2 Ιουλ 2021

Δεν είμαστε απλώς θεατές που βρέθηκαν τυχαία σε μια κοσμική Συμπαντική σκηνή, αλλά Δημιουργοί και Διαμορφωτές που ζούμε σε ένα συμμετοχικό Σύμπαν.


Στη ζωή υπάρχει μόνο ένας τρόπος να μην είσαι νικητής. Να ξεχάσεις το Ποιος είσαι και Που Πας... Βρες λοιπόν τον εαυτό σου... Θυμήσου... Βρες το δρόμο σου! Ελευθερώσου! Ελευθέρωσέ μας!

🔻«Μην ξεχνάς ποιος είσαι και από πού ήρθες. Μην ξεχνάς ότι είναι απλώς μια ταινία. Μην κοιμάσαι...».
🔻«Ο σειριακός χρόνος της πλοκής στην ταινία, είναι ένα πονηρά μεθοδευμένο δημιούργημα...».
🔻«Το δεσμευτικό αίσθημα της συναισθηματικής συμμετοχής στα τεκταινόμενα της ταινίας είναι η πρόκληση. Είναι η κόλλα που κρατά την ταινία ενωμένη, ώστε να φαντάζει σαν τη μοναδική λύση στο μυαλό σου»...
🔻«Η ταινία θα προκαλέσει νοσταλγία για ένα παρελθόν που δεν υπάρχει. Μην παραδοθείς σ' αυτό και πέσεις στην παγίδα... Άν γυρίσεις πίσω θα γίνεις στήλη άλατος...».
🔻«Είσαι εδώ για να μάθεις γιατί η ταινία έχει δύναμη... Θέλεις να ζήσεις την εμπειρία χωρίς να τα καταφέρει να σε παγιδεύσει».
🔻«Το περιεχόμενο της ταινίας θα σου αποκρύψει το γεγονός ότι είναι απλά ένα άτεχνο remake  μιας ξεπερασμένης "πραγματικότητας" που ποτέ δεν σταμάτησε να εγκληματεί κατά των Ανθρώπων...».

Βγές απο το ψέμα καί έλα μαζί μας στην Πραγματικότητα που δημιουργούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Ποτέ πιά σκοτάδι! Το θάνατο μάθαμε πως να νικάμε ... τη Ζωή κερδίσαμε, έξω από τη 'λογική' που μας επέβαλλαν ...