23 Ιουλ 2021

Η.Π.Α. : Οι οικονομικές πολιτικές της κεντρικής τράπεζας εκτίθενται, η δημιουργία νομίσματος θα επιστρέψει στους ανθρώπους...


Οι άνθρωποι μπορούν τώρα να δουν πολύ καθαρά... Οι "οικονομικές πολιτικές" Μπά'ι'ντεν δεν θα βοηθήσουν τη χώρα, απλά θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα.(Αναφέρεται στις Η.Π.Α.αλλά η ανάλυση, κατά τη γνώμη μας, έχει σχέση με όλα τα κράτη)

Με τις κόκκινες και μπλε πολιτείες που έλαβαν διαφορετικές προσεγγίσεις στην ψευτο-πανδημία, οι άνθρωποι μπορούν τώρα να δουν ποιες ευημερούν και ποιες όχι... η διαίρεση αυξάνεται. Οι άνθρωποι χρειάζεται να πάρουν τον έλεγχο της δημιουργίας του νομίσματος.


Αν εξαιρέσουμε τις διαφημίσεις , το βίντεο κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα οικονομική ανάλυση και αισιόδοξες προβλέψεις σε αντίθεση με την εκούσια, εγκληματική πρακτική των κεντρικών τραπεζιτών του Deep state  που συνεχίζουν να δανείζουν με επίπλαστο, fiat χρήμα στις κυβερνήσεις,  δημιουργώντας παγκόσμια ύφεση...  Όσο οι αγορές θα στηρίζονται σε δανεικό fiat χρήμα από ιδιώτες δεν πρόκειται να λείψουν αυτές οι καταστροφικές για την κοινωνία πρακτικές των τραπεζιτών που 'παίζουν' με δικούς τους κανόνες, βασιζόμενοι στο ψέμα και το μονοπωλιακό οικονομικό απαρτχάιντ.

Όλες οι συνδέσεις /πηγές στις  αναφορές του βίντεο μπορούν να βρεθούν στο site x22report.com. Χρησιμοποιήστε τις πληροφορίες που βρήκατε σε αυτό το βίντεο ως σημείο εκκίνησης για τη διεξαγωγή της δικής σας έρευνας και τη διεξαγωγή της δικής σας δέουσας επιμέλειας πριν κάνετε οποιεσδήποτε σημαντικές επενδυτικές αποφάσεις. 😂  😂

Πηγή - Διαμόρφωση : Α.Τ.