16 Μαΐ 2022

Γιατί ο δισεκατομμυριούχος της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, δίνει ιατρικές συμβουλές στην τηλεόραση σε εθνικό κύκλωμα ;

Ο Μπιλ Γκέιτς εμφανίστηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στο CNN και είπε στο κοινό του Anderson Cooper ότι "οι άνθρωποι άνω των 50 ετών θα πρέπει πιθανώς να κάνουν ενισχυτικά εμβόλια Covid κάθε 6 μήνες μέχρι να βρούμε ένα καλύτερο εμβόλιο".


"Για τους ανθρώπους άνω των 50 ή 60 ετών, πιθανώς θα πρέπει να κάνουν ενισχυτικό εμβόλιο κάθε 6 μήνες μέχρι να βρούμε ακόμη καλύτερα εμβόλια", δήλωσε ο Bασίλης.

Ο Άντερσον Κούπερ έκανε στον Βασίλη μια συμπληρωματική ερώτηση σχετικά με τα "αναμνηστικά" ⚰️ εμβόλια, σαν να έπαιρνε συνέντευξη από έναν ειδικό της ιατρικής.

"Προσπαθούσα να το καταλάβω αυτό για τον εαυτό μου - υποθέτω ότι γνωρίζετε την απάντηση σε αυτό, οπότε θα σας ρωτήσω απλά, πότε θα κάνετε ξανά ενισχυμένο εμβόλιο;" ρώτησε ο Anderson Cooper τον Βασίλη.

Γιατί ο Άντερσον Κούπερ δεν ρωτάει τον δικό του γιατρό πότε πρέπει να κάνει άλλη μια αναμνηστική ένεση;

Ο Μπιλ Γκέιτς απάντησε στην ερώτηση σαν να είναι γιατρός: "Θα είναι ασφαλές κάθε έξι μήνες... μπορεί και να το κάνουν συντομότερο για άτομα άνω των 60 ή 70 ετών... οπότε είμαστε σε συνεχή εμβολιασμό για να παραμείνουμε απολύτως ασφαλείς". [πηγή]

Γιατί ο δισεκατομμυριούχος της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, δίνει ιατρικές συμβουλές στην τηλεόραση ;...  η απάντηση βρίσκεται εδώ : Ολοκληρώθηκε το 2ο παγκόσμιο συνέδριο για τον ψευτο-ιό.