28 Μαΐ 2022

Οι παγκοσμιοποιητές έχουν εισέλθει στη φάση της Γενοκτονίας. Γνώμη μας προσωπική : Δεν θα προλάβουν να καταφέρουν τίποτε από όλα αυτά...

Οι παγκοσμιοποιητές έχουν εισέλθει στη φάση της Γενοκτονίας της "Μεγάλης Επαναφοράς". Θυμάστε την πρόβλεψη του πληθυσμού της Deagel; (βλ.πιο κάτω). Τώρα βγάζει νόημα.

Αυτή ήταν μια μεγάλη εβδομάδα για τους παγκοσμιοποιητές. Αισθάνονται ότι ήρθε η ώρα τους, η ώρα να ξεκινήσουν την πιο δύσκολη φάση της Μεγάλης Επαναφοράς, ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν σε αυτό που αποκαλούν Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση.

Η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση, όπως εξήγησε ο γκουρού του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Κλάους Σβαμπ, θα οδηγήσει σε μια "συγχώνευση" της φυσικής, βιολογικής και ψηφιακής ταυτότητας κάθε ανθρώπου. Πρόκειται ουσιαστικά για την αυγή μιας νέας εποχής βασισμένης στον υπερανθρωπισμό και την τεχνοκρατία, κάτι παρόμοιο με αυτό που περιγράφεται στο μυθιστόρημα Brave New World.

Αλλά δεν μπορούν να φτάσουν εκεί μέχρι να επαναφέρουν τα πάντα. Να σκοτώσουν το παλιό. Να φέρουν το νέο. Η επαναφορά του κόσμου δεν είναι κάτι που μπορεί να γίνει με το πάτημα ενός κουμπιού. Απαιτεί μια σειρά από καλά σχεδιασμένες παγκόσμιες κρίσεις, όπως έχουν πει ο Schwab και ο επικεφαλής σύμβουλός του Yuval Noah Harari σε περισσότερες από μία περιπτώσεις.

Έτσι, οι παγκοσμιοποιητές συναντήθηκαν αυτή την εβδομάδα στη Γενεύη στην Παγκόσμια Συνέλευση Υγείας και συναντήθηκαν στο Νταβός στη σύνοδο κορυφής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Οι δύο πόλεις, η Γενεύη και το Νταβός, βρίσκονται και οι δύο στην Ελβετία και απέχουν περίπου τρεις ώρες με το αυτοκίνητο. Μεταξύ αυτών των δύο συναντήσεων, η τάξη των παγκοσμιοποιητών/ αρπακτικών θα πάρει τις οδηγίες της για το τι πρέπει να κάνει και τι να περιμένει τους επόμενους 12 μήνες. Αποκαλώ αυτό το 12μηνο παράθυρο το εναρκτήριο σάλπισμα για τη φάση της εξολόθρευσης της Μεγάλης Επαναφοράς.

Ο Schwab άνοιξε τη συνάντηση στο Νταβός λέγοντας ότι "το μέλλον δεν συμβαίνει απλά- το μέλλον χτίζεται από εμάς, από μια ισχυρή κοινότητα, όπως εσείς εδώ σε αυτή την αίθουσα". Ο Schwab είπε ότι "πρέπει να προετοιμαστούμε για έναν πιο θυμωμένο κόσμο", κάτι που εκλαμβάνω ως κακό σημάδι ότι οι παγκοσμιοποιητές αγχώνονται, νιώθοντας ότι αν δεν αναλάβουν σύντομα δραστική δράση, όλα τα σχέδιά τους για την ανέγερση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης των έσχατων καιρών μπορεί να πάνε χαμένα.

Ο πατέρας του Klaus, έμπιστος του Χίτλερ, ο βιομήχανος και φασίστας Eugen Schwab.


Ο Schwab πρόσθεσε ότι:

"Έχουμε τα μέσα να βελτιώσουμε την κατάσταση στον κόσμο, αλλά απαιτούνται δύο προϋποθέσεις : Η πρώτη είναι ότι ενεργούμε όλοι ως ενδιαφερόμενοι ευρύτερων κοινοτήτων. Και η δεύτερη είναι ότι συνεργαζόμαστε".

