αποδέχεσαι την προπαγάνδα κάθε υπόθεσης και όσα θα εφαρμοστούν στο όνομα της.

Αυτή η ψηφιακή μετάβαση είναι μια νέα smart! παγκόσμια απόπειρα κυριαρχίας…



[Πηγές : 1 , 2 , 3] - Σύζευξη/διαμόρφωση/προσθήκες : Α.Τ.


🔥 🔥 Ώρα να τους παίρνουμε φαλάγγι...