7 Ιουλ 2022

⚠️ Έκτακτο : Οι Georgia Guidestones έχουν καταστραφεί.

Γνωρίζουμε ότι η πρώτη "κατευθυντήρια γραμμή" που είναι χαραγμένη στο μνημείο Georgia Guidestones αναφέρει:



"Διατήρηση της ανθρωπότητας κάτω από 500.000.000 σε διαρκή ισορροπία με τη φύση", που αντιστοιχεί σε μείωση πάνω από το 90% των ανθρώπων της γης. Αυτός είναι ένας στόχος που φαινόταν εξωφρενικός μέχρι που άρχισε να διαφαίνεται το πλήρες εύρος των δηλητηριασμένων εμ-βολών θανάτου και στη συνέχεια η προοπτική της παγκόσμιας πείνας και του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου, ακριβώς πίσω από τον ορίζοντα των καθημερινών πρωτοσέλιδων των ειδήσεων.

Οι Georgia Guidestones θεωρούνται οι ταμπέλες της "Νέας (;) Παγκόσμιας Τάξης". Είναι χαραγμένες με τις βασικές αρχές της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Διατάσσονται να μειώσουν τον πληθυσμό και να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο νομικό σύστημα.

Παραγγέλθηκαν το 1980 από κάποιον Ρόμπερτ Κρίστιαν, ένα ψευδώνυμο για ένα πρόσωπο που πιθανώς συνδέεται με τους μασονικούς κύκλους.

Σήμερα το πρωί, κάτοικοι της κομητείας Έλμπερτ της Τζόρτζια έμαθαν ότι οι πέτρινες πλάκες φαινόταν να έχουν υποστεί ζημιές από έκρηξη :


Φαίνεται να είναι ένα συμβολικό μήνυμα που απευθύνεται στους ισχυρούς της γης. Ένα μήνυμα προς αυτούς ότι η εποχή της Νέας Παγκόσμιας Τάξης έχει τελειώσει...

Τα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας δείχνουν την ανατίναξη των Georgia Guidestones από εκρηκτικό μηχανισμό :



Τώρα οι άνθρωποι ρωτούν, τι σημαίνει αυτό, όχι άλλη μείωση του πληθυσμού; Πρώτα απ' όλα πρόκειται για τελετουργικό της μασονίας. Αν κοιτάξετε την πάνω γωνία του βίντεο ασφαλείας μπορείτε να δείτε τις πέτρες να ανατινάζονται ακριβώς στο 3:33.

Τώρα σύμφωνα με το τελετουργικό μέρος σε αυτό, πρώτα πρέπει να πέσει το σύστημα του Θηρίου για να αναστηθεί το δεύτερο από τις στάχτες του. Όλα αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού. Θέλουν ο κόσμος να μιλάει γι' αυτό. Μπορείτε να απολαύσετε το σόου, αλλά να είμαστε προσεκτικοί με το "order" που έρχεται μετά από αυτό...

Πηγή - Διαμόρφωση/προσθήκες : Α.Τ.


👉 Οι παγκοσμιοποιητές έχουν εισέλθει στη φάση της Γενοκτονίας. Γνώμη μας προσωπική : Δεν θα προλάβουν να καταφέρουν τίποτε από όλα αυτά...