3 Μαΐ 2022

ΕΣΕΙΣ χρηματοδοτήσατε το δάνειό σας

Όλα τα χρέη βαρύνουν τελικά τους πολίτες και τις μελλοντικές γενιές. Όταν οι τράπεζες είναι "πολύ μεγάλες για να χρεοκοπήσουν", διασώζονται από τις κυβερνήσεις επιβάλλοντας περαιτέρω χρέη στους ανθρώπους. Όταν οι κυβερνήσεις έχουν κρίση χρέους, επινοούν περισσότερους τρόπους για να φορολογούν τους πολίτες. Αυτό συμβαίνει επειδή ο λαός είναι η "πίστωση του έθνους".

Όταν μια τράπεζα παραχωρεί πίστωση, για μια πιστωτική κάρτα ή ένα στεγαστικό δάνειο, είναι η δική σας πίστωση, όχι η δική τους. Οι τράπεζες δεν δανείζουν τις καταθέσεις των πελατών τους ή τα τραπεζικά τους αποθεματικά. Αντ' αυτού, καταγράφουν την πίστωσή σας ως τραπεζικό παθητικό στην ιδιωτική πλευρά του λογιστικού βιβλίου (η οποία είναι κρυφή) και ως τραπεζικό περιουσιακό στοιχείο στη δημόσια πλευρά του λογιστικού βιβλίου (η οποία είναι ορατή). Ακριβώς όπως η μαφία, οι τράπεζες έχουν δύο σειρές βιβλίων.

Μια συνήθης παρανόηση, που διδάσκεται σε ορισμένα οικονομικά εγχειρίδια, είναι ότι οι εμπορικές τράπεζες λειτουργούν ως "μεσάζοντες", δανείζοντας τις καταθέσεις των πελατών τους κάθε φορά που η τράπεζα χορηγεί ένα "δάνειο".

Αυτή η πλάνη έχει αποκαλυφθεί από τους μεταρρυθμιστές του χρήματος που υποστηρίζουν την έκδοση κρατικού χρήματος, υποστηρίζεται από άφθονα στοιχεία και τελικά επιβεβαιώθηκε από τους διαχειριστές της Τράπεζας της Αγγλίας στο πρώτο τριμηνιαίο δελτίο τους για το 2014:

"Κάθε φορά που μια τράπεζα χορηγεί ένα δάνειο, δημιουργεί ταυτόχρονα μια αντίστοιχη κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του δανειολήπτη, δημιουργώντας έτσι νέο χρήμα". - Τράπεζα της Αγγλίας, τριμηνιαίο δελτίο, 2014, Q1

Λόγω αυτής της διαδικασίας άμεσης δημιουργίας χρήματος, έχει ειπωθεί ότι οι τράπεζες δημιουργούν χρήμα "από το πουθενά". Αλλά η τραπεζική πίστωση έχει αξία στην πραγματική οικονομία, οπότε από πού προέρχεται αυτή η αξία;

Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που θέλει ο διαχειριστής δανείων σε μια εμπορική τράπεζα από έναν πελάτη - την υπογραφή του.

Η υπογραφή του πελάτη σε ένα "γραμμάτιο" είναι αυτό που δημιουργεί την "πίστωση" παρέχοντας "εμπορική ενέργεια". Η τράπεζα εκδίδει το "δάνειο" σε "αντάλλαγμα" για το πολύτιμο "γραμμάτιο" του πελάτη. Το "γραμμάτιο" αντιπροσωπεύει την "εμπορική ενέργεια" ενός ζωντανού άνδρα ή γυναίκας, η οποία αποτελεί "περιουσιακό στοιχείο" για την τράπεζα και την αγορά.

Το "γραμμάτιο" είναι ένα "περιουσιακό στοιχείο" που δημιουργήθηκε από έναν "άνδρα/μια γυναίκα", και αυτό το "περιουσιακό στοιχείο" μπορεί να πωληθεί και να αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης.

