16 Ιαν 2021

Νέες Γήινες Χρονογραμμές




Τhe Galactic Federation of Light  8/01/21


Η Γη έχει εισέλθει στην Εποχή του Υδροχόου και τα γεγονότα επιταχύνονται.


Οι Archons παρήγαγαν μια τεράστια ποσότητα νέων οντοτήτων κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων που είχαν σχεδιαστεί ειδικά για να προσκολληθούν στην εκτελεστική εξουσία, έτσι ώστε το φυσικό μέρος της Cabal μπορεί να μπορέσει να επιβάλει τον τρέχοντα εκφοβισμό του πληθυσμού με τη μορφή COVID με μεγαλύτερο σθένος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάποια τμήματα (όχι όλη) της αστυνομίας ενεργούν επί του παρόντος τόσο σκληρά όταν πρόκειται για τη συμμόρφωση με τους περιορισμούς και τις καραντίνες.

Οι Δυνάμεις Φωτός βρίσκονται στη διαδικασία εξάλειψης αυτών των οντοτήτων στα αιθέρια πεδία, αλλά το πιο σημαντικό, η προσπάθεια της Καμπάλ για επανασύνδεση με την παλιά ναζιστική χρονογραμμή του περασμένου αιώνα συντρίφτηκε. Κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης, οι Δυνάμεις Φωτός κατάφεραν να απομακρύνουν από το παιχνίδι διάφορους απόκρυφους βασικούς παίκτες των Σκοτεινών, παίκτες που ήταν ήδη υπεύθυνοι για την εκδήλωση του 3ου Ράιχ.

Έτσι, ο τελικός σκοπός της χρονογραμμής αυτής δεν θα εκδηλωθεί πια, ακόμη και αν φαίνεται μάλλον το αντίστροφο, αλλά το φυσικό επίπεδο χρειάζεται πάντα λίγο χρόνο μέχρι να καλύψει τη διαφορά με τις ανώτερες επικράτειες.

Εν τω μεταξύ, η αντίσταση στην επιφάνεια αυξάνεται και μερικοί διοικητές των Δυνάμεων Φωτός έχουν τοποθετηθεί σε κάποια άβαταρ, κυρίως για να ξυπνήσουν περισσότερους ανθρώπους και να ολοκληρώσουν κάποιες άλλες αποστολές κατά τη διάρκεια αυτής της σημαντικής περιόδου… Και παρόλο που μιλάμε εδώ για Εργάτες Φωτός, και φυσικά κάποιοι από αυτούς ξέρουν πώς να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους σωματικά, δε βρίσκονται εδώ για να παράγουν οποιαδήποτε κλιμάκωση της βίας που αφορά τον κανονικό πληθυσμό.

Πολλοί από αυτούς τους διοικητές στην καθημερινότητά τους δε γνωρίζουν την προέλευσή τους (για να μην έχουν μαζί τους τις αναμνήσεις, για διάφορους λόγους), επίσης δεν αντικαθιστούν κανέναν ερπετικό ψευτο-ηγέτη και οι περισσότεροι από αυτούς δεν βρίσκονται ούτε στη δημόσια ζωή, αλλά υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις (οπότε, ναι, υπάρχουν κάποιοι που έχουν βγει στην τηλεόραση / συμβατικά ΜΜΕ σε ορισμένες χώρες).

Ωστόσο, ορισμένοι διοικητές έχουν ήδη φύγει και πάλι, επειδή η αποστολή τους, για παράδειγμα, ήταν μόνο να συνδέσουν κάποιους βασικούς Εργάτες Φωτός στην επιφάνεια. Και μιλώντας για σύνδεση και τις δηλώσεις ότι το Telegram είναι παγίδα της Cabal: προσωπικά δεν θα το έλεγα. Πρώτα απ ‘όλα, κάθε μέσο επικοινωνίας είναι δυνατόν να χακαριστεί με κάποιον τρόπο, κάτι που δεν διαφέρει για το Telegram, αλλά η υπηρεσία του είναι προς το παρόν προτιμότερη για πολλούς Εργάτες Φωτός και Ομιλητές της Αλήθειας, επειδή η λογοκρισία δεν είναι ακόμη τόσο ισχυρή όσο με τις περισσότερες άλλες πλατφόρμες.

