24 Μαρ 2023

25 Μαρτίου Ημέρα Ελευθερίας


Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ


Στις 25 Μαρτίου πολλά μεγάλα δίκτυα και κινήματα σε όλο τον κόσμο ενώνονται για να πουν ξεκάθαρα ΟΧΙ στη Μεγάλη Επανεκκίνηση και να ξεκινήσουν τη Μεγάλη Αποκατάσταση.

#thegreatresign #wearehumanwearefree

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας αυτής κινητοποίησης, σας καλούμε να ενημερωθείτε για το παγκόσμιο κίνημα μη βίαιης αντίστασης We Are Human, We Are Free και τις προτάσεις του.


Στόχος μας είναι να οικοδομήσουμε ένα μαζικό κίνημα αντίστασης των πολιτών για να υπονομεύσουμε τη δύναμη της εγκληματικής Παγκόσμιας Ελίτ να μας ελέγχει και να ανακτήσουμε τις ελευθερίες που κάνουν τη ζωή μας αξιοβίωτη.

Επειδή είμαστε άνθρωποι, είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε επιλογές. Ήρθε η ώρα να επιλέξουμε - είμαστε με το μέρος της αγάπης, της ζωής και της ελευθερίας ή με το μέρος του φόβου, του αυτοεγκλεισμού και της τυραννίας;

Γιατί; Κάθε προσεκτική εξέταση του προγράμματος της Ελίτ αποκαλύπτει σύντομα

την πρόθεσή τους να επιβάλουν αλλαγές σε 200 τομείς της ανθρώπινης ζωής. Αυτές οι αλλαγές θα μεταμορφώσουν την ανθρώπινη ζωή πολιτικά, οικονομικά, ιατρικά και τεχνολογικά.

Εν ολίγοις, η πρόθεση είναι να σκοτώσουν ένα σημαντικό ποσοστό του ανθρώπινου πληθυσμού και να φυλακίσουν τεχνολογικά όσους μείνουν ζωντανοί ως μετανθρώπους σκλάβους στις "έξυπνες" πόλεις τους.

Τι σημαίνει αυτό;


Στην ουσία: η Ελίτ οικοδομεί ταχύτατα μια πλήρη τεχνοκρατία βασισμένη σε τεχνολογίες επιτήρησης και ελέγχου. Αυτές οι τεχνολογίες περιλαμβάνουν (μεταξύ πολλών άλλων) το 5G, το 6G, το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (το οποίο θα συνδέεται με προγράμματα τεχνητής νοημοσύνης [AI] που θα παρακολουθούν το δίκτυο των "έξυπνων" συσκευών που εξαπατηθήκατε να εμφυτεύσετε στο σώμα σας και να εγκαταστήσετε στο σπίτι σας, το geofencing (το οποίο θα σας περιορίζει τεχνολογικά σε απόσταση πέντε χιλιομέτρων από τον τόπο διαμονής σας), τους έξυπνους στύλους και τα φώτα των δρόμων (τα οποία θα συλλέγουν δεδομένα μέσω 3D-καμερών αναγνώρισης προσώπου και περιβαλλοντικών αισθητήρων, θα εμφανίζουν ψηφιακή σήμανση και θα χρησιμοποιούν ηχεία για να καθοδηγούν τον άμεσο πληθυσμό πώς να συμπεριφέρεται), ψηφιακή ταυτότητα (η οποία θα χρησιμοποιείται για να ελέγχει την πρόσβασή σας σε "εγκεκριμένες" δραστηριότητες), ψηφιακά νομίσματα κεντρικών τραπεζών (τα οποία θα χρησιμοποιούνται για να ελέγχουν τι μπορείτε να αγοράσετε, πόσο και πού), κάμερες παρακολούθησης και (τρισδιάστατης) αναγνώρισης προσώπου που θα αναπτύσσονται σε όλους τους δημόσιους χώρους (για να παρακολουθούν τις κινήσεις σας και να ελέγχουν την πρόσβασή σας), συσκευές ανάγνωσης πινακίδων κυκλοφορίας, διακόπτες θανάτου οχημάτων, μη επανδρωμένα αεροσκάφη (που χρησιμοποιούνται ως εναέρια αστυνομία), ρομπότ (μεταξύ άλλων ως "επιλογή θανατηφόρας βίας") καθώς και αυτόνομα και ηλεκτρομαγνητικά όπλα. Πέρα από αυτό, οι μετάνθρωποι σκλάβοι θα γίνουν βοηθητικοί "εργάτες" σε ένα ολοένα και περισσότερο ρομποτικοποιημένο εργατικό δυναμικό.


•Eπισκεφθείτε την ιστοσελίδα "Είμαστε άνθρωποι, είμαστε ελεύθεροι"
• Παρακολουθήσετε το σύντομο βίντεο
• Κατεβάστε ένα αντίγραφο του μονοσέλιδου φυλλαδίου - διαθέσιμο σε 23 γλώσσες

We Are Human, We Are Free