28 Απρ 2023

"Young Presidents Organization" (YPO)


Η Οργάνωση Νέων Προέδρων είναι ένα παράδειγμα του ιστού των δικτύων που χρησιμοποιούν οι μασόνοι Σιωνιστές τραπεζίτες για να ρυθμίσουν την κοινωνία παγκοσμίως.


Οι γκόιμ είναι περισσότερο από πρόθυμοι να ξεπουλήσουν την κοινωνία τους για το κασέ και την επιτυχία. Θα μπορούσατε να στείλετε όλους τους Εβραίους στο Ισραήλ και λίγα θα άλλαζαν. Οι ακόλουθες πληροφορίες έχουν συλλεχθεί από πηγές του Διαδικτύου:

"Σε παγκόσμιο επίπεδο, η YPO έχει 10.500 μέλη και περισσότερους από 25.000 αποφοίτους σε περισσότερες από 100 χώρες. Διαχειρίζονται εταιρείες που συνολικά απασχολούν περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια άτομα και παράγουν συνδυασμένα ετήσια έσοδα άνω των 3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων.

Από τη στιγμή που ορκίζεσαι μέλος της YPO, ορκίζεσαι σε εχεμύθεια. Ό,τι κι αν συμβεί, δεν πρέπει να μιλήσετε γι' αυτό στον κόσμο- ούτε καν στη σύζυγό σας, εξηγεί ένα μέλος της YPO.

Οι συνεδριάσεις της YPO διεξάγονται με άκρα μυστικότητα. Στην πραγματικότητα, το επίπεδο εμπιστευτικότητας είναι τόσο υψηλό που κανείς δεν αναμένεται να προφέρει λέξη για μια συνάντηση σε κανέναν". Πηγή

Το λογότυπο υποδηλώνει την ένταξη στην Μασονική-NWO

Σύμφωνα με τη Βικιπαίδεια, η YPO (πρώην Young Presidents' Organization) είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο νέων ανώτατων στελεχών με περίπου 24.000 μέλη σε περισσότερες από 130 χώρες, σύμφωνα με το Διεθνές Δελτίο Πληροφοριών της οργάνωσης YPO για το 2016.

Η YPO ιδρύθηκε το 1950 στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης από τον βιομήχανο Ρέι Χίκοκ, ο οποίος ήταν 27 ετών όταν έγινε επικεφαλής της οικογενειακής επιχείρησης Hickok Belt με έδρα το Ρότσεστερ, μιας εταιρείας 300 εργαζομένων.
 
Η YPO σχημάτισε αποκλειστική εκδοτική συνεργασία με το CNBC από το 2012. Τα μέλη αποτελούν μέρος ενός δικτύου επικεφαλής στελεχών του CNBC-YPO.
 
Από το 2013, υπάρχουν περισσότερα από 450 παραρτήματα παγκοσμίως και 24.000 μέλη. Τα μέλη της YPO...

Διαβάστε περισσότερα »