8 Ιαν 2021

ΘΑ ΣΑΣ Π Ε Σ Ο Υ Ν ΤΑ Σ Α Γ Ο Ν Ι Α ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ... Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ ...



Δικηγόρος Lin Wood - Ακολουθούν τα tweet του:

"Το τίμημα για να πεις την ΑΛΗΘΕΙΑ μπορεί να είναι υψηλό. Τελικά, η ζωή ενός ατόμου και η ζωή των μελών της οικογένειας και των φίλων του μπορεί να κινδυνεύσει ή να χαθεί. Ζητώ τις προσευχές σας ώστε ο Παντοδύναμος Θεός να με καλύπτει, τα μέλη της οικογένειάς μου και στενούς φίλους με προστασία Ψαλμών 91. @realDonaldTrump

Έχω μοιραστεί με πολλά άτομα την Αλήθεια που θα σας πω. Το να με σκοτώσουν ΔΕΝ θα αποτρέψει την αποκάλυψη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ - θα ενεργοποιήσει μόνο την απελευθέρωσή της από πολλούς άλλους. Ζητώ από το @realDonaldTrump να διορίσει αμέσως έναν έντιμο ειδικό εισαγγελέα για να επιδιώξει τη δικαιοσύνη.

Πιστεύω ότι ο επικεφαλής δικαστής Τζον Ρόμπερτς και πλήθος ισχυρών ατόμων σε όλο τον κόσμο εκβιάζονται σε ένα φρικτό σχέδιο που περιλαμβάνει βιασμό και δολοφονία παιδιών που καταγράφονται σε βιντεοταινία. Έχω το κλειδί για τα αρχεία που περιέχουν τα βίντεο. Έχω μοιραστεί επίσης αυτές τις πληροφορίες.

Αυτό το πρόγραμμα εκβιασμού διεξάγεται από μέλη των 10 από τις πιο γνωστές & «ελίτ» υπηρεσίες πληροφοριών στον κόσμο.

Μία από αυτές τις ομάδες χακαρίστηκε από μια ομάδα γνωστή ως Lizard Squad. Τα αρχεία εκβιασμού βιασμών και δολοφονιών ελήφθησαν από αυτήν την ομάδα και το αντίγραφο δόθηκε στον Isaac Kappy
*.

*(Ο Isaac Kappy ΗΤΑΝ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ...)

Οι στόχοι εκβιασμού προσεγγίζονται με ένα όπλο, ένα παιδί και μια κάμερα. Ο στόχος διατάσσεται να βιάσει το παιδί ενώ καταγράφεται στο βίντεο. Στη συνέχεια, ο στόχος διατάσσεται να πυροβολήσει το παιδί στο βίντεο. Στη συνέχεια, ο στόχος ανήκει και ελέγχεται από τους εκβιαστές έως ότου τα στοιχεία εκβιασμού χάσουν την αξία του.

Αφού ο Kappy έλαβε τα παραβιασμένα αρχεία από μέλος της Lizard Squad, έδωσε αρχεία σε έναν φίλο και το κλειδί κρυπτογράφησης σε έναν άλλο φίλο. Παρείχε αυτές τις πληροφορίες στους φίλους του λίγο πριν δολοφονηθεί στις 13 Μαΐου 2019. Τα μέλη της Lizard Squad φυλακίστηκαν για πειρατεία (hacking).

Ο Τζέφρι Έπσταϊν χρησιμοποίησε αυτό το ίδιο σχέδιο εκβιασμού παιδικού βιασμού και παιδικής δολοφονίας είτε για να προωθήσει τα δικά του συμφέροντα είτε τα συμφέροντα οποιασδήποτε υπηρεσίας πληροφοριών με την οποία εργάστηκε. ΟΛΟΙ που πέταξαν με ιδιωτικό τζετ ή επισκέφτηκαν το νησί του πρέπει να ανακριθούν ΑΜΕΣΑ και να προσαχθούν στη δικαιοσύνη.

Έχω ανησυχίες ότι οι πληροφορίες από τον Kappy δεν παραδόθηκαν στο @realDonaldTrump και η προσπάθειά του να τις μεταφέρει στον Πρόεδρο μπορεί να προκάλεσε το θάνατό του. Γνωρίζω ότι η ζωή μου διατρέχει πλέον μεγάλο κίνδυνο. Αλλά έβαλα την πίστη μου στον Θεό. Προσευχήθηκα πριν λάβω την απόφαση. Έπρεπε να αποκαλύψω την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Τώρα έχετε μεγαλύτερο πλαίσιο για το μήνυμα που έγραψα παρακάτω την 1η Ιανουαρίου. Ήλπιζα ότι αυτή η αποκάλυψη θα προκαλούσε παραιτήσεις και εξομολογήσεις. Δεν είμαι σίγουρος για αυτό το αποτέλεσμα, έπρεπε να αποκαλύψω πλήρως τις γνώσεις μου. Το κάνω τώρα.

