16 Μαΐ 2022

Μια παρανοϊκή μειοψηφία ακραίων, οδεύει αμέριμνη στο αιματοκύλισμα της χώρας

Η "ουκρανοποίηση" της Ελλάδος με εργαλειοποίηση των εξτρεμιστών - φανατικών ιδεολόγων του "δυτικισμού". Μια παρανοϊκή μειοψηφία ακραίων, οδεύει αμέριμνη στο αιματοκύλισμα της χώρας, χωρὶς να έχει καταλάβει ότι αποτελεί τους άχρηστους ηλίθιους που θα θυσιαστούν χωρὶς δεύτερη σκέψη στο νοσηρό γεωπολιτικό πόκερ μιας γερασμένης, καταρρέουσας ξένης χώρας με ηγεμονικό παραλήρημα...

Άποψη που αποτυπώνεται στην κινεζική εφημερίδα Global Times, αναφέροντας συγκεκριμένα: "Η σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας και οι εξελίξεις γύρω από αυτήν αντιπροσωπεύουν την αρχή του τέλους της υπάρχουσας άδικης παγκόσμιας τάξης που κυριαρχείται από τις ΗΠΑ και τη Δύση. (καμπάλ) και αποτελούν προοίμιο για την εγκαθίδρυση μιας νέας διεθνούς τάξης".

" Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών ανακατατάξεων, με τον κίνδυνο ενός ντόμινο να απειλεί να επηρεάσει μετά την Ουκρανία, τα Βαλκάνια και τη χώρα μας, η Ελλάδα στέκεται χωρίς δικές της γραμμές ανάσχεσης, μετατρεπόμενη σε δεδομένο βραχίονα της πολιτικής του ευρωατλαντισμού για την περιοχή. Στοιχεία της εθνικής μας κυριαρχίας και ασφάλειας θυσιάζονται στο όνομα των συμμαχικών μας υποχρεώσεων, με το ΝΑΤΟ να βαφτίζεται ως η μόνη εφικτή «ομπρέλα ασφάλειας» όχι μόνο για τη χώρα μας αλλά για όλη την Ευρώπη.

Την ίδια στιγμή οι προκλήσεις από την γείτονα Τουρκία παραμένουν συνεχείς, παρά τις διαρκείς υποχωρήσεις «καλής θέλησης» από τη χώρα μας. Τώρα, η «κοινή αποστολή στα πλαίσια της ΝΑ πτέρυγας του ΝΑΤΟ», επιβάλει σε Τουρκία και Ελλάδα να «λύσουν» τις διαφορές τους σε «συμμαχικό» κλίμα, προοιωνίζοντας νέες εκχωρήσεις κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Η πολιτική αυτή αδυνατίζει τη χώρα, την καθιστά έρμαιο των γεωπολιτικών εξελίξεων και απειλεί την ίδια τη βιωσιμότητα του Ελληνισμού σε Ελλάδα και Κύπρο."

Συνέχεια εδώ : Η Ελλάδα ως κόμβος


ΟΙ ΗΠΑ, ΜΕ ΤΑ ΕΔΩ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ, ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΧΥΔΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ! ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ...