20 Απρ 2023

⚠️ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ COVID: Ποια είναι η αλήθεια;


Η δήλωση στον δικτυακό τόπο του Surgical Neurology International παραδέχεται αυτό που όλοι γνωρίζουμε - το Covid ήταν μια φάρσα και μια σοβαρή παραβίαση της εμπιστοσύνης με θανατηφόρες συνέπειες


Russell L. Blaylock - Συνταξιούχος νευροχειρουργός, Theoretical Neuroscience Research, LLC, Ridgeland, Mississippi, Ηνωμένες Πολιτείες.

Διεύθυνση Αλληλογραφίας: Ν: Russell L. Blaylock, Theoretical Neuroscience Research, LLC, Ridgeland, Mississippi, Ηνωμένες Πολιτείες.
 

Η "πανδημία" κόβιντ είναι ένα από τα πιο χειραγωγημένα γεγονότα μολυσματικών ασθενειών στην ιστορία, που χαρακτηρίζεται από επίσημα ψέματα σε μια ατελείωτη ροή που καθοδηγείται από κυβερνητικές γραφειοκρατίες, ιατρικές ενώσεις, ιατρικά συμβούλια, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και διεθνείς οργανισμούς. Έχουμε γίνει μάρτυρες ενός μακρού καταλόγου πρωτοφανών επεμβάσεων στην ιατρική πρακτική, συμπεριλαμβανομένων επιθέσεων σε ιατρικούς εμπειρογνώμονες, καταστροφής της ιατρικής καριέρας μεταξύ των γιατρών που αρνούνται να συμμετάσχουν στη θανάτωση των ασθενών τους και ενός μαζικού καθεστωτισμού της υγειονομικής περίθαλψης, με επικεφαλής μη εξειδικευμένα άτομα με τεράστιο πλούτο, δύναμη και επιρροή.

Για πρώτη φορά στην ιστορία πρόεδροι, κυβερνήτες, δήμαρχοι, διοικητές νοσοκομείων και κρατικοί γραφειοκράτες καθορίζουν ιατρικές θεραπείες που δεν βασίζονται σε ακριβείς επιστημονικά τεκμηριωμένες ή έστω εμπειρικά τεκμηριωμένες πληροφορίες, αλλά μάλλον για να επιβάλουν την αποδοχή ειδικών μορφών περίθαλψης και "πρόληψης" -συμπεριλαμβανομένης της remdesivir, της χρήσης αναπνευστήρων και τελικά μιας σειράς ουσιαστικά μη δοκιμασμένων εμβολίων με messenger RNA. Για πρώτη φορά στην ιστορία της ιατρικής θεραπείας, τα πρωτόκολλα δεν διαμορφώνονται με βάση την εμπειρία των ιατρών που θεραπεύουν με επιτυχία τον μεγαλύτερο αριθμό ασθενών, αλλά ατόμων και γραφειοκρατιών που δεν έχουν ποτέ θεραπεύσει ούτε έναν ασθενή...

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (τηλεόραση, εφημερίδες, περιοδικά κ.λπ.), οι ιατρικές εταιρείες, οι κρατικοί ιατρικοί σύλλογοι και οι ιδιοκτήτες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν ορίσει τους εαυτούς τους ως τη μοναδική πηγή πληροφόρησης σχετικά με αυτή τη λεγόμενη "πανδημία". Ιστοσελίδες έχουν αφαιρεθεί, κλινικοί γιατροί με υψηλή πιστοποίηση και εμπειρία και επιστημονικοί εμπειρογνώμονες στον τομέα των μολυσματικών ασθενειών έχουν δαιμονοποιηθεί, καριέρες έχουν καταστραφεί και όλες οι αντίθετες πληροφορίες έχουν χαρακτηριστεί "παραπληροφόρηση" και "επικίνδυνα ψέματα", ακόμη και όταν προέρχονται από κορυφαίους εμπειρογνώμονες στους τομείς της ιολογίας, των μολυσματικών ασθενειών, της πνευμονικής εντατικής θεραπείας και της επιδημιολογίας. Αυτές οι συγκαλύψεις της αλήθειας συμβαίνουν ακόμη και όταν οι πληροφορίες αυτές υποστηρίζονται από εκτεταμένες επιστημονικές παραπομπές από μερικούς από τους πιο εξειδικευμένους ειδικούς ιατρούς στον κόσμο. Είναι απίστευτο ότι ακόμη και άτομα, όπως ο Δρ Michael Yeadon, ένας συνταξιούχος πρώην επικεφαλής επιστήμονας και αντιπρόεδρος του επιστημονικού τμήματος της φαρμακευτικής εταιρείας Pfizer στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος κατηγόρησε την εταιρεία ότι έφτιαξε ένα εξαιρετικά επικίνδυνο εμβόλιο, αγνοείται και δαιμονοποιείται. Επιπλέον, ο ίδιος, μαζί με άλλους επιστήμονες υψηλής εξειδίκευσης, έχουν δηλώσει ότι κανείς δεν πρέπει να κάνει αυτό το εμβόλιο.

Ο Dr. Peter McCullough, ένας από τους πιο αναφερόμενους ειδικούς στον τομέα του, ο οποίος έχει θεραπεύσει με επιτυχία πάνω από 2000 ασθενείς με COVID [γρίπη] χρησιμοποιώντας ένα πρωτόκολλο πρώιμης θεραπείας (το οποίο οι λεγόμενοι ειδικοί αγνόησαν εντελώς), έχει πέσει θύμα μιας ιδιαίτερα άγριας επίθεσης από εκείνους που επωφελούνται οικονομικά από τα εμβόλια. Έχει δημοσιεύσει τα αποτελέσματά του σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές, αναφέροντας μείωση κατά 80% των νοσηλειών και 75% των θανάτων με τη χρήση έγκαιρης θεραπείας. Παρά ταύτα, δέχεται μια αδιάκοπη σειρά επιθέσεων από τους ελεγκτές της πληροφόρησης, κανένας από τους οποίους δεν έχει θεραπεύσει ούτε έναν ασθενή.

Ούτε ο Anthony Fauci, το CDC, ο ΠΟΥ ούτε οποιοδήποτε ιατρικό κυβερνητικό ίδρυμα έχει προσφέρει ποτέ οποιαδήποτε έγκαιρη θεραπεία εκτός από Tylenol, ενυδάτωση και κλήση ασθενοφόρου μόλις έχετε δυσκολία στην αναπνοή. Αυτό είναι πρωτοφανές σε ολόκληρη την ιστορία της ιατρικής περίθαλψης, καθώς η έγκαιρη θεραπεία των λοιμώξεων είναι ζωτικής σημασίας για τη διάσωση ζωών και την πρόληψη σοβαρών επιπλοκών. Αυτές οι ιατρικές οργανώσεις και τα ομοσπονδιακά λαγωνικά όχι μόνο δεν πρότειναν καν πρώιμη θεραπεία, αλλά επιτέθηκαν σε όποιον επιχείρησε να ξεκινήσει μια τέτοια θεραπεία με όλα τα όπλα που είχαν στη διάθεσή τους - απώλεια άδειας, αφαίρεση προνομίων νοσοκομείου, ντροπή, καταστροφή της φήμης, ακόμη και σύλληψη.

Ένα καλό παράδειγμα αυτής της οργής κατά της ελευθερίας του λόγου και της παροχής πληροφοριών μετά από ενημέρωση είναι η...

⚠️ Διαβάστε περισσότερα »