5 Απρ 2023

Ιταλία (Rete4 TV): Aποκαλύψεις των απόρρητων εγγράφων για τα εμβόλια



21 Μαρτίου 2023 - Εμβόλια Covid που χορηγούνται σε ηλικιωμένους και ευπαθείς ανθρώπους χωρίς καμία μελέτη σχετικά με τις παρενέργειες. Αυτό προκύπτει από τα απόρρητα έγγραφα που έδειξε ο Μάριο Τζορντάνο στην έναρξη του επεισοδίου της εκπομπής "Fuori dal Coro" που προβλήθηκε στις 21 Μαρτίου στο Rete4. Ο Τζιορντάνο παρουσιάζει εσωτερικά έγγραφα της ΑΙFΑ, της Ιταλικής Υπηρεσίας Φαρμάκων, από τα οποία προκύπτει ότι, εκείνη την περίοδο κανείς δεν γνώριζε τις επιπτώσεις του εμβολίου στα ηλικιωμένα και ευπαθή άτομα.

O Μάριο Τζορντάνο λέει:

"Μας είπαν ψέματα για την πανδημία, τα εμβόλια, την κόβιντ", δήλωσε ο Μάριο Τζορντάνο κατά την έναρξη του προγράμματος: "Αυτό που προκύπτει από την έρευνα της Εισαγγελίας του Μπέργκαμο είναι ότι μας είπαν ψέματα και για τα εμβόλια. Αυτά είναι τα απόρρητα εσωτερικά έγγραφα της Aifa (Ιταλική Υπηρεσία Φαρμάκων) που σας αποκαλύπτουμε αποκλειστικά."

"Αυτό εδώ είναι από τις 15 Ιανουαρίου 2021, όταν ο εμβολιασμός μόλις είχε αρχίσει. Και με ποιον ξεκινάει; Ξεκινάει με τους ευπαθείς, τους ηλικιωμένους και τους αρρώστους. Λοιπόν εκείνη τη στιγμή, όταν ξεκινάει ο εμβολιασμός των ηλικιωμένων και των ευπαθών, η AIFA (ΕΟΦ) γνωρίζει ότι δεν υπάρχει καμία μελέτη σχετικά με τις επιπτώσεις του εμβολίου στους ευπαθείς. Και γράφει: "Προσοχή, οι ευπαθείς ασθενείς συγκαταλέγονται στους πληθυσμούς που δεν έχουν μελετηθεί".

"Τόσο πολύ που ένας υπάλληλος προσπαθεί να γράψει ότι τα εμβόλια έχουν αποδεδειγμένα υψηλή αποτελεσματικότητα και η AIFA (ΕΟΦ) το διαγράφει γιατί δεν μπορεί να ειπωθεί υψηλή αποτελεσματικότητα γιατί δεν έχει καν μελετηθεί. Μετά στέλνετε εκατομμύρια εύθραυστους Ιταλούς να κάνουν ένα εμβόλιο λέγοντας ότι υπάρχει υψηλή αποτελεσματικότητα και ότι υπάρχουν στοιχεία και μελέτες για υψηλή αποτελεσματικότητα."

"Και η AIFA (ΕΟΦ) το έγραψε αυτό στα εσωτερικά της έγγραφα. Εκείνες τις ημέρες, μάλιστα, είχαν φτάσει ειδήσεις από τη Νορβηγία για 23 ηλικιωμένους που πέθαναν αμέσως μετά το εμβόλιο, οπότε υπήρξε ανησυχία. Και στην AIFA (ΕΟΦ) υπήρξε ανταλλαγή εσωτερικών εγγράφων: "Πρέπει να καθησυχάσουμε τους πάντες."

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος δείχνει ένα άλλο έγγραφο, με ημερομηνία 18 Ιανουαρίου 2021, από την Περιφέρεια Εμίλια Ρομάνια.

"Μια έκθεση που περιέχει στοιχεία για τις ανεπιθύμητες παρενέργειες με μεγαλύτερο αριθμό από τον εθνικό: 1.000 αναφορές ανά 100 χιλιάδες δόσεις, έναντι 729 ανά 100 χιλιάδες δόσεις. Ένα ποσοστό που θεωρείται "στοιχείο αναφοράς υψηλό".

"Ωστόσο, η έκθεση αυτή δεν θα δημοσιευθεί ποτέ, διότι στις 18 Φεβρουαρίου, ένα μήνα αργότερα, η AIFA (ΕΟΦ) συνιστά να μην δημοσιοποιούνται έγγραφα που προορίζονται μόνο για εσωτερική χρήση."

Αλλά υπάρχουν ακόμη περισσότερα. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Τζορντάνο στην εκπομπή : "ακόμη και τα στοιχεία για τις ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου της Astrazeneca, τα οποία ήταν αρκετά υψηλά, θα αφαιρεθούν αργότερα από μια επίσημη έκθεση της AIFA (ΕΟΦ)."


ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΚ & ΕΔΩ

Παρακολουθήστε τα βίντεο του Nioland στα κανάλια:

1. Στο RUMBLE: https://rumble.com/c/NIOLAND

2. Στο BITCHUTE: https://www.bitchute.com/channel/nioland/

3. Στο ODYSEE: https://odysee.com/@NIOLAND

4. Στο BRIGHTEON: https://www.brighteon.com/channels/NIOLAND