"Αυτό που κάνουν όταν χορηγούν δάνεια είναι να εξαιρούν γραμμάτια σε αντάλλαγμα για πιστώσεις". - Modern Money Mechanics, Ομοσπονδιακή Τράπεζα του Σικάγο

Το "γραμμάτιο" σας είναι στην πραγματικότητα ένα "αξιόγραφο που αγοράζεται από την τράπεζα", η οποία στη συνέχεια έχει μια "υποχρέωση πληρωτέων λογαριασμών" που προσποιείται ότι είναι "δάνειο".

Εσείς είστε ο "πιστωτής". Η τράπεζα είναι ο "οφειλέτης".

Ως "πιστωτής", έχετε "εκδώσει ένα αξιόγραφο".

Γιατί το "γραμμάτιο" σας έχει αξία στην πραγματική οικονομία;

Όλα τα χρήματα αντιπροσωπεύουν τελικά την "ανθρώπινη ενέργεια" ως εργασία και ιδέες, υποστηριζόμενα από τη Φύση. Στην ουσία, το χρήμα είναι "ενέργεια" που "κυκλοφορεί" ως "νόμισμα", "φορτίζεται" και "εκφορτίζεται". Ενσωματωμένη στο αίμα της ζωής σας, η "ενέργειά" σας έχει "όγκο", "ρευστότητα", "ταχύτητα" και "ρέει" μεταξύ των "τραπεζών", κάνοντας "καταθέσεις" και "αναλήψεις". Η "πίστωση" σας προέρχεται από την έμφυτη "παραγωγική σας ικανότητα", η οποία περιορίζεται μόνο από τη ζωντανή σας ενέργεια, τη γνώση σας και τη Φύση. Επομένως, μπορείτε να "υποσχεθείτε" την "πίστωσή" σας με βάση την "παραγωγική σας ικανότητα", και οι άλλοι άνθρωποι μπορούν να έχουν "πίστη" στην "υποσχετική σας", η οποία μπορεί να πωληθεί στην αγορά. Εσείς είστε ο "δημιουργός" της "πίστωσης" σας και ο ζωντανός "κύριος πιστωτής".

Οποιοδήποτε μέσο ανταλλαγής, που επιτρέπει τη ροή παραγωγικής ενέργειας μεταξύ των ανθρώπων, μπορεί να λειτουργήσει ως χρήμα. Δεν υπάρχει ανάγκη τα χρήματα να έχουν εγγενή αξία, επειδή είναι απλώς ένα "ενεργειακό σύμβολο".

Το χρήμα είναι μια κοινοτική εφεύρεση που επιτρέπει το εμπόριο πέρα από την άμεση ανταλλαγή. Το "κυρίαρχο χρήμα" χωρίς χρέος μπορεί να εκδοθεί από ένα κυρίαρχο έθνος ως προνόμιό του, από μια τοπική κοινότητα ή από κρυπτογράφους ανοικτού κώδικα για όλους τους ανθρώπους. Η "χρησιμότητα" του χρήματος διατηρείται όταν δημιουργείται με περιορισμένη προσφορά.

Ιστορικά, η προσφορά χρήματος έχει περιοριστεί με τη χρήση ενός "διμεταλλικού προτύπου" στο οποίο η νομισματική μονάδα ορίζεται ως ισοδύναμη με μια ορισμένη ποσότητα χρυσού ή αργύρου. Δυστυχώς, όποιος ελέγχει ένα τέτοιο εμπορευματικό χρήμα ασκεί εξαιρετική οικονομική και πολιτική δύναμη.

Η διαφθορά του μέσου ανταλλαγής μέσω της εμπορευματοποίησης και της ιδιωτικής έκδοσης ως τοκοφόρου χρέους, έχει υποκλέψει την πίστωση (εμπορική ενέργεια) των ανθρώπων. Οι διεθνείς τραπεζίτες έχουν καταλάβει την κυρίαρχη εξουσία του κράτους για την έκδοση χρήματος, και μετά τη χρεοκοπία έχουν εγκαταστήσει ένα σύστημα χρέους-χρήματος χρησιμοποιώντας ως "εγγύηση" νομικά "πρόσωπα" NAME Trusts.

