8 Ιουλ 2021

Covid 19 – O θαυμαστός νέος κόσμος

Στην πρώτη εκδήλωση στις 24.6.2021 μίλησαν οι: Γιώργος Νικολαΐδης, ψυχίατρος, διευθυντής του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού και ο Φώτης Τερζάκης, συγγραφέας, μέλος της πρωτοβουλίας “Διεπιστημονική Ένωση Υπεράσπισης της Δημοκρατίας και της Βιοηθικής”.


Καλωσήρθαμε στον θαυμαστό νέο κόσμο! Ενάμισι χρόνο τώρα, βλέπουμε την πανδημία να χρησιμοποιείται εργαλειακά από τις κυβερνήσεις, για να αλλάξουν οι ζωές μας δραματικά προς το χειρότερο, στο όνομα προστασίας της …υγείας μας. Δικαιώματα και κατακτήσεις καταργούνται, νομοσχέδια που καταστρέφουν τις ζωές μας και τη φύση περνάνε στη ζούλα μεταμεσονύχτια, η επιτήρηση και η καταστολή αυξάνονται παντού σε ολόκληρο τον κόσμο.

Έχουμε πόλεμο μας λένε με έναν ιό! Μα ο covid είναι πονηρός, χώνεται μέσα στις διαδηλώσεις των στριμωγμένων στα λεωφορεία, στους ανοιχτούς πόρους του τρύπιου υγειονομικού συστήματος, στα φρακαρισμένα κελιά των φυλακών, στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των προσφύγων, στο λεηλατημένο κορμί της φύσης. Οι τρεις μάγοι των πολυεθνικών όμως έχουν την λύση: Εμβόλια με ποσοστά πλειοδοσίας 94, 95 και 96%.

Επειδή δεν βλέπουμε να ξεμπερδεύουμε σύντομα με αυτή την δυστοπική κατάσταση, καλό είναι να αρχίσουμε στα σοβαρά να συζητάμε τι είναι και πως ερμηνεύεται αυτό που ζούμε και τι μπορούμε να κάνουμε.
Πηγή