Αυτό το tweet ήταν ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Οι κακές δυνάμεις πίσω από αυτό το σχέδιο εκβιασμού παιδικού βιασμού και δολοφονίας πρέπει να γνωρίζουν ότι άλλοι έχουν κλειδί κρυπτογράφησης. Έχω εφαρμόσει τη διαδικασία εάν πεθάνω σύντομα ή κάποιο μέλος της οικογένειάς μου βλαφθεί ή απειληθεί, το κλειδί θα απελευθερωθεί από πολλούς.

Δεν θα έκανα ποτέ μια κατηγορία χωρίς να έχω αξιόπιστη πηγή γι 'αυτήν. Παίζονται πάρα πολλά. Έτσι έκανα τη δέουσα επιμέλεια για να επικυρώσω την ακρίβεια των συγκλονιστικών πληροφοριών που αποκαλύπτω απόψε. Είμαι απολύτως άνετος που μαθαίνετε την αλήθεια. Μια αλήθεια που εξηγεί πολλά.

Οι 10 υπηρεσίες πληροφοριών που έχουν μέλη που χρησιμοποιούν αυτό το σύστημα εκβιασμού περιλαμβάνουν τους CCP, CIA, Mossad, FBI, MI6. Οι άλλοι είναι εύκολα αναγνωρίσιμοι. Οι υπηρεσίες αυτές δεν γνωρίζουν ποια από αυτές χακαρίστηκε από την Lizard Squad.

Δεν έχω ιδέα για το βαθμό εκβιασμού του βιασμού και της δολοφονίας των παιδιών, αλλά δεδομένου του αριθμού των εμπλεκομένων φορέων, των εκατοντάδων χιλιάδων αγνοουμένων παιδιών, και των κατά τα άλλα ανεξήγητων ενεργειών πολλών ισχυρών αξιωματούχων, διασημοτήτων και επιχειρηματικών ηγετών, φοβάμαι το χειρότερο.

Ο αριθμός των αγνοουμένων παιδιών παγκοσμίως και στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι συγκλονιστικός. Έτσι έχω μεταφέρει την αλήθεια όπως την ξέρω. Υπήρξε μια αυξανόμενη χορωδία ανθρώπων που αμφισβητούν τη λογική μου τις τελευταίες ημέρες. Τώρα μπορείτε να καταλάβετε γιατί. Δεν έχω ιδέα τι θα μου συμβεί ή θα έλεγα για μένα τις επόμενες μέρες, αλλά θα ξεκουραστώ καλά απόψε επειδή είπα την αλήθεια.

Πολλά ζητήματα στον κόσμο μας μπορεί να συνδέονται με σχέδιο εκβιασμού που περιέγραψα απόψε, συμπεριλαμβανομένης της παράξενης συμπεριφοράς αξιωματούχων και δικαστών στις πρόσφατες εκλογές. Το @realDonaldTrump πρέπει να διορίσει ειδικό εισαγγελέα για διεξοδική έρευνα. Χρειαζόμαστε απαντήσεις. Πρέπει να ερευνήσουμε. Για τα παιδιά.

Εάν μου ζητηθεί να παραδώσω το κλειδί κρυπτογράφησης και άλλες πληροφορίες που έχω στην επιβολή του νόμου, θα συμφωνήσω να τις παρέχω απευθείας στο @realDonaldTrump @GenFlynn ή στην @ SidneyPowell1 που τους εμπιστεύομαι.

Και πάλι, προσευχηθείτε για την οικογένειά μου. Ευχαριστώ.

Lin Wood
"


ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΟΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ...

Η ΔΙΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΪΔΟΪΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΖΑΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ... ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ  ΤΟΥΣ ΕΜΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ.

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ, ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ, ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΑΓΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ...



ΠΗΓΗ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ/ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ : Α.Τ.

Υπόθεση Μπάιντεν: Ξυλοδαρμοί, βασανιστήρια, σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων κοριτσιών. Η Παγκόσμια Επανάσταση, ξεκινά ...



ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ MIΛΟΥΝ ΠΟΛΛA Μ.Μ.Ε. ... ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΛΟΙΠΟΝ :