26 Ιαν 2021

Είστε έτοιμοι για την ανάληψη; ... Τα παλιά 3D παραδείγματα διαλύονται. Αυτή είναι η αναγέννηση μιας νέας εποχής και η μετάβαση είναι ιστορική!


Στις ημέρες μας,τελείται ένας τεράστιος καθαρισμός στον πλανήτη μας. Τα τελευταία 350.000 χρόνια, υπάρχει ένα τεχνητό πεδίο γύρω από τη γη που δημιουργήθηκε από προηγμένες φυλές ET με σκοπό να εκτρέψει το φως από τον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο, ώστε να μην φτάσει στην επιφάνεια μας. Αυτό το πεδίο, γνωστό ως "The Inverse Matrix", έχει πλέον αποσυναρμολογηθεί πλήρως δίνοντάς μας την ευκαιρία να λάβουμε τις γαλαξιακές ενέργειες που απαιτούνται για την επιτάχυνση της διαδικασίας ανάληψης στον πλανήτη Γη.

Από τον περασμένο χρόνο, έχουμε προχωρήσει στη μαζική αύξηση της ενέργειας που κατευθύνεται προς τον πλανήτη μας που ξεκίνησε στις 11/11 και κορυφώθηκε στις 11/18. Τα παλιά 3D παραδείγματα διαλύονται. Αυτή είναι η αναγέννηση μιας νέας εποχής. Οι ενέργειες του 2020, είχαν να κάνουν με καθαρή οπτική. Όπως λένε, η οπίσθια όψη ήταν το 2020 ... Αυτό σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε ένα σημείο στην εξέλιξή μας όπου μπορούμε να αναθεωρήσουμε την ιστορία μας και να αποφασίσουμε τι μας λειτούργησε μέχρι τώρα και ποιες πρακτικές πρέπει να αλλάξουμε για να συν-δημιουργήσουμε ένα μέλλον που θα βασίζεται στην ισότητα, τη δικαιοσύνη ειρήνη και αρμονία.

Η ίδια η επιβίωσή μας ως είδος εξαρτάται από το πόσο καλά επιτρέπουμε στον εαυτό μας να περάσουμε από αυτή τη μετατόπιση. Λαμβάνουμε κωδικούς φωτός υψηλής συχνότητας από το σύστημα αστεριών Pleiades που βοηθούν να καθιερωθεί ένα ενοποιημένο πεδίο της Αγάπης που θα βοηθήσει στην αποσυναρμολόγηση των παλαιών παραδειγμάτων που βασίζονταν στον φόβο και θα ανοίξει το δρόμο για την Επανένωση της Ανθρωπότητας ως Ενιαία φυλή.

Πολλοί θα αισθάνονται αϋπνία, άγχος και αίσθημα εξάντλησης ενέργειας σε αυτές τις στιγμές. Εκτός από τις γαλαξιακές ενέργειες που λαμβάνονται από τον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο, υπάρχει μια αρνητική ατζέντα που παίζεται από την Παγκόσμια Ομάδα Διαχείρισης (Dark Forces and Cabal) που προσπαθούν να διακόψουν αυτήν τη μετάβαση. Τα κανάλια ειδήσεών μας είναι γεμάτα από ατζέντα που βασίζεται στο φόβο και έχει σκοπό να μας αποσπάσει.

Συνιστάται ανεπιφύλακτα να απενεργοποιούμε την τηλεόραση και να αρχίζουμε να συντονίζουμε προς τα μέσα, στη συχνότητα των καρδιών μας. Μην ασχολείστε με την αρνητικότητα και απλώς επιλέξτε να εξαιρεθείτε από αυτό το σύστημα δουλείας και φόβου. Κανείς δεν έχει τη δύναμη να σας σταματήσει μόλις συνειδητοποιήσετε ότι η δύναμή σας βρίσκεται μέσα σας. Αυτή η αλλαγή γίνεται σε κάθε έναν από εμάς. Δεν είναι έξωτερική ... Είναι μέσα μας.


Αυτή τη στιγμή δοκιμαζόμαστε από τους ανώτερους εαυτούς μας για να προσδιορίσουμε πόσα από τα μαθήματα του Εγώ μας έχουμε καταφέρει ... Μπορεί να έχετε παρατηρήσει τις τελευταίες δύο έως τρεις εβδομάδες ότι υπάρχει ένας ασυνήθιστος αριθμός ανθρώπων που "ενεργούν έξω" με φουσκωμένα εγώ, ανησυχία και ανησυχία. Είναι σαν να είμαστε υπό πίεση και αντιμετωπίζουμε μερικές από τις πιο δύσκολες προκλήσεις που έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ. Αυτή είναι μια υπενθύμιση για μας να εντοπίσουμε και να απελευθερώσουμε όλους τους παλιούς προγραμματισμούς μας και να απελευθερώσουμε καρμικούς βρόχους. Μπορούμε να το κάνουμε επιλέγοντας να μην αντιδράσουμε αρνητικά όταν αμφισβητούμαστε από άλλα Εγώ ...

Υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ της διατήρησης των ορίων του εαυτού σας έναντι της αυτοάμυνας και της εμπλοκής στην αρνητικότητα. Ποτέ μην επιτρέπετε σε κανέναν να παραβιάσει τον ιερό σας χώρο ή να διαταράξει την ηρεμία σας. Αλλά επίσης να θυμάστε να αποδράτε αμέσως από την αρνητικότητα και να μην συμμετέχετε σε αυτά τα παιχνίδια του Εγώ ...  Αποσυνδεόμενοι από την αρνητικότητα και εγκαθιστώντας όλο και περισσότερη ειρήνη στη ζωή μας, όλοι συνεισφέρουμε αγκυρώνοντας τη συχνότητα της ειρήνης στα κοσμικά ενεργειακά δίκτυα. (Gaya)

Θα δούμε μια παγκόσμια οικονομική επαναφορά στα επόμενα δύο χρόνια. Οι περισσότερες από τις παγκόσμιες τράπεζες είναι σήμερα σε πτώχευση. Όταν οι τράπεζες είναι αφερέγγυες, τυχόν κεφάλαια που διατηρούνται στους λογαριασμούς ταμιευτηρίου σας, καθώς και ομόλογα, ταμεία καθώς και τα περισσότερα αποθέματα, θα είναι άχρηστα. Συνιστάται ιδιαίτερα να διαφοροποιήσετε τις αποταμιεύσεις σας σε ενσώματα πάγια, όπως η Γη και τα πολύτιμα μέταλλα.

Οι τεχνολογίες Crypto έχουν εισαχθεί στις οικονομίες μας από τους Galactics για να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός νέου συστήματος που ονομάζεται Quantum Financial System. Αυτό το σύστημα θα διασφαλίσει ότι καμία μεμονωμένη αρχή δεν έχει μονοπωλιακό έλεγχο της οικονομίας μας και ότι όλοι οι χρηματοοικονομικοί πόροι κατανέμονται δίκαια και ισότιμα.

Οι μαγνητικοί πόλοι της Γης αλλάζουν. Κατά την τελευταία δεκαετία, ο μαγνητικός βορράς έχει μετατοπίσει τη θέση του από τον Καναδά προς τη Σιβηρία. Αυτές οι πλανητικές αλλαγές και οι φυσικές καταστροφές ενορχηστρώνονται από τους Γαλαξιακούς για να μας ξυπνήσουν και να τραβήξουν την προσοχή μας, ώστε να μπορούμε να ενοποιήσουμε τις προσπάθειές μας για να «σώσουμε τον πλανήτη». Οι εργάτες του φωτός της Γης έχουν ενσωματωθεί έναν σπόρο στο υποσυνείδητο μυαλό τους και χαμογελούν επειδή γνωρίζουν την πλοκή. Η Μητέρα Γη δεν χρειάζεται "εξοικονόμηση". Στην πραγματικότητα, είναι ισχυρότερη από ό, τι μπορούμε να φανταστούμε. Αν θέλει θα μπορούσε να σκουπίσει την ανθρωπότητα από το πρόσωπο του πλανήτη μέσα σε ένα ανοιγόκλεισμα του ματιού ... Συμμετέχει υπομονετικά και στοργικά σε αυτήν την άσκηση για να διευκολύνει τη μετάβαση της ανθρωπότητας στο πρότυπο της Συνειδητότητας της Ενότητας.


Η ίδια η Gaya έχει ήδη μεταβεί στον κόσμο της Συνείδησης της Πέμπτης Διάστασης και οι πυρκαγιές, οι τυφώνες, οι σεισμοί και τα τσουνάμι που αντιμετωπίζουμε είναι προσεκτικά σχεδιασμένα γεγονότα που βοηθούν στον καθαρισμό τεράστιων αστρικών πεδίων από αρνητική ενέργεια που έχουν κατασκευαστεί πάνω από την ατμόσφαιρα για αιώνες.

Το 2022, οι φυσικές καταστροφές και οι ταραχές του πληθυσμού θα βρεθούν στο υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών, αναγκάζοντας την ανθρωπότητα να ξυπνήσει σε μαζική κλίμακα. Η Γαία κρατά χώρο για την ανθρωπότητα έτσι ώστε αυτή η μετάβαση να είναι όσο το δυνατόν πιο ήπια και να επιτρέψει τη μέγιστη μετάβαση της ψυχής σε 5D πραγματικότητα.

Οι προβολές UFO, επίσης βρίσκονται στο υψηλότερο όλων των εποχών. Υπάρχουν στόλοι πλοίων που περιβάλλουν τους πλανήτες μας. Αυτά αποτελούνται κυρίως από καλοπροαίρετα όντα ET από μακρινά αστέρια συστήματα που επιθυμούν να βοηθήσουν την ανθρωπότητα σε αυτήν την ιστορική μετάβαση. Είναι επίσης εδώ για να διασφαλίσουν ότι αυτοί που έχουν αρνητική ατζέντα για τον έλεγχο της ανθρωπότητας δεν επιτρέπεται να ξεκινήσουν έναν Πυρηνικό Πόλεμο πλήρους κλίμακας.

Ο Παγκόσμιος πόλεμος δεν θα επιτρέπεται σε καμία περίπτωση, επειδή η πλειοψηφία του πληθυσμού έχει συνειδητά συμφωνήσει να ξυπνήσει και να ενωθεί με ειρήνη και αρμονία.

Η τρέχουσα πληροφορία, μας δείχνει ότι είμαστε επίσης προετοιμασμένοι για την πρώτη επαφή. Αναμένουμε ότι η πρώτη επαφή με τους πολιτισμούς των ΕΤ θα πραγματοποιηθεί κάπου γύρω στο έτος 2027 και 2028. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα πλοία θα αρχίσουν ξαφνικά να προσγειώνονται από τον ουρανό. Θα είναι μια πολύ σταδιακή διαδικασία όπου το πρώτο βήμα θα είναι η εισαγωγή υβριδικών παιδιών (ανθρώπινο / εξωγήινο DNA) στον πληθυσμό μας. Αυτά τα ενεργοποιημένα παιδιά θα γεννηθούν με "υπεράνθρωπες" δυνάμεις και θα βοηθήσουν στην αύξηση της συχνότητας του πλανήτη για να  διασφαλίσουν περεταίρω ,τις συχνότητες για την προετοιμασία της μεγάλης πύλης του 2032.

Θα υπάρξουν ιδιωτικές συναντήσεις ET με επιλεγμένα άτομα που θα συναντηθούν πρόσωπο με πρόσωπο. Ο καθένας χρειάζεται να γνωρίσει ποιος ακριβώς είναι και από που προέρχεται ... Οι φυλές στο Γαλαξία είναι πολλές και επιθυμούν διακαώς να επικοινωνήσουν με τις ενσαρκώσεις των αγαπημένων τους Ανθρώπων στον πλανήτη μας ... Τα πρώτα ET που θα μας χαιρετήσουν, πιθανότατα θα είναι εκείνα που μοιάζουν πολύ με τον άνθρωπο, ώστε να μην μας σοκάρουν στο φόβο. Τελικά, θα υπάρξει μια πλήρης εισαγωγή όλων των προηγμένων Φυλών/αγώνιστών, που επιθυμούν να συναντηθούν μαζί μας και θα παρουσιαστούν επίσημα στο κοινό.


Θα υπάρξει σταδιακή ανταλλαγή ιδεών και τεχνολογιών που θα μας βοηθήσουν να αντιστρέψουμε μεγάλο μέρος των ζημιών που έχουμε προκαλέσει στον πλανήτη, καθώς και τεχνολογίες που βοηθούν στην ανακούφιση των προβλημάτων υγείας και της φτώχειας. Θα υπάρχουν διαθέσιμες τεχνολογίες ενέργειας μηδενικού σημείου που θα μας επιτρέψουν να παράγουμε καθαρή και βιώσιμη ενέργεια καθώς και τεχνολογίες αναπαραγωγής που θα χρησιμοποιηθούν για τη μετατροπή της ενέργειας σε τρόφιμα, ρούχα και οικοδομικά υλικά.

Μέσα στις ζωές μας θα δούμε την εξάλειψη της πείνας και της φτώχειας. Υπάρχουν περίπου 4,5 δισεκατομμύρια αστέρια στη Γη (μερικά επί του παρόντος αφυπνισμένα) που βοηθούν στην εδραίωση και την εκδήλωση 5D χρονοδιαγραμμάτων.

Το έτος 2020 συνοδεύτηκε από τις ενέργειες του Πλούτωνα και του Κρόνου, που προκάλεσαν μεγάλο χάος σε αυτόν τον πλανήτη, καθώς και στα παλιά συστήματα που χρειάζεται να καταστραφούν για να ανοίξουν το δρόμο για το νέο.

Αυτή η ενέργεια εντάθηκε στις αρχές και κορυφώθηκε προς το τέλος του 2020 ως ένα Grand Solar Flash που άλλαξε την ύπαρξή μας όπως τη γνωρίζουμε ... Μέχρι το έτος 2032, η ανθρωπότητα θα αγκυροβολήσει πλήρως στο Πέμπτο διαστατικό επίπεδο Συνείδησης και θα έχει εγκαινιάσει μια Νέα Εποχή άνευ προηγουμένου ειρήνης συνοδευόμενη από πνευματική και τεχνολογική πρόοδο.

Σας ευχόμαστε πολλή αγάπη μέσα σε αυτές τις ταραχώδεις αλλά συναρπαστικές στιγμές!