29 Ιουλ 2022

ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ‼️‼️

Σε όσους οικειοποιούνται, μεταποιούν και χρησιμοποιούν τα έγγραφα του Κοινού Δικαίου - τα οποία εμείς προσφέρουμε εδώ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ και τα έχουμε κοινοποιήσει σε ΟΛΟΥΣ - με σκοπό το να τα "πουλάνε" σε αδαείς, απελπισμένους  και απληροφόρητους συμπολίτες μας!

Το Ε.Α.Ζ.Ι. Τrust© και οι Ενεργοί Ακομμάτιστοι Πολίτες Κέρκυρας©, καταδικάζουν και καταγγέλλουν αυτού του είδους τις ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΕΣ πρακτικές που έχουν ως σκοπό τον προσωπικό χρηματισμό επιτήδειων, ανθελλήνων, οι οποίοι κοροϊδεύουν τον κόσμο που δεν ξέρει από που να κρατηθεί και πως να αντιδράσει αυτούς τους χαλεπούς και μίζερους καιρούς.


⚠️ ΠΡΟΣΟΧΗ ⚠️


⚠️Ο 'συμπολίτης' Α.Π. στην Θεσσαλονίκη⚠️ ζητάει 500+ ευρώ(!) για την προετοιμασία της Δήλωσης Χρηματοδότησης του UCC και τα κατάλληλα έγγραφα, αυτοσυστηνόμενος ενίοτε ως "δικηγόρος" στα θύματά του, ενώ η πραγματική του ιδιότητα δεν έχει καμία σχέση με το συγκεκριμένο επάγγελμα. Ο συγκεκριμένος, αφού έλαβε μέρος στο working team του Ε.Α.Ζ.Ι.© και αφού έμαθε την διαδικασία... άρχισε να πουλάει την γνώση που αποκόμισε, προς 500+ ευρώ "το κεφάλι"...

Tα έγγραφα που απαιτούνται και οι διαδικασίες έχουν κοινοποιηθεί από το blog Ανατροπή Τώρα©, ελεύθερα και χωρίς κανένα περιορισμό, για όποιον ενδιαφέρεται, στον τομέα "ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ" ώστε ο οποιοσδήποτε να μπορέσει να τα μελετήσει και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα και αποφάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την καταγγελία, ελάτε σε επαφή μαζί μας.


Ε.Α.Ζ.Ι.Τrust©-Α.Ε.Π.Κέρκυρας©-Ανατροπή Τώρα©