2 Απρ 2023

Λίγο πριν τη παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας στον ΠΟΥ…



Η επονομαζόμενη πανδημία της Covid που κήρυξε ο ΠΟΥ (και ξέχασε να αποκηρύξει) αποκάλυψε την πλήρη αποτυχία του οργανισμού αυτού στον επίσημα διακηρυγμένο στόχο του να διατηρήσει και να βελτιώσει την ανθρώπινη υγεία. Ωστόσο, οι στόχοι του για τον τεράστιο πλουτισμό της φαρμακοβιομηχανίας και των μετόχων της, καθώς και για την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας δικτατορίας υγείας εφαρμόστηκαν με μεγάλη επιτυχία.

Οι τελευταίες “επιτυχίες” πρόκειται τώρα να επεκταθούν μαζικά και να μετατραπούν σε κανονισμούς που είναι δεσμευτικοί βάσει του διεθνούς δικαίου. Αυτό που διακυβεύεται δεν είναι τίποτα λιγότερο από τη μεταβίβαση της κυριαρχίας όλων των κρατών μελών σε μια μη εκλεγμένη κοινοπραξία φαρμακευτικών που αποτελείται από λομπίστες και εκπροσώπους του χρηματιστικού κεφαλαίου στην ηγεσία του ΠΟΥ, καθώς και η κατάργηση των θεμελιωδών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Τα μέσα για αυτό είναι οι αλλαγές στους Διεθνείς Υγειονομικούς Κανονισμούς (International Health Regulations – IHR) και η “Συνθήκη για την Πανδημία”.

Η βρετανική οργάνωση UsForThem – Childrens First συνέταξε ένα ολοκληρωμένο ενημερωτικό έγγραφο, η μετάφραση του οποίου δημοσιεύεται εδώ σε αυτό το άρθρο.

Αυτό το δυστοπικό σχέδιο θα συνεχίσει να αποτελεί το επίκεντρο των μελλοντικών μας δημοσιεύσεων που σκοπό έχουν, να ενημερωθεί ο πολίτης και να επιλέξει τελικά τι θέλει: κυβερνήσεις που θα επιβάλλουν τι θα κάνει με το σώμα του (και στο τέλος θα κάνουν πάντα λάθος και θα πέφτουν έξω) ή ελευθερία επιλογής; Θέλετε να ζήσετε την απόλυτη δικτατορία ή επιτέλους να ξεφύγουμε από τα δεσμά των πολυεθνικών λόμπι και πολιτικών που φαίνεται να αδιαφορούν και να ζουν σε δικό τους πλανήτη;

Απορίας άξιο είναι τι πραγματικά σκέφτονται να κάνουν οι εκπρόσωποι των κρατών με το δικό τους σύνταγμα και τα δικαιώματα των πολιτών υποστηρίζοντας αυτό το έργο.

Αξίζει δε να αναφερθεί επίσης ότι........

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΔΩ & ΕΔΩ