13 Ιαν 2021

Η πειραματική τεχνολογία του εμβολίου mRNA είναι λογισμικό για τον προγραμματισμό των ανθρώπων (βιντεο)



Moderna’s mRNA injections are an “operating system” designed to program humans and hack
their biological functions.

Monday, January 04, 2021 by: Lance D Johnson

Τα εμβόλια mRNA της ModeRNA είναι ένα «λειτουργικό σύστημα» που έχει σχεδιαστεί για να προγραμματίζει τους ανθρώπους και να χακάρει τις βιολογικές τους λειτουργίες.

(Natural News) Τα πειραματικά εμβόλια που ξεκίνησαν οι Moderna και Pfizer δεν ομοιάζουν σε τίποτα με τα παραδοσιακά εμβόλια. Αυτές οι πλατφόρμες mRNA είναι ένα «λειτουργικό σύστημα» που έχει σχεδιαστεί για τον προγραμματισμό των ανθρώπων και τη μετατροπή των κυττάρων τους σε αποτελεσματικά συστήματα διανομής ουσιών.

Η Moderna δημοσιoποιεί τώρα τις πραγματικές προθέσεις της πίσω από την πλατφόρμα mRNA. Η πλατφόρμα τεχνολογίας mRNA είναι παρόμοια με ένα λειτουργικό σύστημα υπολογιστών, παραδέχεται η εταιρεία. Οι επιστήμονες ετοιμάζουν μια μοναδική ακολουθία mRNA που κωδικοποιεί μια συγκεκριμένη πρωτεΐνη. Μόλις εγχυθεί σε ανθρώπους, αυτό το πρόγραμμα εκτελείται στο σώμα του ατόμου, σε κυτταρικό επίπεδο.

Η πλατφόρμα mRNA είναι εκείνη όπου η Big Pharma συγχωνεύεται με τη Big Tech, υποδουλώνοντας τα ανθρώπινα όντα σε ένα σύστημα ελέγχου που έχει σχεδιαστεί για να επωφεληθεί από τις κυτταρικές και βιολογικές τους λειτουργίες στο απρόβλεπτο μέλλον.

Η ModeRNA παραδέχεται ότι τα υγιή ανοσοποιητικά συστήματα αποτελούν απειλή για την mRNA πλατφόρμα τους.

Καθώς οι πλατφόρμες mRNA μεταφέρονται ζωντανά σε ανθρώπινους πληθυσμούς, η Moderna παραδέχεται ότι οι υγιείς ανθρώπινες ανοσολογικές αποκρίσεις μπορούν πραγματικά να καταστρέψουν τις αλληλουχίες mRNA προτού εισέλθουν στα κύτταρα του ατόμου.

Το ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να επιτεθεί στο πρόγραμμα και τα RNA σωματίδιά του, οδηγώντας σε αρνητικά αποτελέσματα, που θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν μοριακές ανεπάρκειες, ορμονικά ελαττώματα κ.λπ.

Εάν η πρωτεϊνική αναδίπλωση (protein folding) διαταραχθεί, οι πρωτεΐνες μπορεί να μην επιτύχουν ποτέ την επιθυμητή λειτουργικότητά τους, οδηγώντας σε μερική ανάπτυξη αντιγόνων που ποτέ δεν θα παράσχουν τη στοχευμένη ανοσία στις πρωτεΐνες ακίδων του κορωνοϊού.



Το σώμα μπορεί να ενεργοποιήσει τα δικά του κύτταρα κατά τη διαδικασία, προκαλώντας υπερφλεγμονώδεις αποκρίσεις και αυτοάνοσα νοσήματα που είναι ο πρόδρομος ανεπάρκειας οργάνων και διαφόρων διαδικασιών ασθένειας.

Κατά τη διάρκεια της λεγόμενης πανδημίας, οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας υπαγόρευαν τις ενέργειες που έπρεπε να κάνουν οι άνθρωποι για να προκαλέσουν μια υγιή ανοσολογική αντίδραση στη μόλυνση. Τώρα ξέρουμε γιατί αυτοί οι υπάλληλοι δημόσιας υγείας έλεγαν στους ανθρώπους ότι πρέπει να περιμένουν ένα εμβόλιο για να επιστρέψουν στο φυσιολογικό.

