23 Ιαν 2021

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΑΕ. Ο ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΕ , ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΣ UNITED STATE OF AMERICA !!!


ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ:




ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ  ΑΠΟΦΑΣΗΣ :

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :



ΠΗΓΕΣ :  1 , 2 , 3

Να τι συνέβη με τις Εκτελεστικές εντολές του Biden ... δεν έχουν ακόμα δημοσιευτεί στο Federal Register :


Αυτό είναι πολύ μεγαλύτερο από τον Joe Biden και τον Donald Trump . . .

Το 1871 η Δημοκρατία μας χρεοκόπησε. Το Κογκρέσο και η Γερουσία προσεγγίστηκαν από τους Ρότσιλντς για να δώσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες ένα δάνειο με έναν όρο, και δέχτηκαν. Οι Ηνωμένες Πολιτείες έπρεπε να μεταβούν από μια Συνταγματική Δημοκρατία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Inc. Ναι - μια εταιρεία.

Περίπου το 1901 έπρεπε να πληρωθεί το δάνειο και οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είχαν τα χρήματα να πληρώσουν, οπότε οι νομοθέτες εξέδωσαν ομόλογα για την αποπληρωμή του δανείου. Οι Rothschilds αγόρασαν όλα τα ομόλογα και ακύρωσαν το δάνειο.

Στη συνέχεια, τα ομόλογα έληξαν περίπου το 1929. Ναι. . . κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Κατάθλιψης (το μεγάλο Κράχ του '29 ... σύμπτωση;). Οι Rothschilds συμφώνησαν ότι, αντί να θέσουν ξανά τις Ηνωμένες Πολιτείες υπό τον έλεγχο της Βρετανίας, ίδρυσαν μια εταιρεία του Παναμά που τους ανήκει (η «ελίτ», δηλαδή το Deep State / Illuminati / Cabal / One World Order) καί που ονομάζεται Federal Reserve η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα δεν ήταν ποτέ ομοσπονδιακή υπηρεσία. Έβαλαν τα ομόλογα και τα επιπλέον χρήματα στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα και επέτρεψαν στην Εταιρεία Ηνωμένες Πολιτείες Α.Ε. να δανείσει χρήματα και να πληρώσει τόκους. Έχουμε χρεωθεί σε αυτούς από τότε.

Επιπλέον, ο Πρόεδρος Φράνκλιν Ρούσβελτ άλλαξε την ημερομηνία των ορκομωσιών από τις 4 Μαρτίου στις 20 Ιανουαρίου, έτσι ώστε η «ελίτ» να μπορεί να επιταχύνει και να ελέγξει καλύτερα την εκλογική διαδικασία, μειώνοντας έτσι το χρόνο να «αμφισβητήσει» τυχόν εκλογές «ανωμαλίες».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτοί, οι πλούσιοι της «ελίτ» (Rothschilds, Rockefellers, Soros, Bushes, Clintons και πολλές άλλες οικογένειες) ελέγχουν όλες τις χώρες μέσω της δικής μας CIA και FBI. Χρηματοδοτούν και τις δύο πλευρές όλων των πολέμων και γίνονται πλούσιοι από αυτό. Συντόνισαν την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους και όλες τις άλλες «τρομοκρατικές» επιθέσεις «ψευδούς σημαίας» Γιατί; Χρυσός. Χρήματα. ΕΞΟΥΣΙΑ. ΕΛΕΓΧΟΣ.

Το 1955, οι Ηνωμένες Πολιτείες σχεδόν χρεοκόπησαν στις πληρωμές τόκων. Όταν ο Τζον Φ. Κένεντι έγινε Πρόεδρος, ήξερε για τη διαφθορά και υποσχέθηκε να καταστρέψει τη CIA (εκείνη την εποχή υπό τον Τζορτζ Μπους τον παλαιότερο, καθώς και την Ομοσπονδιακή Τράπεζα) και να επαναφέρει τις Ηνωμένες Πολιτείες σε ένα νόμισμα χρυσού και αργύρου αντί για τον έλεγχο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας και της πλούσιας «ελίτ». Ο George HW Bush συντονίζει τη δολοφονία του Προέδρου Κένεντι χρησιμοποιώντας τη CIA.

Εκείνη την εποχή το 1963 υπήρχε μια ομάδα περίπου 200 στρατιωτικών στρατηγών που αγαπούσαν τον Πρόεδρο Κένεντι, ο οποίος γνώριζε την αλήθεια και ορκίστηκε να μην επιτρέψει ποτέ στην «ελίτ» να αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο. Στόχος τους ήταν να επιστρέψουν τη χώρα μας σε μια Συνταγματική Δημοκρατία.

