12 Ιουλ 2021

Συνταγματικός Δικηγόρος Κρούει το Συναγερμό στο Καναδικό αστυνομικό κράτος

 Ο Καναδός δικηγόρος και πρόεδρος του Κέντρου Δικαιοσύνης για τις Συνταγματικές Ελευθερίες, John Carpay κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα σύντομο βίντεο σχετικά με τους σοκαριστικούς εξουσιαστικούς ισχυρισμούς ατης Καναδικής κυβέρνησης με το πρόσχημα της ασφάλειας του Covid.


«Τον τελευταίο χρόνο, ο Καναδάς μετατράπηκε σε αστυνομικό κράτος. Πολύ βασικές, θεμελιώδεις ελευθερίες έχουν αφαιρεθεί από εμάς. Στις περισσότερες επαρχίες είναι πλέον παράνομο να συναντάτε έναν φίλο. Είναι παράνομο να απολαμβάνετε μαζί τους γονείς και τα άλλα μέλη της οικογένειάς σας δείπνο τα Χριστούγεννα, το Πάσχα, την Ημέρα των Ευχαριστιών και άλλες ειδικές περιστάσεις. Είναι παράνομο για παιδιά και ενήλικες να απολαμβάνουν το χόκεϊ, το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο και άλλα ομαδικά αθλήματα. Οι γονείς δεν μπορούν να έρθουν να παρακολουθούν τα παιδιά τους να παίζουν σε σχολικό παιχνίδι ή να απολαύσουν ρεσιτάλ πιάνου. Τα παιδιά αναγκάζονται να φορούν μάσκες και τους είπαν ότι αν φτάσουν σε απόσταση έξι μέτρων από ένα άλλο άτομο, θα την πληρώσει η γιαγιά τους.

Σε όλους διδάσκεται να ζουν με τον φόβο, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 52 εβδομάδες το χρόνο. Οι εκκλησίες, οι συναγωγές, τα τζαμιά και οι ναοί έχουν κλείσει. Στους πολίτες έχουν εκδοθεί 1000 $ εισιτήρια, απλά για να περπατήσουν με το σκυλί τους έξω, για να παίξουν μπάσκετ μόνοι τους και για ειρηνική διαμαρτυρία κατά των μέτρων κλειδώματος Στην επαρχία του Οντάριο, η αστυνομία έριξε ένα 12χρονο αγόρι στο έδαφος που έκανε σκέιτμπορντ σε δημόσιο πάρκο. Οι Καναδοί που επιστρέφουν στο σπίτι από το εξωτερικό με αεροπλάνο αναγκάζονται να πληρώσουν 2.000 $ για να μείνουν σε ένα ξενοδοχείο για 3 ημέρες, περιμένοντας τα χωρίς νόημα αποτελέσματα μιας δοκιμής PCR που δεν κάνει διάγνωση του Covid με ακρίβεια. Οι άνθρωποι παραπονέθηκαν δημόσια ότι τα δωμάτια του ξενοδοχείου τους δεν μπορούσαν να κλειδωθούν από μέσα και ότι οι γυναίκες δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση… »~ John Carpay

Η ιστορία συνεχίζεται και η ζημιά των υποχρεωτικών εγκλεισμών συνεχίζεται, αλλά αυτό που συμβαίνει στον Καναδά και στην Αυστραλία προκαλεί σοβαρή ανησυχία σε όλους μας στη Δύση. Παρακολουθήστε και μοιραστείτε :


Σχετικά με τον Συγγραφέα

Ο Isaac Davis είναι συγγραφέας προσωπικού για το WakingTimes.com. Είναι ειλικρινής υποστηρικτής της ελευθερίας και μιας εθελοντικής κοινωνίας. Είναι ένας άπληστος αναγνώστης της ιστορίας και παθιασμένος με το να γίνει αυτόνομος για να απελευθερωθεί από τη μήτρα ελέγχου. Ακολουθήστε τον στο Facebook, εδώ.

Αυτό το άρθρο (Συνταγματικός Δικηγόρος Κρούει το Συναγερμό στο Καναδικό Covid Police State) αρχικά δημιουργήθηκε και δημοσιεύθηκε από την Waking Times και δημοσιεύεται εδώ με άδεια Creative Commons με απόδοση στον Isaac Davis και το WakingTimes.com. Μπορεί να αναδημοσιευθεί ελεύθερα με κατάλληλη απόδοση, βιογραφικό συγγραφέα και αυτήν τη δήλωση πνευματικών δικαιωμάτων

Διαμόρφωση/προσθήκη φώτο : Α.Τ.