24 Μαΐ 2022

Η ευλογιά των πιθήκων ή μαϊμουδοπανώλη ή mon(k)ey-pox ή... γενικά monkey business

(Η ευλογιά των πιθήκων έχει μια περίεργη προτίμηση στις χώρες που κατοικούνται
από λευκούς.)


Μια "προσομοίωση" του ΠΟΥ για την ευλογιά της μαϊμούς, η οποία έλαβε χώρα τον Μάρτιο του 2021, είχε ένα πολύ ακριβές χρονοδιάγραμμα. (Βλέπε σελίδα 10).

Το πρώτο κρούσμα πανούκλας των πιθήκων θα ανιχνευόταν στις 15 Μαΐου 2022 (στην πραγματικότητα ήταν στις 7 Μαΐου 2022) και το χρονοδιάγραμμά τους εκτείνεται μέχρι την 1η Δεκεμβρίου 2023.

 Σύμφωνα με την προσομοίωση, εκείνη την ημερομηνία θα υπήρχαν 3,2 δισεκατομμύρια κρούσματα μαϊμουδοπανώλης και 271 εκατομμύρια θάνατοι από μαϊμουδοπανώλη.


Η προσομοίωση αυτή διεξήχθη από την "Πρωτοβουλία για την Πυρηνική Απειλή", έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό (Μ.Κ.Ο.)  παγκόσμιας ασφάλειας με έδρα την Ουάσινγκτον.

Όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτή την προσομοίωση αναφέρονται στη σελίδα 9, και περιλαμβάνουν άτομα από οργανισμούς όπως το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates και του Π.Ο.Υ. (βλ. εδώ)

----

Dr. Paul Alexander - Ένα εμβόλιο κατά της ευλογιάς για την πρόληψη της ευλογιάς των πιθήκων θα μπορούσε να προκαλέσει παγκόσμιες επιδημίες ευλογιάς (Variola) (βλ. εδώ)

Σας προειδοποιώ, μην είστε τόσο ηλίθιοι, καταλάβετε ότι έχετε βλάψει το ανοσοποιητικό σύστημά σας, m (b)illions δισεκατομμύρια από εσάς, με τα εμβόλια COVID. Οι ειδικοί λένε ότι το εμβόλιο της ευλογιάς είναι 85% αποτελεσματικό στην ευλογιά των πιθήκων- αυτό ΔΕΝ είναι καλό νέο, γιατί εκατομμύρια/δισεκατομμύρια είναι τώρα ανοσοκατεσταλμένοι από το εμβόλιο COVID -άρα με το εμβόλιο της ευλογιάς υπάρχει πιθανή επανεισαγωγή της ευλογιάς.

----

Το πρώτο παγκόσμιο ξέσπασμα της ευλογιάς των πιθήκων συμβαίνει ακριβώς την εβδομάδα που "προβλέφθηκε" στην προσομοίωση βιοασφάλειας ένα χρόνο πριν... (βλ. εδώ)

----

Ο σπάνιος ιός της μαϊμούπλης καταφθάνει, όπως ακριβώς "προέβλεψαν" ο Gates και ο ΠΟΥ - Τα εμβόλια "ως εκ θαύματος" έτοιμα. (βλ. εδώ)

----

Επίθεση με τον ιό της μαϊμού που προγραμματίζεται για τον Μάιο του 2022 από έγγραφο που δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2021. (βλ. εδώ)

----

Το Βέλγιο γίνεται η πρώτη χώρα που εισάγει υποχρεωτική καραντίνα για την ευλογιά των πιθήκων: Όποιος βρεθεί θετικός πρέπει να απομονωθεί για 21 ημέρες, καθώς 14 χώρες επιβεβαιώνουν πλέον κρούσματα και οι γιατροί προειδοποιούν για "σημαντική αύξηση" των κρουσμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο

Η Δρ Claire Dewsnap είναι πρόεδρος της Βρετανικής Ένωσης για τη Σεξουαλική Υγεία και τον HIV. Λέει ότι αναμένει να δει "πραγματικά σημαντικούς αριθμούς" τις επόμενες εβδομάδες Έρχεται καθώς παιδί είναι (και καλά) σε κρίσιμη κατάσταση είναι μεταξύ των 20 καταγεγραμμένων κρουσμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο Το Ισραήλ και η Ελβετία είναι οι τελευταίες χώρες που επιβεβαίωσαν ότι έχουν καταγράψει κρούσματα. (βλ. εδώ)

----

Πάλι τα ίδια: MON(K)EYPOX είναι το επόμενο "τρομακτικό" που εξαπολύεται στον κόσμο για να απαιτήσει τη συμμόρφωση με τα εμβόλια. (βλ. εδώ)

https://www.henrymakow.com/upload_images/gates-depop6.jpg


Κατάλογος των Αμερικανών πολιτικών που θα συμμετάσχουν στο WEF 2022. Σύνδεσμος στα σχόλια. Κοιτάξτε τον τίτλο του Kerry. (βλ. εδώ)

----

Ένα άρθρο του 1987 σχετικά με την πρόκληση του AIDS λόγω των εμβολίων ευλογιάς. (βλ. εδώ)

----

Stephen Lendman- The Monkeypox Scam (βλ. εδώ)


Πηγή - Μετάφραση/Διαμόρφωση : Α.Τ.


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟ-ΙΟΙ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ, ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ!!   👉  ΑΦΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

----