15 Ιαν 2021

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ


Κρατήστε το Φώς και την Ειρήνη. Πολλοί από εσάς θα υποχρεωθείτε και θα κληθείτε να αρχίσετε να αποκαλύπτετε την αλήθεια σε εκείνους γύρω σας που κοιμούνται ακόμα. Η συμβουλή μας προς εσάς, αγαπητοί μας, είναι να το κάνετε αυτό, κρατώντας τα στο Φως και την Ειρήνη.

Και όταν μιλάτε την Αλήθεια, δεν πρέπει ποτέ να γίνεται με φόβο, αλλά μάλλον με ήρεμο λόγο. Γιατί πρέπει να καταλάβετε ότι όσοι ξυπνούν, ενώ μπορεί να έχουν ξεφύγει από έναν φόβο, ίσως ξυπνούν σε έναν νέο φόβο.

Και λοιπόν, σας ζητώ, τους φίλους μου στο Φως, τους αδελφούς και τις αδελφές μου του Φωτός, να κρατήσετε αυτούς που ξυπνούν σε ένα μέρος ηρεμίας και γαλήνης. Βοηθήστε τους να κατανοήσουν τη δύναμη που έχουν μέσα τους και πώς αυτή η δύναμη μπορεί να ενωθεί. Για την ανθρωπότητα είστε ασταμάτητοι και θα συνεχίσετε να είστε ασταμάτητοι καθώς αρχίζετε να ενώνεστε το 2021. Θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας παρουσιαστούν που θα σας κάνουν να σηκωθείτε και να ενωθείτε περισσότερο από ποτέ. Χρειάζεται να ενωθείτε πίσω από έναν κοινό Σκοπό και Όραμα, αλλά αυτό πρέπει να γίνει ειρηνικά.

ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

Διαβάστε περισσότερα »


ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