24 Μαΐ 2022

⚠️ ⚠️ ⚠️ ⚠️ Igor Shepherd - Διατηρήστε την ψ υ χ ρ α ι μ ί α σας - Σας ε ξ ο λ ο θ ρ ε ύ ο υ ν

"Η κυβέρνηση που έχουν σχεδιάσει για τον κόσμο δεν θα έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες κομμουνιστικές κυβερνήσεις. Οι στόχοι τους είναι η εξάλειψη όλων των λαών που θεωρούν ως "γενετικά ακατάλληλους" για την κοινωνία, η πλήρης υποδούλωση για όσους αφήνουν να ζήσουν, και η εισαγωγή μιας νέας φυλής... γενετικά τροποποιημένων ανθρωποειδών που έχουν σχεδιαστεί... να αντικαταστήσουν πλήρως την ανθρώπινη φυλή".

Ρωσική αφίσα για τον Π.Ο.Υποταγής

👉 Η σφαγή του εμβολίου COVID 19

Από τον *Δρ Ιγκόρ Σέπαρντ - 22 Μαΐου 2022

Μέχρι σήμερα, 11,74 δισεκατομμύρια δόσεις εμβολίων Covid-19 έχουν χορηγηθεί παγκοσμίως, με τις περισσότερες χώρες να παρουσιάζουν ποσοστό εμβολιασμού μεταξύ 60% και 86%. Και όμως, τα σημερινά δεδομένα δείχνουν ξαφνικά ότι τα κρούσματα του Covid εκτοξεύονται προς τα πάνω, στη χώρα του ποτέ, σχεδόν σε κάθε κράτος, με μια επιβλητική αύξηση 53%, η οποία είναι πολύ υψηλότερη από ό, τι πριν από ένα χρόνο. Τι συμβαίνει;

Γιατί τα τεστ Covid εξακολουθούν να βγάζουν υπερβολικά θετικές ενδείξεις και γιατί αυτός ο ιός (τον οποίο το CDC εξακολουθεί να τεκμηριώνει ως έναν ήπιο ιό με συμπτώματα που ταιριάζουν με τη γρίπη) εξακολουθεί να υπάρχει μετά από δύο χρόνια; ...

Τα εμβόλια mRNA είναι βιολογικά όπλα με πολλούς σκοπούς, αλλά ο κύριος σκοπός αυτών των τοξικών ενέσεων είναι η πλήρης καταστροφή της προσαρμοστικής ανοσίας στους ενήλικες (ανοσία κατά τη διάρκεια της ζωής που εμφανίζεται μετά την έκθεση σε παθογόνους παράγοντες) και η αποσταθεροποίηση της έμφυτης ανοσίας στα παιδιά (φυσική ανοσία με την οποία γεννιούνται οι άνθρωποι).

Με τον τρόπο αυτό οι πληθυσμοί του κόσμου θα είναι ανίκανοι να καταπολεμήσουν πραγματικούς ιούς και βακτήρια και η δράση της ανοσίας αγέλης θα σπάσει, ανοίγοντας την πόρτα για την εξάπλωση ασθενειών και τη δημιουργία υπερπανδημιών, η οποία τελικά παράγει συστηματικό θάνατο μέσα σε έναν πληθυσμό. Οι συνεχείς αναφορές για τραυματισμούς από τα εμβόλια επιβεβαιώνουν ότι οι ενέσεις mRNA δημιουργούν μια ανοσολογική καταστροφή σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτά τα τέρατα του βαθέος κράτους εντείνουν τα πράγματα και επικεντρώνονται στην ένεση των παιδιών με αυτά τα βιο-εμβόλια. Ο FDA μόλις ενέκρινε τους εμβολιασμούς Covid της Pfizer για μικρά παιδιά από 5 ετών και πάνω και η Moderna ζητά τώρα έγκριση για τον εμβολιασμό βρεφών από 6 μηνών και πάνω.

Πιστέψτε με, τα βρέφη σύντομα θα εμβολιαστούν με mRNA. Δεν χρειάζονται πλέον κλινικές αμβλώσεων. Έχουν ένα καλύτερο όπλο. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εμφανίζονται άρθρα στις ειδήσεις που δικαιολογούν την ευγονική.

