27 Ιουλ 2022

Σχεδόν όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Γερμανία

Η Επιτροπή της Ε.Ε. ενέκρινε (https://www.euronews.com/next/2022/07/25/monkeypox-eu-approves-use-of-bavarian-nordics-imvanex-vaccine-against-virus) ένα εμβόλιο κατά της ευλογιάς των πιθήκων.


Πρόκειται για το προϊόν Imvanex της Γερμανικής (η οικονομική έδρα είναι στη Δανία) Bavarian-Nordic (http://bn-impfstoffe.de/impressum). Αυτό σημαίνει ότι τα 27 κράτη μέλη της ΕΕ, καθώς και η Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και η Νορβηγία, θα "αναγκαστούν" να αγοράσουν και πάλι εκατομμύρια δόσεις για να πεταχτούν στο τέλος -και πάλι- στα σκουπίδια.

Ενδιαφέρον και πάλι το γεγονός ότι για το συγκεκριμένο προϊόν, ο ΕΜΑ (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων) εξέδωσε και πάλι προσωρινή άδεια "ειδικής περίστασης" και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα (https://www.ema.europa.eu/en/medicines/human/EPAR/imvanex):

Το φάρμακο αυτό εγκρίθηκε σε εξαιρετικές περιστάσεις, επειδή ο αιτών δεν ήταν σε θέση να παράσχει πλήρη στοιχεία σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια του φαρμάκου υπό κανονικές συνθήκες χρήσης. Αυτό μπορεί να συμβεί επειδή η πάθηση που πρόκειται να αντιμετωπιστεί είναι σπάνια ή επειδή η συλλογή ολοκληρωμένων πληροφοριών δεν είναι δυνατή ή αντιδεοντολογική.

Για καλό μας, για το καλό της Ευρώπης. Μας σώζουν χρόνια τώρα...  Πηγή

Σχεδόν όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Γερμανία και πάλι...

Ο Klaus Schwab (🇩🇪) σχεδιάζει και διεξάγει μια παγκόσμια "επανεκκίνηση", ενώ η Γερμανία χρηματοδοτεί τον ΠΟΥ που του παρέχει την απαραίτητη "υγειονομική κρίση".

Ο Dr. Drosten με το περίφημο PCR παραποίησε και "βίασε" την ιατρική και η BioNTech "οργιάζει", αποκρύπτοντας στοιχεία και δεδομένα από τις ελεγκτικές αρχές, χρηματοδοτώντας πολιτικά κόμματα και δημόσιες υπηρεσίες.

Στους χρηματοδότες του ΠΟΥ βλέπουμε επίσης ευγονιστές όπως ο Μπιλ Γκέιτς ("Πρέπει να μειώσουμε τον παγκόσμιο πληθυσμό (εδώ)") και η χρηματοδοτούμενη από τον Gates, GAVI Alliance (εδώ), μια παγκόσμια συμμαχία εμβολίων που αριθμεί μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες ως εταίρους της.

Τι θα μπορούσε άραγε να πάει στραβά...; Πηγή

Die Welt:Διπλάσιος αριθμός ασθενών στα νοσοκομεία με Covid σε σύγκριση με ένα χρόνο πριν



"Αυτή τη στιγμή υπάρχουν διπλάσιοι ασθενείς που έχουν μολυνθεί με Covid στα Γερμανικά νοσοκομεία σε σχέση με το περασμένο καλοκαίρι. Αν και το ποσοστό των ασθενών εντατικής θεραπείας μεταξύ των ασθενών με Corona είναι σημαντικά χαμηλότερο, ο απόλυτος αριθμός των ασθενών είναι "διπλάσιος από ό,τι την ίδια χρονική στιγμή πέρυσι", δήλωσε ο Gerald Gab, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Γερμανικής Ομοσπονδίας Νοσοκομείων (DKG), στις εφημερίδες της Funke Mediengruppe (Κυριακή). "Τα στοιχεία καθιστούν σαφές ότι το φθινόπωρο μπορεί να αποτελέσει και πάλι μια ακραία δοκιμασία αντοχής για τα νοσοκομεία". Πηγή

76% πλήρως "εμβολιασμένοι".

Τα "εμβόλια" σώζουν...(μας έλεγαν)

Συνέχεια εδώ