Το Πιστοποιητικό Γέννησης είναι ένα "ομόλογο" που εκδίδεται στο ΟΝΟΜΑ ενός Estate (Κρατικού) Trust. Όταν ένας ζωντανός άνδρας ή γυναίκα ενεργεί εν αγνοία του ως "προσχώρηση" σε ένα καταπίστευμα που μοιάζει με το νόμιμο όνομά του, αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις του καταπιστεύματος ως διαχειριστής ή ως "συμβαλλόμενο μέρος". Στο σύστημα χρέους-χρήματος, οι διεθνείς τραπεζίτες έχουν κυριολεκτικά γίνει παρασιτικοί ελεγκτές της πίστωσης των λαών, έχοντας κατασκευάσει το υποτιθέμενο "δάνειο" "συμβόλαιο".

Όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται με ενέργεια ως πηγή "παραγωγικής ικανότητας" και είναι εξ ορισμού πιστωτές. Ενώ, όλες οι νομικές φαντασιώσεις "προσώπων" δημιουργούνται χωρίς καμία εγγενή "παραγωγική ικανότητα" και είναι εξ ορισμού οφειλέτες.

Κάθε άντρας ή γυναίκα που ενεργεί "ενωτικά" με ένα νομικό "πρόσωπο" ΟΝΟΜΑ μεταφέρει την πολύτιμη "ενέργειά" του στο "εμπόριο" ως νομικά ανίκανος, χρηματοδοτώντας τη δική του χρεοδουλοπαροικία.

Οι τράπεζες μπορούν να "δανείζουν" με τόκο όσο οι άνθρωποι, και οι κυβερνήσεις για λογαριασμό των ανθρώπων, είναι πρόθυμοι να "δανειστούν".

Όταν πηγαίνετε σε μια τράπεζα για ένα "δάνειο", παίρνετε την πίστωσή σας με τη μορφή της "υπόσχεσής σας να πληρώσετε" που αποδεικνύεται από την υπογραφή σας.

Στην υποτιθέμενη σύμβαση "δανείου", η υπογραφή σας μεταβιβάζει την "πνευματική σας ιδιοκτησία" στην τράπεζα, ώστε το γραμμάτιο να μπορεί να τιτλοποιηθεί και να υποθηκευτεί στην αγορά. Η ιδιοκτησία σας περιλαμβάνει και το "πληρεξούσιό" σας, το οποίο επίσης παραδίδεται, επιτρέποντας στην τράπεζα να έχει πρόσβαση και να εμπορεύεται το ομόλογο ασφαλείας του πιστοποιητικού γέννησης που εκδόθηκε όταν γεννηθήκατε. Το ομόλογο του πιστοποιητικού γέννησης εκδίδεται στο ΟΝΟΜΑ ενός καταπιστεύματος περιουσίας.

Ένας εν ζωή άνδρας ή γυναίκα είναι ο παραχωρητής/δικαιούχος/κληρονόμος/συγγενής/εκτελεστής στο ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ STRAWMAN Estate Trust. Αλλά όταν παραιτούνται από το "πληρεξούσιο" τους, χάνουν τη ζωντανή τους ιδιότητα, και γίνονται υπεύθυνοι ως διαχειριστές/οφειλέτες για το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ του ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥ-Estate Trust, το οποίο είναι "εγγυητής" για το εταιρικό "Εθνικό Χρέος". Η τράπεζα μπορεί τώρα να έχει πρόσβαση στην εγγύηση του πιστοποιητικού γέννησης. Κανείς δεν "υπογράφει" για λογαριασμό της τράπεζας, διότι πρόκειται για συμφωνία καταπιστεύματος και όχι για σύμβαση. Μπαίνετε στην πόρτα ως πιστωτής και βγαίνετε ως οφειλέτης.