Η ερώτησή μου προς τον Κλάους είναι η εξής: Να συνεργαστούμε σε τι;

Και τι ακριβώς εννοεί με τον όρο "βελτίωση" της κατάστασης στον κόσμο;

Βελτιώσεις για ποιον; Πιστεύω ότι αναφέρεται σε βελτιωμένες συνθήκες για το 1% που διοικεί τις μεγάλες τράπεζες και εταιρείες και τα τσιράκια τους, τα οποία μπορεί να το ανεβάσουν στο 3-4%. Για τους υπόλοιπους από εμάς, έχουν μια ατζέντα δυστυχίας.

Ώρα για ξεκλήρισμα


Αν κοιτάξουμε την ατζέντα του WEF/ΟΗΕ, η οποία υποστηρίζεται ολόψυχα από τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ε.Ε., του Καναδά και της Αυστραλίας, όλα δείχνουν προς μια μαζική σφαγή του ανθρώπινου πληθυσμού. Έχουν ενεργοποιήσει τη φάση της θανάτωσης.

Όπως το βλέπουν, μπορούμε να υποθέσουμε από τη ρητορική τους, η σφαγή είναι απαραίτητη προκειμένου να σωθεί ο πλανήτης και οι πόροι του για αυτούς... τις παγκοσμιοποιητικές ελίτ που εκπροσωπήθηκαν αυτή την εβδομάδα στο Νταβός και τη Γενεύη.

Μας έχουν πει τα σχέδιά τους εκ των προτέρων. Πάντα το κάνουν. Δεν θα μας ανήκει τίποτα, δεν θα έχουμε καμία ιδιωτική ζωή και θα μάθουμε να μας αρέσει να είμαστε απόλυτα εξαρτημένοι από την κυβέρνηση και τους εταιρικούς πράκτορές της για την επιβίωσή μας.

Ο David Beasley, εκτελεστικός διευθυντής του Παγκόσμιου Επισιτιστικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών, μίλησε στο Νταβός και είχε ευχάριστα νέα. Παρακολουθήστε τα σύντομα σχόλιά του στο παρακάτω βίντεο :


Στην επίσημη ομιλία του στο WEF, ο Beasley εξήγησε ότι η παγκόσμια επισιτιστική κατάσταση ήταν ήδη κακή πριν από τον πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά ότι η κατάσταση έκτοτε κλιμακώθηκε και έγινε αυτό που αποκάλεσε η χειρότερη ανθρωπιστική κρίση μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Στη συνέχεια, υπάρχει το ανατριχιαστικό εξώφυλλο του περιοδικού Economist. Πρόκειται για την έκδοση που ανήκει στους Ρότσιλντ και εξυπηρετεί την ελίτ των παγκοσμιοποιητών. Απεικονίζει ένα χωράφι με σιτάρι, με τους κόκκους του σιταριού να αναπαριστώνται ως κρανία, με τίτλο "Η επερχόμενη διατροφική καταστροφή" :


Το Conservative Playlist αναφέρει ότι το Ίδρυμα Ροκφέλερ, μια άλλη παγκοσμιοποιητική λέσχη με δεσμούς με τον Μπιλ Γκέιτς, τον Σουάμπ και το WEF, προειδοποίησε πρόσφατα ότι μια "παγκόσμια επισιτιστική κρίση βιβλικών διαστάσεων" αναμένεται να φτάσει στις πόρτες μας μέσα σε πέντε με έξι μήνες.

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ροκφέλερ, Ρατζίβ Σαχ, περιέγραψε αυτό που πρόκειται σύντομα να εκτυλιχθεί ως μια "μαζική, άμεση επισιτιστική κρίση" που θα πλήξει ολόκληρο τον κόσμο, χωρίς να αφήσει καμία χώρα ανεπηρέαστη.

Αυτό δεν είναι κομμουνισμός, διότι, αν ήταν, οι μεγάλες εταιρείες δεν θα ήταν όλες στο κόλπο. Πρόκειται για τεχνοκρατία, που χρησιμοποιεί τη δύναμη της συλλογής δεδομένων και της προηγμένης τεχνολογίας επιτήρησης, την οποία αξιοποιεί σε κάθε σημείο επαφής - στον ιατρικό τομέα, στα μέσα ενημέρωσης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην επιστήμη, στην εκπαίδευση, στο επίπεδο του λιανικού εμπορίου, στο επίπεδο του στρατού και της βιοασφάλειας.

Αλλά πώς, αναρωτιέται ο κόσμος, θα το κάνουν ώστε να μην μας ανήκει τίποτα και απλώς να νοικιάζουμε τα πάντα από τους δισεκατομμυριούχους και τους πολυεκατομμυριούχους;

Λέω σε αυτούς τους ανθρώπους ότι αν ήταν ξύπνιοι θα έβλεπαν την απάντηση στο ερώτημά τους να διαδραματίζεται σε πραγματικό χρόνο.

Δημιουργώντας όλο και περισσότερο χρήμα και μειώνοντας σκόπιμα την αξία του δολαρίου, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα και το τραπεζικό σύστημα σας αναγκάζουν να πληρώνετε περισσότερα για λιγότερα. Για να επιβιώσετε, είτε ανήκετε στην κατώτερη μεσαία τάξη, είτε στη μεσαία-μεσαία τάξη, είτε στην ανώτερη μεσαία τάξη, θα πληρώσετε περισσότερα για το ίδιο γαλόνι βενζίνης, τα ίδια είδη παντοπωλείου, τα ίδια ρούχα που είχατε πριν. Μπορείτε να τα βγάλετε πέρα για λίγο καιρό αγοράζοντας λιγότερα και κόβοντας τα σκουπίδια, αλλά μετά από λίγο καιρό θα ψάχνετε να μειώσετε τα αυτοκίνητά σας, τα σπίτια σας, την πρόσληψη τροφής, τα πάντα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Mayer Rothschild είπε: "Δεν με νοιάζει ποιος φτιάχνει τους νόμους μιας χώρας, αρκεί να ελέγχω τα χρήματά της".

Το σχέδιο είναι να σας τιμολογήσουν από τα πάντα σε σημείο που να νοικιάζετε ένα μικρό διαμέρισμα στην πόλη δίπλα σε μια σιδηροδρομική γραμμή, αντικαθιστώντας το SUV σας με ένα μίνι ηλεκτρικό αυτοκίνητο (αν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά) ή ακόμα και με ένα ποδήλατο. Κοιτάξτε την Κίνα. Αυτό είναι το μέλλον που έχουν σχεδιάσει για εμάς.

Όσο περισσότερος πόνος προκαλείται, τόσο πιο κοντά έρχονται οι ελίτ στο να μπορέσουν να εφαρμόσουν τη Μεγάλη Επαναφορά τους, με ψηφιακούς κωδικούς QR που θα είναι προσαρτημένοι σε κάθε άνθρωπο και θα περιέχουν όλα τα αρχεία υγείας σας σε μια εφαρμογή κινητού τηλεφώνου και θα συνδέουν την εφαρμογή αυτή επίσης με τον τραπεζικό σας λογαριασμό και τη δυνατότητά σας να συνδεθείτε στο διαδίκτυο. Αυτός είναι ο στόχος.

Τώρα, εδώ είναι η παγίδα


Οι δισεκατομμυριούχοι παγκοσμιοποιητές ελίτ γνωρίζουν ότι το σχέδιό τους είναι αντιδημοφιλές. Γνωρίζουν ότι τουλάχιστον ο μισός πληθυσμός των πλούσιων χωρών δεν θα συμφωνήσει ποτέ με αυτό το σχέδιο με τη θέλησή του. Θα πρέπει να εξαναγκαστούν σε μια εποχή φρικτής κρίσης, όπως ο πόλεμος ή ένα κύμα "έκτακτων καταστάσεων δημόσιας υγείας" και η ακραία στέρηση που προκαλούν τέτοιες κρίσεις.

Επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των Αμερικανών πάσχει από ακραία προκατάληψη κανονικότητας, δεν μπορούν να δουν τι έρχεται. Θα βρεθούν εντελώς απροετοίμαστοι. Οι σποραδικές ελλείψεις που βλέπουν τώρα στα παντοπωλεία, αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι απλώς μια προσωρινή δυσλειτουργία που σύντομα θα εξισορροπηθεί. Νομίζουν ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Δεν βλέπουν ότι ο πόλεμος και η πείνα είναι προ των πυλών. Έτσι, όταν φτάσουν, θα κυριαρχηθούν από το φόβο και τη σύγχυση. Τα επίπεδα άγχους θα ξεπεράσουν κάθε όριο.

Οι περισσότεροι θα υποταχθούν στο σύστημα των θηρίων που στήνεται στις πλάτες αυτών των προσχεδιασμένων κρίσεων.

Λόγω του κανόνα των τρίτων, κάπου μεταξύ 25 και 30 τοις εκατό δεν θα υποταχθούν ποτέ σε ένα τέτοιο σύστημα. Το είδαμε πέρυσι με τα εμβόλια, όταν περίπου το 70 τοις εκατό των Αμερικανών συνθηκολόγησε στην πίεση του "κάνε το εμβόλιο σου", αλλά το 30 τοις εκατό στάθηκε δυνατό και αντιστάθηκε.

Τώρα, ο Stephane Bancel, ο διευθύνων σύμβουλος της Moderna, παραδέχεται ότι κανείς δεν θέλει τα εμβόλιά του και αναγκάζεται να τα πετάξει, 30 εκατομμύρια δόσεις για την ακρίβεια.

Δείτε τα σχόλιά του στο παρακάτω βίντεο. Είναι πολύ λυπημένος.

Το συμπέρασμα για τις ελίτ είναι το εξής: Ο πληθυσμός είναι απλά πολύ μεγάλος και μη διαχειρίσιμος για το είδος της κοινωνίας που βασίζεται στους πόρους, τον απόλυτο έλεγχο που απαιτεί η δυστοπική τεχνοκρατία τους, και αν υπάρχει κάτι που μια τεχνοκρατία απλά δεν μπορεί να ανεχτεί είναι ένας σημαντικός πληθυσμός ανθρώπων που δεν γνωρίζουν τη θέση τους. Εξακολουθούν να πιστεύουν στην ελευθερία του λόγου, στην Πρώτη και τη Δεύτερη τροπολογία, στο ότι οι άνθρωποι γεννιούνται άντρες ή γυναίκες, τέτοια παλιομοδίτικα πράγματα. Πρέπει να εξαλειφθούν.

Η φάση της δολοφονίας: Πώς θέλουν να εξαλείψουν τον πληθυσμό


Για το λόγο αυτό, έχουμε εισέλθει στη φάση της δολοφονίας της Μεγάλης Επαναφοράς.

Όλα όσα κάνουν αυτή τη στιγμή, αυτοί οι λεγόμενοι "ενδιαφερόμενοι", προκαλούν πρόωρο θάνατο ανθρώπων σε ορισμένες χώρες-κλειδιά, όπου έχουμε μεγάλους πληθυσμούς της μεσαίας τάξης που έχουν συνηθίσει να ζουν σχετικά ελεύθερα. Δεν ταιριάζουν στην κοινωνία της απόλυτης επιτήρησης, όπου οι κινήσεις σας παρακολουθούνται σε πραγματικό χρόνο, οι καταναλωτικές σας συνήθειες παρακολουθούνται και αξιολογούνται, οι διατροφικές σας συνήθειες παρακολουθούνται (το κρέας θα είναι "σπάνια απόλαυση" λέει το WEF). Όλες οι δραστηριότητες της ζωής σας θα παρακολουθούνται προκειμένου να υπολογίζεται και να παρακολουθείται το ανθρακικό σας αποτύπωμα και να αξιολογείται η συνολική κοινωνική σας πιστοληπτική ικανότητα.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα σημεία τριβής στην κοινωνία αυτή τη στιγμή, τα οποία υποδαυλίζονται από τις παγκοσμιοποιημένες ελίτ που διοικούν τα πάντα, από το νομισματικό και τραπεζικό σύστημα μέχρι τις μεγάλες εταιρείες, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τη Μεγάλη Φαρμακευτική και τη Μεγάλη Τεχνολογία (Big tech-a).