Ένα άρθρο σήμερα ανέφερε ότι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια έδειξαν ότι οι γονείς που μεγάλωναν περισσότερα από δύο παιδιά θα κατέληγαν με εξασθενημένους εγκεφάλους και θα έχαναν τη γνωστική τους οξύτητα στα επόμενα χρόνια. Αυτή η ανοησία θα ήταν σχεδόν γελοία αν δεν προοριζόταν ως ψυχολογικό μέσο για να προετοιμάσει τις μάζες να αποδεχθούν τη δολοφονία εκατομμυρίων εμβρύων, βρεφών και παιδιών όλων των ηλικιών.

Το γεγονός ότι υπάρχει μια σκηνοθετημένη έλλειψη βρεφικών τροφών εδώ στην Αμερική, και ο μισητής των μωρών Bill Gates (ο οποίος στο παρελθόν πιάστηκε να κρύβει φάρμακα υπογονιμότητας στα εμβόλιά του) και οι κακοποιοί του ξαφνικά βρήκαν ένα σχέδιο να κατασκευάσουν και να πουλήσουν τις δικές τους τοξικές βρεφικές τροφές "για να σώσουν το περιβάλλον" (εδώ είναι το εξαιρετικό άρθρο του Gary Barnett που το αποκαλύπτει αυτό) δείχνει πόσο πολύ αυτοί οι σκοτεινοί άνθρωποι περιφρονούν τα παιδιά...

Ολόκληρη η σκηνοθετημένη πανδημία αποσκοπούσε στην εγκαθίδρυση μιας δικτατορικής νέας τάξης πραγμάτων και στην εξάλειψη όσων θα μπορούσαν να σταθούν εμπόδιο στο δρόμο τους, αλλά οι περισσότεροι αρνήθηκαν να δουν το πραξικόπημα, επιτρέποντας στους διεισδυμένους εχθρούς να φυλακίσουν τον κόσμο, να καταστρέψουν την ελευθερία και να διανείμουν επικίνδυνα βιο-εμβόλια σε χρόνο ρεκόρ στους πληθυσμούς.

(Globalist traitors, Canada division)

Μόλις η Αμερική μπήκε σε κατάσταση πλήρους αποκλεισμού και παραβιάστηκαν οι συνήθεις διαδικασίες αντιμετώπισης πανδημίας, αυτή ήταν η στιγμή που οι επαγγελματίες υγείας και το κοινό θα μπορούσαν να είχαν μιλήσει και να σταματήσουν την εισβολή. Τα σημάδια της κατάληψης ήταν κραυγαλέα, όπως μια όμορφη γυναίκα που ξαφνικά εκτελεί στριπτίζ σε μια πολυσύχναστη γωνία του δρόμου. Δεν υπήρχε καμιά λογική αιτία ώστε ένα ήπιο ξέσπασμα κοροναϊού να δικαιολογεί αποκλεισμούς για έναν ολόκληρο πληθυσμό υγιών ανθρώπων. Οι άρρωστοι ασθενείς θα έπρεπε να είναι οι μόνοι υπό απομόνωση εάν είχαν προσβληθεί από ένα πιο σοβαρό, εξαιρετικά μεταδοτικό παθογόνο, όπως η ευλογιά ή ένας από τους αιμορραγικούς πυρετούς.

Ακόμη και με 60.000 ανθρώπους να πεθαίνουν ετησίως από την εποχική γρίπη ή το ποσοστό θνησιμότητας 53% των προηγούμενων επιδημιών της γρίπης των πτηνών (H5N1) (σε σύγκριση με το ποσοστό θνησιμότητας του SARS-CoV-2 που ήταν 0,1%), ο υποχρεωτικός διαχωρισμός από την κοινωνία δεν εξετάστηκε ποτέ ως μέρος αυτών των αντιδράσεων ετοιμότητας. Και όμως, όταν ήρθε η ώρα για έναν άλλο ήπιο κοροναϊό, οι υπηρεσίες δημόσιας υγείας αποδόμησαν την ιατρική τεχνογνωσία και υιοθέτησαν σκληρά μέτρα αντιμετώπισης.

Και μαζί με την κακοποίηση από τους "επαγγελματίες υγείας" που θα έπρεπε να γνωρίζουν καλύτερα, οι περισσότεροι επέτρεψαν παθητικά να κλειστούν στα σπίτια τους σαν φυλακισμένοι και να γίνουν εύκολος στόχος για την ξένη εισβολή. Κάθε πολιτική ομάδα που κλειδώνει έναν ολόκληρο πληθυσμό διαπράττει πράξη πολέμου εναντίον των πολιτών της.

Ακόμα και ο όρος "lockdowns" ήταν μια προσεκτικά επεξεργασμένη λέξη από τους παγκοσμιοποιητές, αντικαθιστώντας την κανονική ιατρική φράση "μέτρα καραντίνας", προκειμένου να ορίσουν τη νίκη τους στην κατάκτηση της Δύσης.

Τέτοιες επιθετικές ενέργειες είναι πάντα ένδειξη ότι μια χώρα ή χώρες δέχονται εχθρική επίθεση, και όμως, δύο χρόνια αργότερα, με απόλυτες αποδείξεις και στοιχεία σε κοινή θέα ότι μια πανδημία δεν υπήρξε ποτέ και ότι οι ηγέτες 193 χωρών έχουν πουλήσει τις ψυχές τους στο διάβολο και περνούν μια γέφυρα προς μια παγκόσμια κυβέρνηση, ο παγκόσμιος πληθυσμός απλά νοιάζεται λιγότερο.

Οι εχθροί που εξουδετερώνουν τις δυτικές αξίες και νόμους κάνουν υπομονή με το χρονοδιάγραμμα με το οποίο θα λειτουργήσουν τα οπλισμένα εμβόλια mRNA τους. Σχεδιάζουν αυτή την παγκόσμια κατάληψη για πάνω από 50 χρόνια, για την ακρίβεια αιώνες, και είναι πρόθυμοι να κάτσουν μερικά χρόνια ακόμα στους σνομπ βάλτους τους μέχρι ο τελικός "ιός" να σφραγίσει το φέρετρο σε όλους εκείνους που δεν είναι μέρος της ελιτίστικης "τα γονίδιά μου είναι καλύτερα από τα γονίδιά σου" σαδιστικής νοοτροπίας τους. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι καλοί άνθρωποι.


Η κυβέρνηση που έχουν σχεδιάσει για τον κόσμο δεν θα έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες κυβερνήσεις υπό κομμουνιστική ηγεσία. Οι στόχοι τους είναι η εξάλειψη όλων των λαών που θεωρούν ως "γενετικά ακατάλληλους" για την κοινωνία, η πλήρης υποδούλωση όσων επιτρέπουν να ζήσουν και η εισαγωγή μιας νέας φυλής γενετικά τροποποιημένων ανθρωποειδών που έχουν σχεδιαστεί για να αντικαταστήσουν πλήρως την ανθρώπινη φυλή.

Η ζωή μετά το Covid-19 για όσους θεωρούνται μέλη της "ελίτ" των πλουσίων και ισχυρών θα ζουν σαν βασιλιάδες, αλλά η υπόλοιπη ανθρωπότητα δεν θα είναι τόσο τυχερή :

Ο νέος κόσμος για τους επιζώντες ανθρώπους και τα δημιουργημένα ανθρωποειδή περιλαμβάνει τη διαβίωση σε επιτηρούμενες έξυπνες πόλεις, χωρίς ιδιωτική ζωή, την κοινή χρήση διαμερισμάτων με αγνώστους, την ιδιοκτησία απολύτως τίποτα, την αγορά και πώληση με βάση ένα σύστημα αξιοκρατίας, την απαγόρευση της τεκνοποίησης, τα περιορισμένα ταξίδια, την προγραμματισμένη ευγονική για ορισμένες ηλικίες και φυλές, τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, τη μεριδοποίηση της ενέργειας και του νερού, τα μηδενικά αυτοκίνητα και τα μηδενικά δικαιώματα λήψης αποφάσεων. Δεν θα υπάρχουν εμπορικά κέντρα ή καταστήματα λιανικής πώλησης. Τα πάντα θα γίνονται μέσω διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένης της υγειονομικής περίθαλψης. Θα είναι μια ζωή απομόνωσης.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η παγκόσμια τάξη μάς ενημερώνει μέσω βιβλίων, συνεντεύξεων και συνεδρίων ότι η ανθρωπότητα δεν θα υπάρχει στο μέλλον και ότι μόνο μηχανικά κατασκευασμένες υπεράνθρωπες υπάκουες "μηχανές" θα περπατούν στη γη. Τα ανθρώπινα όντα δεν θα είναι σε θέση να προσαρμοστούν διανοητικά σε έναν τέτοιο οπισθοδρομικό τρόπο ζωής, εκτός αν είναι γενετικά τροποποιημένα για να το κάνουν.