Οι τράπεζες δεν χρησιμοποιούν τις Γενικά Αποδεκτές Λογιστικές Αρχές (GAAP), το τυποποιημένο πλαίσιο κατευθυντήριων γραμμών για τη χρηματοοικονομική λογιστική. Αντ' αυτού, οι τράπεζες χρησιμοποιούν ένα σύστημα διπλής καταχώρησης που λογιστικοποιεί τόσο τα περιουσιακά στοιχεία των πιστωτών όσο και τις υποχρεώσεις των οφειλετών.

Όταν εξετάζουμε και τις δύο πλευρές του λογιστικού βιβλίου, μπορούμε να δούμε ότι οι άνδρες και οι γυναίκες είναι πιστωτές, όχι οφειλέτες. Σωστά, δανείζουμε στην τράπεζα την πίστωσή μας και εκείνη την πολλαπλασιάζει με διάφορους τρόπους. Οι τράπεζες πραγματικά "επεκτείνουν την πίστωση", αλλά είναι η δική σας πίστωση που επεκτείνεται προς όφελός τους. Εμφανίζεται μόνο η πλευρά του βιβλίου που σας καταγράφει ως οφειλέτη, ενώ η πλευρά του βιβλίου που σας καταγράφει ως πιστωτή είναι κρυφή. Οι ελίτ των τραπεζιτών που σχεδίασαν το σύστημα δεν ήθελαν να το γνωρίζετε αυτό.

Στην πλευρά του ενεργητικού του λογιστικού βιβλίου της τράπεζας, η οποία είναι δημόσια ορατή και δείχνει τους λογαριασμούς εισπρακτέους, εσείς είστε ο οφειλέτης και η τράπεζα είναι ο πιστωτής, ενώ στην πλευρά του παθητικού του λογιστικού βιβλίου της τράπεζας, η οποία είναι ιδιωτικά κρυμμένη και δείχνει τους λογαριασμούς πληρωτέους, εσείς είστε ο πιστωτής και η τράπεζα είναι ο οφειλέτης.

Τώρα ξέρετε γιατί όλα τα χρέη πέφτουν τελικά στους ανθρώπους - είστε "πιστωτής", αλλά μόνο όταν ζείτε με την "ιδιωτική σας ιδιότητα" ως άνδρας ή γυναίκα.

"Οι τράπεζες θεωρούνται ως μεσάζοντες, αλλά αυτό δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα. ...Οι τράπεζες δεν δανείζουν χρήματα. ... δραστηριοποιούνται στην αγορά τίτλων, αυτό είναι όλο. Εδώ είναι η δανειακή σύμβαση, η επιστολή προσφοράς, και υπογράφετε, βάσει του νόμου... Είναι πολύ σαφές, έχετε εκδώσει ένα αξιόγραφο, δηλαδή ένα γραμμάτιο, και η τράπεζα πρόκειται να το αγοράσει. ...Η τράπεζα αγοράζει την Υποσχετική μου, αλλά πώς θα πάρω τα χρήματά μου; Η τράπεζα θα πει ότι θα τα "βρείτε" στο λογαριασμό σας σε εμάς, αυτό είναι τεχνικά σωστό- αν πει ότι θα τα "μεταφέρουμε" στο λογαριασμό σας, αυτό είναι λάθος, διότι δεν μεταφέρονται καθόλου χρήματα ...Τώρα σας χρωστάει επίσης χρήματα, και η καταγραφή του τι σας χρωστάει είναι αυτό που νομίζετε ότι παίρνετε ως χρήματα. Και αυτό είναι το μόνο που συμβαίνει.

Στην πραγματικότητα η τράπεζα σας χρωστάει! Δεν τους ανήκει ακόμα το γραμμάτιο σας. Πραγματοποίησαν μια ανταλλαγή - το γραμμάτιο σας (περιουσιακό στοιχείο για την τράπεζα) ανταλλάχθηκε με την ονομαστική αξία του γραμματίου. Κατέθεσαν το γραμμάτιο σας και στη συνέχεια το πούλησαν θυμηθείτε. Ως εκ τούτου, στα βιβλία τους εξακολουθούν να έχουν μια υποχρέωση απέναντί σας.

