25 Απρ 2023

“Συνθήκη για την Πανδημία” : Έρχεται η πιο επικίνδυνη διεθνής συνθήκη που προτάθηκε ποτέ. Θα ντρέπεται μέχρι και ο George Orwell...


Μια νέα συνθήκη για την πανδημία και τροποποιήσεις των Διεθνών Κανονισμών Υγείας του 2005, οι οποίες πρόκειται να τεθούν ενώπιον του διοικητικού οργάνου του ΠΟΥ, της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας, τον Μάιο του επόμενου έτους.Η ανθρώπινη ιστορία είναι μια ιστορία ξεχασμένων μαθημάτων. Παρά την καταστροφική κατάρρευση της ευρωπαϊκής δημοκρατίας στη δεκαετία του 1930, φαίνεται ότι η ιστορία του εικοστού αιώνα - κατά την οποία οι πολίτες, τρομοκρατημένοι από υπαρξιακές απειλές, συναίνεσαν στην απόρριψη της ελευθερίας και της αλήθειας υπέρ της υπακοής και της προπαγάνδας, ενώ επέτρεπαν σε δεσποτικούς ηγέτες να καταλαμβάνουν όλο και πιο απολυταρχικές εξουσίες - βρίσκεται επικίνδυνα κοντά στο να ξεχαστεί, προειδοποιεί σε νέα ανάλυσή του το Brownstone Institute.


Αυτό δεν είναι πουθενά πιο εμφανές από ό,τι σε σχέση με την προφανή αδιαφορία με την οποία αντιμετωπίστηκαν δύο διεθνείς νομικές συμφωνίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας: μια νέα συνθήκη για την πανδημία και τροποποιήσεις των Διεθνών Κανονισμών Υγείας του 2005, οι οποίες πρόκειται να τεθούν ενώπιον του διοικητικού οργάνου του ΠΟΥ, της Παγκόσμιας Συνέλευσης Υγείας, τον Μάιο του επόμενου έτους.

Όπως αναφέρουν αναλυτικά ενδιαφερόμενοι μελετητές και νομικοί, οι συμφωνίες αυτές απειλούν να αναδιαμορφώσουν ριζικά τη σχέση μεταξύ του ΠΟΥ, των εθνικών κυβερνήσεων και των ατόμων.

⚠️ Τι περιλαμβάνουν οι επίμαχες συμφωνίες ;

Διαβάστε περισσότερα »