25 Απρ 2023

Όχι, η Σαουδική Αραβία ΔΕΝ έκανε την 9/11



Kit Knightly

Η είδηση-βόμβα για το 911 αυτή την εβδομάδα που πέρασε, είναι ότι ένα πρόσφατα δημοσιευμένο δικαστικό αρχείο από τον Ιούλιο του 2021, αποκάλυψε ότι τουλάχιστον δύο από τους 19 φερόμενους ως "αεροπειρατές" μπορεί να είχαν στρατολογηθεί από τη CIA.

Τώρα αυτό δεν είναι ακριβώς "είδηση", αφού έχει από καιρό διαπιστωθεί ότι η CIA, το FBI και/ή οποιεσδήποτε άλλες υπηρεσίες του αλφαβήτου των ΗΠΑ απλά πρέπει να έχουν εμπλακεί. Δεν θα μπορούσε να είχε συμβεί χωρίς τη συμμετοχή τους.

Δυστυχώς, αλλά όχι απροσδόκητα, η νέα έκδοση δεν πάει τόσο μακριά. Αντ' αυτού, η κατάθεση του Donald C. Canestraro Declaration - πρώην επικεφαλής ερευνητή του Γραφείου Στρατιωτικών Επιτροπών - συζητά τις "αποτυχίες των μυστικών υπηρεσιών που οδήγησαν στην 11η Σεπτεμβρίου", ενώ εστιάζει κυρίως στους "αεροπειρατές" και το ιστορικό τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Grayzone, η δικαστική κατάθεση βασίζεται σε ανώνυμες μαρτυρίες "υψηλόβαθμων αξιωματούχων της CIA και της FBIA":

    ...η κατάθεση είναι μια δήλωση 21 σελίδων του Don Canestraro, επικεφαλής ερευνητή του Γραφείου Στρατιωτικών Επιτροπών, του νομικού οργάνου που επιβλέπει τις υποθέσεις των κατηγορουμένων για την 11η Σεπτεμβρίου. Συνοψίζει απόρρητες κυβερνητικές αποκαλύψεις και ιδιωτικές συνεντεύξεις που πραγματοποίησε με ανώνυμους υψηλόβαθμους αξιωματούχους της CIA και του FBI.

Αυτό έπρεπε να είναι μια κόκκινη σημαία, ακριβώς εκεί. Όπως και οι πρόσφατες "αποκαλύψεις" του Seymour Hersh για το Nord Stream 2, οποιαδήποτε χρήση "ανώνυμων εμπιστευτικών πηγών" θα πρέπει πάντα να ενεργοποιεί τον εσωτερικό συναγερμό σας για μαλακίες. Είναι πιο πιθανό να πρόκειται για ένα περιορισμένο παρασκήνιο παρά για οτιδήποτε άλλο.

Στην πραγματικότητα, οποιαδήποτε συζήτηση για τους "αεροπειρατές" θα πρέπει να ενεργοποιήσει τον εσωτερικό σας σκεπτικισμό.

Reality check: Τα ονόματα των αεροπειρατών δόθηκαν από το FBI. Σχεδόν όλα όσα γνωρίζουμε για αυτούς τους άνδρες προέρχονται από πηγές των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών ή από την έκθεση της Επιτροπής 9/11.


Αφού το FBI κατάφερε να συγκεντρώσει τα ονόματα των 19 ανδρών που ήταν υπεύθυνοι για την 11η Σεπτεμβρίου μέσα σε λίγες ημέρες, με τη βοήθεια των φαινομενικά πυρίμαχων διαβατηρίων τους, αποκαλύφθηκε αμέσως ότι τουλάχιστον τέσσερις από αυτούς τους άνδρες ήταν ακόμη -στην πραγματικότητα- ζωντανοί. Δεν είχαν επιβιβαστεί ποτέ στα αεροπλάνα και δεν είχαν καμία σχέση με τρομοκρατικές ομάδες οποιουδήποτε είδους.

Το γεγονός αυτό εξηγήθηκε ως "σύγχυση" και λόγω του ότι "τα αραβικά ονόματα είναι όλα πολύ παρόμοια", αλλά όποια και αν ήταν η αιτία, σίγουρα θέτει υπό αμφισβήτηση τον υπόλοιπο κατάλογο.

Πραγματικά, δεδομένου ότι η CIA και το FBI είναι - ή τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι - οι κύριοι ύποπτοι όσον αφορά οποιαδήποτε τρομοκρατική επίθεση σε αμερικανικό έδαφος, τίποτα από όσα δημοσιεύουν δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη πληροφορία και τίποτα από όσα λένε δεν πρέπει να λαμβάνεται τοις μετρητοίς. Όσον αφορά τους υπόπτους ή οτιδήποτε άλλο.

Η αρχειοθέτηση έχει επίσης οδηγήσει σε νέα συζήτηση για "σαουδαραβικές διασυνδέσεις" με την τρομοκρατική επίθεση (μεταξύ άλλων και στο τμήμα σχολίων μας χθες), αφού [και πάλι από την Grayzone]:

Πολλοί πράκτορες που μίλησαν με τον Canestraro ήταν επικεφαλής της Επιχείρησης Encore, της ματαιωμένης, μακροχρόνιας έρευνας του Γραφείου για τις διασυνδέσεις της σαουδαραβικής κυβέρνησης με την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου [...] Η έρευνα του Canestraro κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τουλάχιστον δύο αεροπειρατές της 11ης Σεπτεμβρίου είχαν στρατολογηθεί είτε εν γνώσει είτε εν αγνοία τους σε μια κοινή επιχείρηση πληροφοριών CIA-Σαουδικής Αραβίας, η οποία μπορεί να πήγε στραβά.