Έτσι δημιουργούν οι τράπεζες την προσφορά χρήματος. ...Απλώς αναδιατυπώνουν - ελαφρώς λανθασμένα με λογιστικούς όρους, αυτό που είναι μια πληρωτέα υποχρέωση που προκύπτει από τη σύμβαση "δανείου" έχοντας αγοράσει το δικό σας γραμμάτιο". - Καθηγητής Διεθνούς Τραπεζικής και Χρηματοοικονομικής, Richard Werner (συγγραφέας του όρου "Ποσοτική Χαλάρωση")


-Prof. Richard Werner video:  https://renegadeinc.com/the-finance-curse-2/

-Δείτε το "Bancorruptcy" video:


Βλέπε κοινοποίηση παρουσιάσεων:

Κοινοποίηση παρουσιάσεων

Η παρουσίαση είναι μια γραπτή "απαίτηση πληρωμής" ή "εκτέλεσης". Οι παραστάσεις που απευθύνονται στο τεχνητό νομικό "πρόσωπο" ΟΝΟΜΑ, είναι συχνά γραμμένες με κεφαλαία γράμματα και/ή με έναν φανταστικό τίτλο, όπως "κ." ή "κ.". Δεν απευθύνονται σε ζωντανό άνδρα ή γυναίκα.

Όλα τα "δώρα" που φθάνουν ταχυδρομικώς και απευθύνονται στο τεχνητό νομικό "πρόσωπο" ΟΝΟΜΑ, τα οποία αποστέλλονται από ενσωματωμένες κυβερνήσεις/εταιρείες, είναι προσφορές συμβολαίου που απευθύνονται σε ζωντανό άνδρα ή γυναίκα.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι ενσωματωμένες κυβερνήσεις/εταιρείες είναι νομικά φαντάσματα, και έτσι μπορούν να συνάπτουν συμβόλαια μόνο με άλλα νομικά φαντάσματα. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ έναν ζωντανό άνδρα ή γυναίκα να βγει μπροστά για να αναλάβει την ευθύνη για τις υποχρεώσεις που συνδέονται με την ΟΝΟΜΑΣΙΑ του ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥ. Με αυτόν τον τρόπο, ένας ιδιώτης άνδρας ή γυναίκα με την "ιδιωτική του ιδιότητα" μπορεί να συνάψει σύμβαση για να "ενεργήσει" με "δημόσια ιδιότητα" στο "ρόλο" ενός τεχνητού νομικού "προσώπου" ΟΝΟΜΑ.

Κάθε είδος τεχνητού νομικού "προσώπου", συμπεριλαμβανομένου του "κατοίκου", του "φορολογούμενου", του "οδηγού" κ.λπ. είναι οφειλέτης και εγγυητής για το εταιρικό εθνικό χρέος, στο σύστημα χρέους-χρήματος.

Οι περισσότεροι άνθρωποι αγνοούν τη ζωντανή "θέση" τους και άθελά τους "ενεργούν" ως "συμμέτοχοι" στο τεχνητό νομικό "πρόσωπο" ΟΝΟΜΑ, το οποίο είναι "δημιούργημα του κράτους" βάσει νόμων.

Κάθε παρουσίαση στο τεχνητό νομικό "πρόσωπο" ΟΝΟΜΑ, είναι μια σύμβαση που προσφέρει ένα εμπορικό προνόμιο ή όφελος σε έναν άνδρα/μια γυναίκα, που απαιτεί ΣΥΝΔΡΟΜΗ προς το τεχνητό νομικό "πρόσωπο" ΟΝΟΜΑ του ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Οι ιδιώτες άνδρες και γυναίκες έχουν μια "απαραβίαστη" και "απεριόριστη" εξουσία να συνάπτουν ή να μη συνάπτουν συμβάσεις, και ως εκ τούτου μπορούν να αρνηθούν μια παρουσίαση.

