26 Μαΐ 2022

Βρίσκονται σε πανικό. Ακόμα και η καινούργια 'πανδημία' δεν φαίνεται να πετυχαίνει.

Παρόλες τις μεγάλες πιέσεις από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ο Κίσσινγκερ είναι ο μοναδικός που περνάει διαφορετική γραμμή. Σύμφωνα με τη Τέλεγκραφ ο Κίσσινγκερ πρότεινε να συμβιβαστούν οι Ουκρανοί στις διαπραγματεύσεις με τους Ρώσους, παραχωρώντας μάλιστα και γη ώστε να επιτευχθεί συμφωνία. Πιο συγκεκριμένα:

"Μέσα στους επόμενους δύο μήνες πρέπει να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις για να δοθεί λύση. Εάν αυτό δεν γίνει, θα είναι σαν οι Ουκρανοί να κηρύττουν πόλεμο κατά των Ρώσων! Το ιδανικό θα ήταν να επανέλθει η κατάσταση στο σημείο που ήταν πριν. Ελπίζω οι Ουκρανοί να είναι τόσο έξυπνοι όσο και το θάρρος που επέδειξαν."

Τάδε έφη ο Χένρι Κίσινγκερ, και άφησε όλους στο ΠΟΦ, άναυδους. Υπενθύμισε μάλιστα στους 'ηγέτες' πως η Ρωσία κρατάει τις ισορροπίες στην Ευρώπη, εδώ και 400 χρόνια και καλό θα ήταν να μην την σπρώξουν σε συμμαχία με τη Κίνα... [πηγή]

🤔 Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά εδώ και θα προσπαθήσουμε να το αναλύσουμε :

📃 Γιατί ο ραδιούργος Κίσσινγκερ είναι ο μόνος που σπρώχνει τους Ουκρανούς σε αποδοχή ήττας και λήξη του πανηγυριού με συνοπτικές διαδικασίες;

Για να καταλάβουμε καλύτερα τις προσθέσεις ενός δολοπλόκου, ο οποίος έχει μακρά παρουσία στα παγκόσμια τεκταινόμενα και στην ουσία έχει ιδρύσει το ΠΟΦ (και εκπαιδεύσει τον Κλάους, αλλά αυτό είναι χρειάζεται άλλο ένα μεγάλο άρθρο...) πρέπει πρώτα να καταλάβουμε που στοχεύει. Ποιος είναι ο αυτοσκοπός του;

Μία παγκόσμια διακυβέρνηση, ένα παγκόσμιο νόμισμα. Η παγκόσμια διακυβέρνηση μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την εγκαθίδρυση του παγκόσμιου νομίσματος και όχι χωρίς ή πριν από αυτό.

Όλα τα λεφτά... είναι στα λεφτά λοιπόν. Ακούστηκε πολύ στο Ντάβος το CBDC δηλ. το Central Bank Digital Currency. Έχουν ονείρωξη να χρεώσουν ακόμη και την ανάσα μας. Προς το παρόν όμως ΔΕΝ τους βγαίνει. Το Δολάριο και το Ευρώ χάνουν με γοργό ρυθμό αξία έναντι στο Ρούβλι.

Πατάτα οι κυρώσεις, γύρισαν μπούμερανγκ. Οι Ρώσοι βγάζουν τα τριπλάσια και οι Ευρωπαίοι αναγκάζονται και πληρώνουν σε ρούβλια αλλιώς ο κόσμος θα τους πάρει με τις κλοτσιές όταν κλείσουν τα πάντα. Σίγουρα στοχεύουν στο χάος και στο να κλείσουν τα πάντα αλλά δεν τους παίρνει να το κάνουν απότομα, το πάνε σταδιακά. Πρώτα οι φτωχοί, μετά οι μικρομεσαίοι, έπειτα αυτοί που νομίζουν πως είναι οι πλούσιοι, και τέλος όσοι όντως είναι πλούσιοι.

Εάν το ΠΟΦ πατήσει γκάζι για την εφαρμογή των CBDC με την υπάρχουσα κατάσταση, το μόνο σίγουρο είναι πως η Κίνα, η Ινδία, η Ν. Αφρική, Βραζιλία, Ουγγαρία, Αυστρία Βουλγαρία, Αργεντινή και πολλές άλλες χώρες θα προτιμήσουν ρούβλια αντί για CBDC.

Άρα; Άρα παγκόσμια διακυβέρνηση γιοκ! Πάνε τα όνειρα των σφουγγοκολάριων του ΠΟΦ και το ξύλο θα πάει σύννεφο! Προσοχή! Δεν υπονοούμε πως οι Ρώσοι ή οι Κινέζοι δεν αποκλείεται να εφαρμόσουν τα δικά τους μεγαλεπήβολα σχέδια αλλά προς το παρόν η Αμερική με την ΕΕ, έχοντας ανοίξει τα χαρτιά τους στο τραπέζι είναι εκτεθειμένες.

Το δολάριο πάει μαθηματικά για φούντο αφού παύει να είναι πλέον επιθυμητό καθώς δεν έχει την ίδια αξία όπως παλιά με το πέτρο - ντόλαρ. Το Ευρώ, κρέμεται στη κυριολεξία από μία κλωστή καθώς μία οικονομική καθίζηση της Γερμανίας αρκεί για να καταρρεύσει το χάρτινο οικοδόμημα... Εάν έκαναν πράξη τις κυρώσεις που διαδήλωναν με στόμφο οι Γερμανοί θα είχαν ήδη χαιρετήσει. Η Ντόιτσε Μπάνκ και η BMW πρόσφατα όμως έκρουσαν το κώδωνα του κινδύνου..

Όπως επίσης και μια μαζική αποστασιοποίηση από την Ε.Ε. και όχι απαραίτητα από το νόμισμα μπορεί να αποφέρει καίριο πλήγμα (πχ Ουγγαρία, Πολωνία, Βουλγαρία Σουηδία και Δανία έχουν τα δικά τους νομίσματα αλλά ανήκουν στην Ευρωζώνη)..

Για πρώτη φορά μετά από καιρό φαίνεται μια ηλιαχτίδα στον ορίζοντα. Βρίσκονται σε πανικό. Ακόμα και η καινούργια 'πανδημία' δεν φαίνεται να πετυχαίνει. Εμείς συνεχίζουμε δυναμικά την ενημέρωση με την ελπίδα μια ημέρα να αποδοθούν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι... Χωρίς να αποδοθούν ευθύνες δεν γίνεται τίποτα..

Ποια θα είναι η καλύτερη τιμωρία για τους πολιτικούς, τους γιατρούς και τους δημοσιογράφους;

Να μην έχουν τίποτα και να είναι χαρούμενοι. Δήμευση όλης της παράνομης περιουσίας τους, για πρωινό : τζιτζικό-φλέικς, μεσημεριανό κρέας από 3D εκτυπωτή και για βραδινό μια τηγανιά θρεπτικές σε πρωτεΐνη ακρίδες ΚΑΙ  'εμβόλια' σε αυτούς και τις οικογένειες τους μέχρι να σβήσει ο ήλιος!...

Πηγή - Διαμόρφωση : Α.Τ.