Τα άτομα πίσω από τον πειραματισμό mRNA στους ανθρώπους δημιουργούν ψυχολογική δικαιολογία και επιστημονικό προηγούμενο για να κηρύξουν ανίκανα τα ανθρώπινα ανοσοποιητικά συστήματα.
Με αυτόν τον τρόπο, οι άνθρωποι θα υποβάλουν το σώμα τους στα πιο πρόσφατα προγράμματα mRNA, καθώς γίνονται εξαρτώμενοι από το βιολογικό λογισμικό που έχει δημιουργηθεί γι’ αυτούς.

Πρόκειται για μια ανοιχτή πόρτα προς τον μετανθρωπισμό, και εκατομμύρια άνθρωποι το αποδέχονται.

Εξευτελίζοντας τα ανθρώπινα ανοσοποιητικά συστήματα, οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν επίσης βρει το τέλειο άλλοθι όταν τα πειράματά τους προκαλούν βλάβη στον άνθρωπο. Δεν είναι η εισαχθείσα τεχνολογία που προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις, επιληπτικές κρίσεις, στειρότητα και θάνατο, ισχυρίζονται οι φαρμακευτικές εταιρείες… Είναι το ανοσοποιητικό σύστημα του ατόμου που προκαλεί όλο τον πόνο και τη δυστυχία, υποστηρίζουν.

Οι φαρμακευτικές εταιρείες θα ισχυριστούν ότι πιο προσεκτικά σχεδιασμένα προγράμματα και παρεμβάσεις mRNA θα χρειαστούν για να «τελειοποιήσουν» τα ανθρώπινα όντα.

Τα νέα εμβόλια mRNA είναι προγράμματα εξάρτησης, σχεδιασμένα να χειρίζονται και να υποδουλώνουν ανθρώπινες βιολογικές λειτουργίες.

Η Moderna καυχιέται ότι «αρκετές εκατοντάδες επιστήμονες και μηχανικοί επικεντρώνονται αποκλειστικά στην προώθηση της πλατφόρμας τεχνολογίας της Moderna».

Αυτοί οι επιστήμονες προσπαθούν να «χακάρουν» ανθρώπους με βιο-πληροφορίες και να κάνουν τους πληθυσμούς εξαρτημένους από την τεχνολογία. Η Moderna μάλιστα έχει ονομάσει την πλατφόρμα mRNA τους «Λογισμικό Ζωής».

Αυτοί οι επιστήμονες αναζητούν τρόπους για να βοηθήσουν το ξένο mRNA να αποφύγει την ανίχνευση από το ανοσοποιητικό.

Επίσης, πειραματίζονται με τρόπους να ξεγελάσουν τα ριβοσώματα του κυττάρου ώστε να επεξεργαστούν το mRNA σαν να ήταν φυσικό.

Σχεδιάζουν επίσης τρόπους για να καθοδηγήσουν τα ανθρώπινα κύτταρα να παράγουν τις τεχνητές πρωτεΐνες μακροπρόθεσμα.

Η Moderna βασίστηκε πάνω στην επιτυχία της χρήσης τροποποιημένου RNA για τον επαναπρογραμματισμό της λειτουργίας ενός ανθρώπινου βλαστοκυττάρου, και κατά συνέπεια τροποποιώντας το γενετικά.

Καθώς αυτά τα «λειτουργικά συστήματα» RNA εγκαθίστανται σε ανθρώπινα σώματα, γίνεται ακόμη πιο σαφές ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες προσπαθούν να τροποποιήσουν γενετικά και να κατέχουν ανθρώπινες πρωτεΐνες, ενώ θα ελέγχουν τις βιολογικές διαδικασίες για τις επόμενες γενιές.

Σε ψυχολογικό και φυσιολογικό επίπεδο, τα ανθρώπινα όντα μαρκάρονται σαν βοοειδή, καθώς υποβάλλονται σε αυτά τα προγράμματα λογισμικού mRNA.

Αυτό το σύστημα δεν είναι φάρμακο, ούτε εμβολιασμός. Αυτό το σύστημα είναι πλήρης κυτταρικός χειρισμός, χρησιμοποιώντας ξένα βιολογικά μόρια για να κωδικοποιήσουν, αποκωδικοποιήσουν, ρυθμίσουν, αλλάξουν την έκφραση και αλλοιώσουν τις φυσιολογικές οδηγίες μέσα στα ανθρώπινα όντα.

Παρακολουθήστε την Δρα Carrie Madej να εξηγεί πώς αυτή η πλατφόρμα των νέων εμβολίων μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που ζούμε, ποιοι είμαστε, τι είμαστε.

video :

https://www.brighteon.com/embed/f9040036-5a8f-4168-bd95-1f033b4eee78

πηγή

Μετάφραση από τη Μαρία Σεφέρου