20 Ιαν 2021

ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΖ@ Μ@@@ΝΤΕΝ ...

Σήμερα 20 Ιανουαρίου θα γίνει η ορκωμοσία του εκλεγμένου προέδρου, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του 2020. Πολλοί θα το πιστέψουν διότι θα το δουν στην τηλεόραση.

Θα παίξει πολύ δράμα επειδή είναι αναγκαίο για τους Νορμις οι οποίοι ακόμα βρίσκονται σε ύπνωση.

Είναι ένα δράμα με πολλές συναρπαστικές σκηνές και το οποίο θα τραβήξει μέχρι και τον Μάρτιο 2021.

Χρειάζεται να θυμάστε ότι για να καταλάβουν οι υπνωτισμένοι Νορμις τι γίνεται στην πραγματικότητα και έξω από το κουτί που τους κρατά σε ύπνωση χρόνια τώρα, θα πρέπει να παίξουν σκηνές δράματος στο έργο. Είναι ο τρόπος για να καταφέρουν να ξεφύγουν από το πρόγραμμα ελέγχου του μυαλού και την πλύση εγκεφάλου που έχουν υποστεί.

Θα περάσουμε μέσα από τα σκοτεινά τοπία μέχρι τον Μάρτιο 2021, ώστε να δούμε το φως. Κάποιοι έχουν την δυνατότητα να το κατανοήσουν και κάποιοι άλλοι όχι άσχετα αν τόσο καιρό ακολουθούσαν και πίστεψαν στην νίκη του Τράμπ.

Όταν θα τους δείξουν την ορκωμοσία του Μπ@@@τεν , η οποία μπορεί να είναι έτοιμη σε βίντεο κιόλας ή να θελήσουν να την κάνουν πραγματικά μέσα στο Καπιτώλιο, θα κλονιστεί η πίστη τους. Μα είναι ποτέ δυνατόν ένας τύπος με τόσα σοβαρά εγκλήματα να γίνει αποδεκτός ως πρόεδρος; Αυτό το έργο δεν είναι για όλους αλλά μόνο για όσους είναι έτοιμοι.

Ο στρατός έχει τον έλεγχο των Η.Π.Α αυτή την στιγμή μέχρι που να εξομαλυνθεί η κατάσταση για να καλέσει τον νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο και να του δώσει την εξουσία. Ο στρατός είναι αφοσιωμένος στον Ντόναλντ Τράμπ ο οποίος είναι ο διοικητής και αρχηγός του.

Ο Ντόναλντ Τράμπ είναι προστατευμένος και θα συνεχίσει να δίνει οδηγίες στον στρατό. Ο στρατός από την δική του πλευρά δεν αναγνωρίζει κλεμμένη εξουσία.

Αυτές είναι οι μέρες που περιμέναμε, να αναλάβει ο στρατός για να καθαρίσει. Οι επόμενες σκηνές του έργου μεταξύ άλλων βεβαίως είναι, αποκαλύψεις, συλλήψεις και στρατοδικεία. Είναι φορές που πρέπει να δει ο κόσμος για να πιστέψει... ήρθε η ώρα.

Η Συμμαχία έχει τον πλήρη έλεγχο σε ολόκληρο τον κόσμο. Μια καλή απόδειξη για αυτό είναι και η παραίτηση τόσων κυβερνήσεων τις τελευταίες μέρες, εσείς πως το καταλαβαίνετε αυτό;

Όλο αυτό είναι ένα θέατρο!

Έτσι πρέπει να γίνει!

Πηγή - Φώτο : Α.Τ.