6 Ιουλ 2021

Μην τους ακούτε !

Τα κάστρα πέφτουν με πάταγο αλλά με σοβαρές παράπλευρες απώλειες ... Μην τους ακούτε ! Πολίτες ακόμα και πολλοί αστυνομικοί, μετά την ε.μ.α.κ., προσφεύγουν μαζικά κατά του ψευδοκράτους των Αθηνών στα ευρωπαϊκά δικαστήρια για την περίπτωση των υποχρεωτικών εμβολιασμών. Το σκάκι παίζεται άριστα από μέρους των "αρνητών" που  αντιστέκονται, αντιμέτωποι με την τρομοκρατία και τον εκφοβισμό των ανθελλήνων ιθυνόντων. Η μάχη ήδη βρίσκεται στο ανώτερο επίπεδο και οι πρώτοι καπνοί θολώνουν την κρίση και τις αντιδράσεις του συστήματος.


Κρατάτε ψηλά τη σημαία, συμμετέχετε στην αντίδραση και μην πέφτετε στις παγίδες των εγκληματιών και των εκλεκτών τους. Το νου σας στα παιδιά! Τα πειραματόζωα των γενετιστών της 'ελίτ' είναι τα παιδιά μας! Προστατέψτε τα, μαζί και τους εαυτούς σας με οποιοδήποτε κόστος, και όλα θα πάνε καλά ...

Αυτοί που αρχικά εκτελούνται μπροστά στα μάτια μας είναι και οι ίδιοι που στηρίζουν, ενσυνείδητα ή ασυνείδητα, το σύστημα και τους τρόπους του να περιφρονεί τον Άνθρωπο και τη Δημιουργία... Θρηνούμε τους πλανεμένους και τους εκβιαζόμενους από τα συστημικά υποχείρια που πέφτουν αμαχητί ενώ λύσεις υπάρχουν... αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο γι' αυτούς.

Εάν οι μεγαλύτερες γενιές εξαλειφθούν ως επί το πλείστον από τις δυσμενείς επιπτώσεις των «εμβολιασμών», οι μέσες ηλικίες όπως και τα βρέφη θα δολοφονηθούν από τα ἐμβόλια ή θα υποστούν βλάβες και θα είναι εξαρτώμενοι μέχρι και τους εφήβους και νέους, για όλη τους την ζωή. Έτσι, όλες οι μελλοντικές γενιές θα καταδικαστούν σ᾿έναν τεχνοκρατικό μετανθρωπισμό που στοχεύει να ικανοποιήσει μόνο τους πλούσιους, ισχυρούς και όλα τα υποστηρικτικά πιόνια τους στην πολιτική και τις κυβερνήσεις. Αυτό είναι που επιδιώκεται, και αυτό συμβαίνει πεντακάθαρα μπροστά στα μάτια μας.

Μην περιμένετε τίποτα από κανέναν ! Τις λύσεις θα τις βρούμε όλοι μας εδώ, στην πατρίδα μας. Για την ώρα, θυμηθείτε ποιοι είστε, γιατί βρεθήκατε εδώ και που θέλετε να πάτε! Αυτή είναι η επιλογή... αυτή είναι η μάχη ... ЭЄ