16 Ιουλ 2022

Ή αυτοί ή εμείς ✌

💥 Όσο ο κόσμος ήταν απασχολημένος με τη παραίτηση του "Μπόζο", Μπόρις Τζόνσον, το Εθνικό Ινστιτούτο στατιστικής, έβαλε μια έρευνα κάτω από το χαλάκι. 41 νεκρά παιδιά (ανά 100 χιλιάδες) από τις αρχές Ιανουαρίου 2021 μέχρι Μάϊο του 2022. Ή εάν προτιμάτε 136 (!!!) φορές πιθανότερο το παιδί σας να "φύγει ξαφνικά" από τα δηλητήρια της Big Farma.


Συγχαρητήρια! Το προστατέψατε από έναν "ιό", που έτσι κι αλλιώς δεν του είχε κάνει τίποτα μέχρι την ένεση..

💥 Στο παρακάτω βίντεο, η πρώην υπουργός Υγείας της Βρετανίας, Ναντίν Ντόρις, αφήνει αιχμές για τον επίσης πρώην υπουργό Υγείας Ματ Χάνκοκ, πως ήθελε να προωθήσει ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΓΟΝΕΩΝ και ΠΑΙΔΙΩΝ σε δομές, με τη πρόφαση της καραντίνας λόγω ιού :


💥 Τα αποτελέσματα της επίθεσης των "εμβολίων" στις κοινωνίες των ευκολόπιστων υπηκόων : Πατέρας στην Ιταλία σε απόγνωση, αφού έχασε το παιδί του από τη πειραματική ένεση, επιτίθεται στο νοσοκομείο :


💥 Εν τω μεταξύ, ομαδικές παραιτήσεις από το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας, το FDA και τον CDC των ΗΠΑ. Ο λόγος; Γιατί δεν ακολουθούν την επιστήμη.


Ξαφνικά πολλές υψηλόβαθμες θέσεις είναι ανοικτές και στα δύο ιδρύματα με τους λόγους παραίτησης να συγκεντρώνονται σε: αχρείαστη μασκοφορία και κλείσιμο σχολείων όπως επίσης και τα εμβόλια στα μωρά...  Πηγή

Εγκαταλείπουν οι αρουραίοι το πλοίο...  

💥 Στην Ελβετία καταζητούνται οι πραγματικοί ένοχοι. Δεν έχει παραιτούμαι και τη γλίτωσα. Χωρίς συνέπειες θα ξαναγίνουν τα ίδια. Χρειάζεται να καούν όλοι στη πυρά, χωρίς δίκη. Και οι οικογένειες τους μαζί. Να μην μείνει κανένας τους...



Ή αυτοί ή εμείς