23 Μαΐ 2022

👁👁 Μόνο οι χώρες του ΝΑΤΟ;


Ήμουν κι εγώ περίεργος για όλα αυτά. Αναρωτιόμουν γιατί φαινόταν να είναι μόνο οι κυρίως λευκές χώρες που δεν έχουν σχέση με την μα'ι'μουδοβλογιά...  αλλά πρόκειται μόνο για τις χώρες του ΝΑΤΟ.

Αρχικά δεν προσπαθούσα να μιλήσω πάρα πολύ για τη "μαϊμού", γιατί δεν ήμουν σίγουρος αν θα είχε κάποιο νόημα, αλλά υπάρχουν άρθρα και τίτλοι στα μέσα ενημέρωσης σε όλες αυτές τις χώρες για την υποτιθέμενη "μαϊμού". Το Βέλγιο εφαρμόζει καραντίνα. Οι ΗΠΑ παραγγέλνουν εκατομμύρια εμβόλια κατά της "μαϊμού".

Δεν ξέρω αν πρόκειται απλώς για έρπητα ζωστήρα, ή για παρενέργεια που προκαλείται από τα εμβόλια, ή αν πρόκειται πράγματι για παθογόνο ιό που απελευθερώθηκε, ή αν πρόκειται για ευλογιά, ή αν δεν απελευθερώνεται τίποτα απολύτως. Δεν έχω ιδέα. Αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι το δυτικό σύμπλεγμα των μέσων ενημέρωσης ετοιμάζεται για κάτι.

Για μένα, φαίνεται ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ετοιμάζουν μια άλλη ψευτο-πανδημία. Και ίσως το αφήγημα θα είναι ότι η Ρωσία την απελευθέρωσε σε χώρες του ΝΑΤΟ? Όλα αυτά για να προσπαθήσουν να αποσπάσουν την προσοχή από τις χώρες του ΝΑΤΟ που δημιουργούν βιολογικά όπλα στην Ουκρανία.

Αν όλοι νομίζατε ότι αυτό ήταν ήδη αρκετά τρελό, έχω την αίσθηση ότι πρόκειται να γίνει πολύ πιο τρελό.[π]