Η σιωπή σας είναι σιωπηρή αποδοχή μιας σύμβασης, οπότε δεν κερδίζετε τίποτα αγνοώντας μια παρουσίαση. Εάν δεν επιθυμείτε να αποδεχθείτε οποιοδήποτε προνόμιο ή όφελος που προσφέρεται σε μια παρουσίαση, μπορείτε να την επιστρέψετε εντός τριών εργάσιμων ημερών με μια ετικέτα πάνω από το παράθυρο διεύθυνσης: "ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ - ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ" ή "Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ - ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ". Να θυμάστε ότι ένα δώρο που απευθύνεται σε ένα τεχνητό νομικό "πρόσωπο" ΟΝΟΜΑ δεν απευθύνεται σε έναν ζωντανό άνδρα ή γυναίκα, οπότε μπορεί επίσης να επιστραφεί: "ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ", ή "ΑΖΗΤΗΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ".

Ωστόσο, είναι πιο αποτελεσματικό να απαντήσετε με ειδοποίηση αποδοχής υπό όρους.

Μια τέτοια ειδοποίηση αντικρούει έναν ψευδή ισχυρισμό όχι αμφισβητώντας τον, αλλά αποδεχόμενος τον μετά από επαλήθευση. Με αυτόν τον τρόπο, στέκεστε με ειρήνη και τιμή, ενώ το βάρος της απόδειξης πέφτει στον αιτούντα, όπου και ανήκει. Εάν μια απαίτηση δεν μπορεί να επαληθευτεί με αποδεικτικά έγγραφα, δεν μπορεί να εκτελεστεί νόμιμα ή νομίμως, και κάθε περαιτέρω απαίτηση θέτει τον αιτούντα σε ατιμία, επιτείνοντας την αδικία του, καθιστώντας τον υπεύθυνο. Για να τους ενημερώσετε για τις συνέπειες της ενδεχόμενης ευθύνης τους, μπορείτε να συμπεριλάβετε έναν πίνακα τελών στην ειδοποίησή σας, και τελικά μπορείτε να τους τιμολογήσετε για τυχόν παραβάσεις, αν και μην περιμένετε να είναι έντιμοι.

Είναι σημαντικό να κρατάτε αρχείο με τα έγγραφα και τις αναρτήσεις (συμπεριλαμβανομένων των αποδείξεων) και να είστε συστηματικοί και υπομονετικοί. Εάν ο ενάγων δεν μπορεί να επαληθεύσει την απαίτησή του εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, συνήθως τριάντα (30) ημερών, έχει αποτύχει. Σε αυτό το σημείο έχετε συνάψει μια δεσμευτική νομική συμφωνία, κατά την οποία ο ενάγων έχει "εκπέσει", πράγμα που σημαίνει ότι εμποδίζεται νομικά ή νομίμως από το να διεκδικήσει περαιτέρω την απαίτησή του.

Ακόμα κι έτσι, οι νομικοί παράγοντες μπορεί να αγνοήσουν την ειδοποίησή σας (τις ειδοποιήσεις) και να συνεχίσουν να στέλνουν παραστάσεις, ή μπορεί να στείλουν εκφοβιστικές επιστολές σε νομική γλώσσα, ή μπορεί να απειλήσουν ότι θα ασκήσουν αγωγή σε ένα από τα εμπορικά τους δικαστήρια, όλα αυτά αποτελούν απλώς επαναλαμβανόμενες προσπάθειες σύναψης σύμβασης.

Το σχετικό απόφθεγμα του νόμου είναι το εξής: "Αυτός που εγκαταλείπει πρώτος το πεδίο της μάχης χάνει εκ των πραγμάτων".