Το πρόβλημα ήταν να γίνει ένας Πρόεδρος που δεν ήταν διεφθαρμένος ή αγοράστηκε από την Κομμουνιστική Κίνα και τα χρήματα της «ελίτ». Οι περισσότεροι άνθρωποι στο Κογκρέσο, στη Γερουσία, στο Ανώτατο Δικαστήριο, και στο FBI και τη CIA ήταν όλοι διεφθαρμένοι και εξακολουθούν να είναι. Οι στρατηγοί έπρεπε να πάρουν έναν πρόεδρο που δεν αγοράστηκε / ελέγχεται.
Το 2016 ο Ντόναλντ Τραμπ, μετά από χρόνια σχεδιασμού «πίσω από τα παρασκήνια» προχώρησε. Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν χαρίζεται σε κανέναν. Αγαπά την Αμερική και δεν μπορεί να αγοραστεί.

Οι στρατηγοί πήραν τον  Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ κάτω από τα φτερά τους, και συνέχισαν το σχέδιο να καταστρέψουν τη διεφθαρμένη κυβέρνησή μας και να βάλουν όλους τους προδότες στη φυλακή ή να τους εκτελέσουν για προδοσία.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Πρόεδρος Τραμπ υπέγραψε το Εκτελεστικό Διάταγμα το 2018 σχετικά με απάτες στις ομοσπονδιακές εκλογές Έβαλε 200 εκατομμύρια δολάρια στο Gitmo για να το επεκτείνει έως και πέντε φορές το μέγεθός του και το 2020 επανέφερε την ομοσπονδιακή θανατική ποινή. Ήξερε ότι επρόκειτο να συμβεί διαφθορά και απάτη. Η Στρατιωτική Νοημοσύνη και ο Πρόεδρος Τραμπ παρακολούθησαν όλη την απάτη / έγκλημα, συμπεριλαμβανομένων των ταραχών της Georgia των Η.Π.Α.

Και στα δύο σώματα του Κογκρέσου δόθηκαν ένορκες βεβαιώσεις από τον άνδρα στη Ρώμη που άλλαξε τις ψήφους από τον Τραμπ σε Μπάιντεν καθώς και μια ένορκη δήλωση από την ιταλική κυβέρνηση. Μετά από ακροάσεις δικαστηρίου, αυτός ο άνδρας παρείχε μια κυβερνητική ένορκη δήλωση που είπε στον στρατό μας και στον Πρόεδρο πώς ακριβώς συνέβη και το γεγονός ότι ο Ομπάμα είχε πάρει 400 εκατομμύρια δολάρια από τα 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια που έστειλε ο Ομπάμα στο Ιράν και το έβαλε σε λογαριασμό στην τράπεζα του Βατικανού για να το χρησιμοποιήσει απομακρύνει τον Τραμπ από την πρώτη ημέρα της προεδρίας του.

Αυτοί οι «ελίτ» "άνθρωποι" γνωρίζουν ότι όσο ο Ντόναλντ Τραμπ είναι Πρόεδρος όλοι θα πεθάνουν ή θα πάνε στη φυλακή για προδοσία, διαφθορά, κλοπή δολαρίων ΗΠΑ, εκλογικές απάτες, πωλήσεις της Αμερικής, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και δολοφονία Αμερικανών πολιτών στις 9/11 ώστε με αυτό το πρόσχημα να πάνε στον πόλεμο για να πάρουν τα "ασημικά", και τα αμερικανικά μετρητά του Χουσεΐν. Επιπλέον, θα χρησιμοποιούσαν την "εταιρεία"  Halliburton για την ανοικοδόμηση του Ιράκ,στην οποία οι Μπους και ο Τσένι ήταν «επενδυτές».

Ο Πρόεδρος Τραμπ ήταν ο πρώτος Πρόεδρος που ήταν για την Αμερική ΠΡΩΤΑ. Εργάστηκε για να μας κάνει ανεξάρτητους από την ενέργεια, τα τρόφιμα και τη βιομηχανία, ώστε να μην είμαστε εξαρτημένοι από οποιαδήποτε άλλη χώρα όταν μας απομακρύνει από την Κεντρική Τράπεζα. Τελικά, η Κομμουνιστική Κίνα αγοράζει τους πολιτικούς μας, τις τράπεζες, τη γη και τη βιομηχανία μας για να οδηγήσει στον κομμουνισμό. Ο Joe Biden είναι αναπόσπαστο μέρος αυτού.

Αυτό είναι είτε μια νέα αρχή είτε το τέλος της Αμερικής ως μια ελεύθερη χώρα.   [ Συνέχεια εδώ ]