24 Ιουλ 2021

Φόρμα Ψηφίσματος :

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ  ΤΗΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 


 ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ


 Άρθρο1παρ.2.- Θεμέλιο του Πολιτεύματος είναι η Λαική Κυριαρχία /παρ.3.- Όλες οι Εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα./Άρθρο120παρ.2.- Ο Σεβασμός στο Σύνταγμα και τους Νόμους που συμφωνούν με αυτό  και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν Θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
   
Δεδομένου ότι στην Πατρίδα μας από την 6-5-2010 επιβλήθηκε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ και από το 2015 βιώνουμε την  απόλυτη ΚΑΤΟΧΗ (Ν.4336/14-8-2015 Φ.Ε.Κ. 94 ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ Γ-ΣΕΛ.1014.
   
ΚΑΛΟΥΜΕ τους Εισαγγελείς να εκδώσουν  αμελλητί  Εντάλματα Σύλληψης  του συνόλου των ευρισκομένων  στη Βουλή και της Προέδρου της Δημοκρατίας για παραβίαση  διαρκείας του Εγκλήματος του Άρθρου 134παρ.2 περί «ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ», την ΕΛΑΣ να υλοποιήσει άμεσα τα Εντάλματα Σύλληψης και τις Ένοπλες Δυνάμεις να στηρίξουν  την  Προσωρινή Κυβέρνηση που θα επιλέξει πρωτογενώς ο ΛΑΟΣ και να ασφαλίσει την Πατρίδα μας από κάθε ενδεχόμενο Κίνδυνο κατά την κρίσιμη μεταβατική  περίοδο.

 ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΕΙ
 
________, 24/7/2021

   Ο ΛΑΟΣ!

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΝΓΡΑΦΟ ΘΑ ΘΥΡΟΚΟΛΛΗΘΕΙ :

  • Στην είσοδο του Δημαρχείου ____________
  • Είσοδο _____________________________.


ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΑΣΚΟΠΕΣ 'ΒΟΛΤΕΣ' ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΑΣ!... ΠΑΡΑΔΩΣΤΕ/ΤΟΙΧΟΚΟΛΛΕΙΣΤΕ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ! ... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΜΗΝ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΕΤΕ ΓΙΑ 'ΧΟΥΝΤΕΣ' & 'ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ' ... ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ! ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ! ΕΝΩΘΕΙΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ 'ΣΩΤΗΡΕΣ' ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ !...

📢 "ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΤΙΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ!" , ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΖΩΗ ΜΑΣ , ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!
, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!