💢 Κατασκευασμένες καταρρεύσεις της αλυσίδας εφοδιασμού μαζί με ελλείψεις τροφίμων, λιπασμάτων και καυσίμων, που όλα θα οδηγήσουν σε λιμό. Δείτε το παρακάτω βίντεο από τον εκτροχιασμό ενός τρένου την περασμένη Κυριακή στην Αλμπέρτα του Καναδά - το τρένο έτυχε να μεταφέρει 43 κοντέινερ με ποτάσα για το απελπιστικά αναγκαίο αζωτούχο λίπασμα :

💢 Προώθηση των φονικών εμβολίων και των αναμνηστικών εμβολίων με την επιστροφή των υποχρεωτικών εμβολίων πιθανότατα από το φθινόπωρο.

💢 Υποκίνηση πολιτικών αναταραχών, μαζικών πυροβολισμών και η συνεπακόλουθη κατατρομοκράτηση των Αμερικανών κατόχων όπλων με την εμπρηστική ρητορική που προέρχεται από τον Λευκό Οίκο. Τα μέσα ενημέρωσης θα τρέξουν ενισχύσεις για την κυβέρνηση Μπάιντεν καθώς θα κάνει παιχνίδι για κάποιου είδους εθνικά μέτρα ελέγχου των όπλων. Ο Joe Scarborough και η Mika Brzezinski στο MSNBC είναι μόνο δύο από τα πολλά κοροϊδευτικά παπαγαλάκια των μέσων ενημέρωσης που ξερνούν προπαγάνδα για λογαριασμό των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.

💢 Μετά τους μαζικές εκτελέσεις πολιτών (βλ. : MK-Ultra) στο Μπάφαλο και το Ουβάλντε του Τέξας, η Μίκα και ο SleepyJoe σφυρηλατούν το μήνυμα ότι τώρα είναι η ώρα για την κυβέρνηση να κηρύξει ορισμένα όπλα παράνομα. Αυτού του είδους η ρητορική, που απειλεί να αφοπλίσει τους νομοταγείς Αμερικανούς σε μια εποχή που η εγκληματικότητα ξεφεύγει από τον έλεγχο, θα κάνει μόνο περισσότερους ανθρώπους να θέλουν να αγοράσουν όπλα για προστασία.

💢 Κλιμακώνοντας τον πόλεμο με αντιπροσώπους εναντίον της Ρωσίας σε περιφερειακό και τελικά σε παγκόσμιο πόλεμο. Η Κίνα θα κάνει παιχνίδι για την Ταϊβάν και το Ιράν μπορεί να κυνηγήσει το Ισραήλ. Η Ρωσία και η Κίνα είναι απλά καλύτερα προετοιμασμένες για αυτόν τον πόλεμο από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

💢 Η υποδαύλιση της παγκοσμιοποιητικής εμμονής με τη μανία των LGBTQ τρανσέξουαλ, σε σημείο που να είναι παντού μπροστά σας, αλλά κυρίως μπροστά στα μάτια των παιδιών σας, στο σχολείο, στην καλοκαιρινή κατασκήνωση, στους προσκόπους και τις προσκοπίνες, ακόμη και σε πολλές εκκλησίες. Αυτό αποδυναμώνει ακόμη περισσότερο τη δεξαμενή των νέων ανθρώπων με το να τους μπερδεύει σχετικά με το φύλο τους και, μαζί με την πίεση των γκέι και των λεσβιών, έχει ως αποτέλεσμα να γεννιούνται λιγότερα μωρά.

Η πληθυσμιακή πρόβλεψη της Deagel για το 2014


Όλες οι παραπάνω πολιτικές οδηγούν σε ένα πράγμα, τη μαζική ερήμωση.


Επανέρχομαι στην ανάλυση που έκανε η Deagel Corp. πριν από αρκετά χρόνια.


Η Deagel είναι ένας στρατιωτικός εργολάβος που το 2014 δημοσίευσε μια πρόβλεψη μαζικής μείωσης του πληθυσμού μέχρι το έτος 2025, ανακοινώνοντας ότι η Αμερική θα έχει μόλις 99 εκατομμύρια ανθρώπους από πάνω από 330 εκατομμύρια το 2014. Τα δυτικοευρωπαϊκά έθνη, ιδίως το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γερμανία, θα δουν παρόμοια δραστική μείωση του πληθυσμού.

Με βάση τους υπολογισμούς του Deagel, αν υποθέσουμε ότι αποδεικνύονται έστω και κατά προσέγγιση ακριβείς, τα πιο ανασφαλή μέρη για να ζήσει κανείς τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο, ακολουθούμενες από τη Γερμανία και στη συνέχεια τα υπόλοιπα κράτη της Ε.Ε.

Αυτή η πληθυσμιακή πρόβλεψη ήταν τόσο αμφιλεγόμενη, καθώς έδειχνε μείωση του πληθυσμού κατά 80 τοις εκατό στις Ηνωμένες Πολιτείες και μεταξύ 50 και 80 τοις εκατό για σχεδόν κάθε δυτικοευρωπαϊκή χώρα, ώστε η μελέτη εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από τον ιστότοπο του Deagel μετά το Κόβιντ τον Μάρτιο του 2021.

Μέχρι τον αντίκτυπο της "πανδημίας" του κοροιδοιού και της επακόλουθης εκστρατείας μαζικού εμβολιασμού, πολλοί ερευνητές έξυναν το κεφάλι τους καθώς εξέταζαν τα λογιστικά φύλλα του Deagel. Αλλά τώρα αρχίζουν να βγάζουν περισσότερο νόημα...

Ο ερευνητής Craig Paardekooper δημοσίευσε πρόσφατα την έκθεσή του σχετικά με τις προβλέψεις για την παγκόσμια ερήμωση με βάση την επικαιροποίηση των αριθμών του Deagel. Μπορείτε να δείτε τις επικαιροποιημένες προβλέψεις του για κάθε χώρα. Δείχνει ότι οι ΗΠΑ θα χάσουν το 70,2% του πληθυσμού τους και το Ηνωμένο Βασίλειο το 78,5% μέχρι το 2025.

Οι προβλέψεις της Deagel έμοιαζαν τόσο τραβηγμένες το 2014 που κάποιοι τον κατηγόρησαν ότι συμμετείχε σε μια ψυχολογική επιχείρηση. Αλλά ίσως η Deagel είχε καλές πηγές για να στηρίξει την ανάλυσή της... Εξάλλου, το Ίδρυμα Ροκφέλερ είχε δημοσιεύσει την ανάλυσή του "Lockstep" το 2010, η οποία σχεδόν εγγυόταν ότι οι μεγάλες πανδημίες θα αφάνιζαν δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους, και ο Μπιλ Γκέιτς, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, είχε μπει για τα καλά στη φάση των εμβολίων το 2014, έχοντας στρέψει την προσοχή του λίγα χρόνια νωρίτερα από τους υπολογιστές στα εμβόλια.

Φυσικά γνωρίζουμε ότι η πρώτη "κατευθυντήρια γραμμή" που είναι χαραγμένη στο μνημείο Georgia Guidestones αναφέρει:


"Διατήρηση της ανθρωπότητας κάτω από 500.000.000 σε διαρκή ισορροπία με τη φύση", που αντιστοιχεί σε μείωση πάνω από το 90% των ανθρώπων της γης. Αυτός είναι ένας στόχος που φαινόταν εξωφρενικός μέχρι που άρχισε να διαφαίνεται το πλήρες εύρος των δηλητηριασμένων εμ-βολών θανάτου και στη συνέχεια η προοπτική της παγκόσμιας πείνας και του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου, ακριβώς πίσω από τον ορίζοντα των καθημερινών πρωτοσέλιδων των ειδήσεων.

Το συμπέρασμα είναι ότι: Ζούμε σε περίεργους καιρούς και πιστεύω ότι είναι οι έσχατοι καιροί. Όλοι μας πρέπει να επικεντρωθούμε στο να σκληρύνουμε τους εαυτούς μας σωματικά, διανοητικά και συναισθηματικά για ό,τι έρχεται στην Αμερική τα επόμενα τρία χρόνια, συνειδητοποιώντας παράλληλα ότι το πιο σημαντικό πεδίο είναι να σκληρύνουμε τους εαυτούς μας πνευματικά.

Ο Θεός να σας ευλογεί όλους καθώς προχωράτε στις προετοιμασίες σας.

Πηγή - Μετάφραση/διαμόρφωση/προσθήκες : Α.Τ.


💥 Ίσως αυτές οι προβλέψεις/εξηγήσεις να σας βοηθήσουν περισσότερο. Εμάς μας ικανοποιούν απόλυτα. : ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΡΟΣΗΜΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2022