Όσο για τη βάση δεδομένων DNA, φυσικά οι Σκοτεινοί είναι ασυγκράτητοι για DNA. Το DNA είναι ένα από τα πιο σημαντικά προϊόντα σε διαγαλαξιακό επίπεδο και φυσικά θα ήταν ευεργετικό για αυτούς να γνωρίζουν ποιος μεταφέρει τελικά συγκεκριμένο γενετικό υλικό από ορισμένες φυλές Αστρόσπορων, από ορισμένες γραμμές αίματος, κλπ.

Όσο για τη μαζική ώθηση στα τεστ για COVID-19, ίσως υπάρχει κι ένας άλλος λόγος:

👀 Ερευνητές του Johns Hopkins κατασκευάζουν Απειροελάχιστες, Μεταβαλλόμενου Σχήματος Μηχανές που Παραδίδουν Φάρμακα Αποτελεσματικά στο Γαστρεντερικό Σύστημα

Και φυσικά, η Καμπάλ θα δοκιμάσει μερικά ακόμα πράγματα για να ξεφύγει από την αναπόφευκτη μοίρα της.

https://www.zerohedge.com/covid-19/were-being-told-south-africas-scary-mutant-covid-even-more-dangerous-uks-super-covid

Ωστόσο, οι διαλογισμοί στις 21 Δεκεμβρίου ήταν πολύ επιτυχημένοι και πυροδότησαν σημαντικά θετικά πράγματα, καθώς επέτρεψαν σε μια εξαιρετικά μεγάλη ποσότητα Φωτός προερχόμενου από την Πηγή να κατευθυνθεί κατευθείαν στην επιφάνεια.

Πολλοί Αστρόσποροι συμμετείχαν, κάποιοι έκαναν προστασία για όλους τους συμμετέχοντες, κάποιοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν μια τρύπα στο Πλέγμα και να την κρατήσουν ανοιχτή όσο το δυνατόν περισσότερο, έτσι ώστε να μπορέσει να περάσει όσο το δυνατόν περισσότερο Φως, ενώ ταυτόχρονα τα Φωτεινά Πλοία πραγματοποίησαν τις επιχειρήσεις τους. Και οι ενέργειες ήταν συντριπτικές όπως σχεδόν ποτέ πριν.

Αυτό που θα βιώσουμε τώρα στο φυσικό πεδίο, είναι ότι η Cabal θα ωθήσει το σχέδιό της με τέτοια σφοδρότητα και βιασύνη που απλά θα πρέπει να ξυπνήσει ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Και δεν θα το πάρουν πίσω αυτό το μέρος του πληθυσμού! Ακόμη και αν σφίξουν τα λουριά ακόμη περισσότερο βραχυπρόθεσμα, στο τέλος όλα θα σκάσουν μες στη μούρη τους.

Έτσι, αν και οι καιροί είναι δύσκολοι, αυτή η διαδικασία είναι σημαντική, επειδή αυτός είναι ο ταχύτερος τρόπος για να ξεφύγουν όσο περισσότεροι δυνατόν άνθρωποι από το μάτριξ… Θα μπορούσε να είναι επώδυνο για πολλούς, αλλά αυτό βοηθά τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν ότι κάτι δεν πάει καλά πια εδώ στον κόσμο τους που νόμιζαν ότι ήταν μια χαρά. Αυτό επίσης καθιστά ευκολότερη για τις Δυνάμεις Φωτός την επέμβαση σε φυσικό πεδίο, στη συνέχεια.

Και ακόμα κι αν ο φόβος κι ο πανικός είναι κατανοητός σε κάποιο βαθμό, το μήνυμα των Δυνάμεων Φωτός είναι να παραμείνετε στο κέντρο σας, να παραμείνετε ήρεμοι. Αλλά είναι επίσης σημαντικό να φροντίσετε τον εαυτό σας, και ειδικά να μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί προς τα κάτω από το χάος που μαίνεται έξω.

Στο τέλος θα δείτε ότι άξιζε πραγματικά τον κόπο.

Πηγή - Το είδαμε εδώ - Διαμόρφωση : Α.Τ.