Το να κατηγορούνται οι Σαουδάραβες για την 11η Σεπτεμβρίου ήταν το αποδεκτό πρόσωπο της Αλήθειας της 11ης Σεπτεμβρίου για τουλάχιστον τα τελευταία 15 χρόνια. Ακόμα και mainstream εφημερίδες έχουν αμφισβητήσει τη "σαουδαραβική χρηματοδότηση" για την 9/11 ή έχουν δημοσιεύσει εκθέσεις για "ύποπτους δεσμούς" μεταξύ του Ριάντ και της Αλ Κάιντα.

Οι New York Times έκαναν ένα μεγάλο, γυαλιστερό, μακροσκελές άρθρο για το θέμα αυτό μόλις πριν από δύο χρόνια.

Ήταν η άποψη του σκεπτόμενου φυσιολογικού ανθρώπου, η θεωρία της "διαρροής από το εργαστήριο" για την 11η Σεπτεμβρίου.

Οποιοδήποτε τμήμα σχολίων του Guardian σχετικά με την 11η Σεπτεμβρίου θα ήταν γεμάτο από συζητήσεις για τη Σαουδική Αραβία. Πάντα επιτρεπόταν, ενώ τα σχόλια για τα υπολείμματα εκρηκτικών ή το κτίριο 7 αφαιρούνταν.

Ένα υποσύνολο της δημοσιογραφίας ήταν πάντα εκείνοι που κατασκευάζουν σύνθετες αφηγήσεις μέσω ομφαλοσκοπικής υπερανάλυσης "εγγράφων που διέρρευσαν" ή δικαστικών αποφάσεων, χωρίς ποτέ να αναγνωρίζουν την πιθανότητα ότι η πηγή αυτών των πληροφοριών τις καθιστά δυνητικά εντελώς ψευδείς. Αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι κατακεραυνώνουν τους "θεωρητικούς συνωμοσίας" επειδή κάνουν τα πράγματα "πολύ απλά".

Αλλά μερικές φορές η αλήθεια είναι πολύ απλή, και ακόμη και σε πολύπλοκα γεγονότα υπάρχει συνήθως ένας πυρήνας αιτιότητας στην καρδιά τους που μπορεί να συνοψιστεί σε μια πρόταση.

Αναλύοντας τις εσωτερικές μάχες των ισλαμιστών τρομοκρατών ή το πώς τα κεφάλαια των σαουδαραβικών μυστικών υπηρεσιών μπορεί να έχουν χρηματοδοτήσει τρομοκρατικούς πυρήνες, το "blowback"... όλα αυτά είναι απλά το να μαζεύεις σκνίπες από πιπέρι.

Στο μεγάλο πλάνο των πραγμάτων, δεν έχει σημασία από πού προέρχονταν οι αεροπειρατές και δεν έχει σημασία για ποιον δούλευαν οι αεροπειρατές, γιατί τα αεροπλάνα δεν έριξαν τα κτίρια.

Το να συζητάμε για το ποιος πετούσε τα αεροπλάνα και γιατί είναι σαν να συζητάμε για το είδος του πριονιού που χρησιμοποίησε ο μάγος για να κόψει την κυρία στη μέση...

Η ανάλυση της ψευδαίσθησης δεν είναι το ίδιο με τη θέαση της πραγματικότητας.

Η επίσημη αφήγηση της 11ης Σεπτεμβρίου είναι κυριολεκτικά φυσικά αδύνατη. Οποιαδήποτε ανάλυση της 11ης Σεπτεμβρίου πρέπει να ξεκινήσει από εκεί, αλλιώς θα είναι θεμελιωδώς ελαττωματική.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι βρήκαν υπολείμματα εκρηκτικών στη σκόνη. Αυτό που έχει σημασία είναι η κατάρρευση του κτιρίου 7. Αυτό που έχει σημασία είναι η προφανής συγκάλυψη και η ύποπτη συμπεριφορά.

Όπως αυτός ο τύπος...


...ή αυτός ο τύπος (Larry-Silverstein)...


...ή αυτοί οι τύποι...


Σου φαίνονται για Σαουδάραβες;

💥Μήπως οι εκρήξεις κατέστρεψαν αποδείξεις σχετικά με τρισεκατομμύρια δολάρια σε χαμένα χρήματα της Σαουδικής Αραβίας;

💥Μήπως η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας δημοσίευσε 10.000 σελίδες διαφανούς συγκάλυψης;

💥Μήπως οι σαουδαραβικές εταιρείες έβγαλαν δισεκατομμύρια κέρδη από τον σαουδαραβικό "πόλεμο κατά της τρομοκρατίας" ή την εισβολή στο Ιράκ;

💥Πραγματοποίησε ο στρατός της Σαουδικής Αραβίας ασκήσεις αεροπειρατείας ή σταμάτησε τις συνήθεις διαδικασίες αεράμυνας το πρωί της 11ης Σεπτεμβρίου 2001;

Όχι, δεν το έκαναν.

Στο τέλος της ημέρας, μόνο μία κυβέρνηση επωφελήθηκε από την 9/11, μόνο μία κυβέρνηση ήταν ικανή να κάνει την 9/11 και μόνο μία κυβέρνηση έκανε την 9/11.

...και δεν ήταν η Σαουδική Αραβία.

Πηγή

👉🏻ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ : 11/9/2001 - Η επιχείρηση false flag που καθυστέρησε την απελευθέρωση του πλανήτη κατά 20 ολόκληρα χρόνια...