Η επιμονή είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Μπορείτε να επιδώσετε μία ειδοποίηση τριάντα (30) ημερών, συμπεριλαμβανομένης μιας αναστολής, ως ελάχιστη διαδικασία, για συνήθεις υποτιθέμενες οφειλές. Ακολουθεί ένα παράδειγμα:

ΙΔΙΩΤΙΚΟ

(Όνομά σας)
ως πράκτορας για τεχνητό πρόσωπο
 Διεύθυνση
Η πόλη σας [τ.κ.]
Έθνος της Ελλάς
Μη εμπορικό
Όνομα διευθυντή τράπεζας,
υπό την ιδιωτική του ιδιότητα
[Διευθύνων Σύμβουλος,
ΤΡΑΠΕΖΑ,
διεύθυνση]
Ημερομηνία

[Όνομα διευθυντή τράπεζας] με την ιδιωτική του ιδιότητα

Σχετικά με: Η επιστολή σας με ημερομηνία ________, με σφραγίδα ταχυδρομείου________, που ελήφθη στις ________

Ημερομηνία

Η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΕΑ- Η ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΝΤΟΛΕΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ

Εμείς, ένας άνθρωπος, σε σώμα-ψυχή-πνεύμα, εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος για το τεχνητό πρόσωπο __________ (όνομα ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥ με κεφαλαία), μη αρνητικός, μη επιθετικκός, μη πολεμικός, εξασφαλισμένος πιστωτής με πληρεξούσιο, έχοντας εξετάσει την πρόσφατη εκούσια υποβολή αποδεικτικών εγγράφων από εσάς, με τα οποία διεκδικείτε οφειλή από λογαριασμό, και με την παρούσα αποδέχομαι υπό όρους την εν λόγω απαίτηση μετά από επαλήθευση.

Προκειμένου να επικυρωθεί ορθά η υποτιθέμενη οφειλή, απαιτώ από τον _____________ (Όνομα διευθυντή τράπεζας) να παράσχει:

1. Μια έγκυρη σύμβαση υπογεγραμμένη με υγρό μελάνι και από τα δύο μέρη, που επιβεβαιώνει τη διμερή συναίνεση.
2. Αληθινό και επικυρωμένο αντίγραφο της πλήρους διαδρομής ελέγχου του εν λόγω λογαριασμού, (Εκκαθαρισμένη Οφειλή), συμπεριλαμβανομένης της εν λόγω απώλειας.
3. Ελεγκτική πιστοποίηση της καταχώρησης της οφειλής σύμφωνα με τη Γενικά Αποδεκτή Λογιστική
πρακτική (G.A.A.P.), τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (I.F.R.S.), τη Βασιλεία ΙΙΙ
και της Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για τις συμβάσεις με βάση το Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο (UNCITRAL).
4. Αντίγραφο του Πιστοποιητικού φορολογικής καταχώρησής σας.

Εάν δεν τεκμηριώσετε τον εν λόγω ισχυρισμό εντός τριάντα (30) ημερών από την καταγεγραμμένη παράδοση της παρούσας ειδοποίησης, θα συνιστά νόμιμη/νομότυπη  Συμφωνία και Ικανοποίηση που δόθηκε για τον διακανονισμό και το κλείσιμο όλων των εν λόγω φερόμενων απαιτήσεων και Αποποίηση λόγω Συγκατάβασης. Στην περίπτωση αυτή, διατηρούμε το δικαίωμα να καταλογίσουμε αποζημίωση κατά του  _____________ (Όνομα διευθυντή τράπεζας) , υπό την ιδιωτική του ιδιότητα, με πλήρη εμπορική ευθύνη, για οποιεσδήποτε ανεπιβεβαίωτες αξιώσεις που θα παρουσιαστούν στη συνέχεια σχετικά με το θέμα αυτό, οποιασδήποτε μορφής.

Ανυπομονούμε να εξετάσουμε τα αποδεικτικά σας στοιχεία ή την επιβεβαίωση του διακανονισμού του λογαριασμού.

Από: ____________



ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗ - ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗ - ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΓΩΓΗ

(Δεν υπάρχει εγγυημένη αξία, δεν υπάρχει ευθύνη, δεν υπάρχει τεκμήριο.)

Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται

Πηγή - Απόδοση στα Ελληνικά/διαμόρφωση/προσθήκες : Α.Τ.


💥Ο δρόμος προς την προσωπική, τελική απελευθέρωση από το εταιρικό σύστημα

💥Με το αυτόγραφο  Μόνο εσείς μπορείτε να διατηρήσετε τα φυσικά σας δικαιώματα.