Επειδή ο κόσμος θα ζει κάτω από μια ύπαρξη βασισμένη στον αποκρυφισμό, με τα πάντα σε πλήρη αντίθεση με τη φυσική και κανονική τάξη ζωής κάτω από την οποία οι άνθρωποι ζουν από την αρχή του χρόνου, δεν θα υπάρχουν ηθικοί ή αντικειμενικοί νόμοι για την προστασία των πολιτών και των οικογενειών. Η λατρεία του Θεού θα απαγορεύεται, και χωρίς αυτό το πνευματικό οδόφραγμα που κάποτε συγκρατούσε το σκοτάδι και επέτρεπε να βασιλεύει η ελευθερία, θα αφθονούν όλα τα είδη παρεκκλίσεων.


Για πάνω από είκοσι χρόνια εκπαιδεύω άτομα πρώτης ανταπόκρισης, επαγγελματίες υγείας και στρατιωτικό προσωπικό σε θέματα αντιτρομοκρατίας, βιολογικού πολέμου και ετοιμότητας για πανδημίες. Το ψυχρό και σκληρό γεγονός είναι ότι τα βιολογικά όπλα θα είναι πάντα βιολογικά όπλα, τα οποία αναπτύχθηκαν αποκλειστικά για να χρησιμοποιηθούν ως όπλα εναντίον πολιτών ή στρατιωτών κατά τη διάρκεια πολεμικών επιχειρήσεων - για να δολοφονήσουν και να εξουδετερώσουν όπως είναι απαραίτητο για να επιτευχθεί μια επιτυχής κατάληψη έθνους ή εθνών. Τα βιολογικά όπλα δεν έχουν καμία σχέση με την ασφάλεια της δημόσιας υγείας και δεν θα έχουν ποτέ. Τα εμβόλια Covid-19 είναι όπλα, απλά και καθαρά.

Η μεγάλη επανεκκίνηση των εθνών έχει οριστεί να πραγματοποιηθεί μέχρι το έτος 2030, και τα δυτικά ιδεώδη και αξίες ταξιδεύουν σε πλήρη αντίθεση με αυτή την παγκόσμια ατζέντα. Πείτε μου, λοιπόν, αν είχατε τη νοοτροπία του ύπουλου, πώς θα φιμώνατε αθόρυβα εκατομμύρια ελεύθερα σκεπτόμενους, θα κλέβατε τις κυβερνήσεις τους και ταυτόχρονα θα διατηρούσατε ολόκληρες υποδομές πόλεων χωρίς βρώμικα πυρηνικά και αιματηρές παρατεταμένες φυσικές εισβολές;

Οι εμβολιασμοί Κόβιντ ήταν τα όπλα με τα οποία θα ξεκινούσε αυτή η ατζέντα της κόλασης στη γη. Αν και η πλειονότητα των θανάτων και των τραυματισμών από τα εμβόλια δεν αναφέρονται, ο χρόνος θα αποκαλύψει τελικά σε ποιο βαθμό αυτά τα εμβόλια έχουν χρησιμοποιηθεί ως όπλα και ποιες συγκεκριμένες ομάδες ήταν οι αναδειγμένοι στόχοι - αλλά εκατοντάδες εκατομμύρια θα έχουν φύγει μέχρι τότε, και οι επιζώντες θα ζουν κάτω από μια διαβολική οργουελική νέα τάξη πραγμάτων.

*Ο Igor Shepherd ήταν Ρώσος στρατιωτικός γιατρός και τοξικολόγος που μετανάστευσε στις ΗΠΑ το 1993. Υπηρέτησε ως διαχειριστής μέτρων έκτακτης ανάγκης στο Υπουργείο Υγείας του Wyoming).

(Αποσπάσματα από henrymakow.com)-Μετάφραση/διαμόρφωση/προσθήκες : Α.Τ.

👉  Η μυστική συμφωνία

👉 ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