4 Μαρ 2023

Ο δημιουργός του Sputnik Vax δολοφονήθηκε στη Μόσχα



O υψηλόβαθμος επιστήμονας, υπεύθυνος για την ανάπτυξη του πρώτου παγκοσμίως καταγεγραμμένου συνδυασμένου εμβολίου κατά του Covid-19 το 2020, βρέθηκε στραγγαλισμένος στο διαμέρισμά του.

Ο Αντρέι Μποτίκοφ, ανώτερος ερευνητής στο Εθνικό Ερευνητικό Κέντρο Επιδημιολογίας και Μικροβιολογίας, στραγγαλίστηκε μέχρι θανάτου με ζώνη στο διαμέρισμά του στη βορειοδυτική Μόσχα, σύμφωνα με τις τοπικές αστυνομικές αρχές.

Καθώς οι επιπτώσεις από την καταστροφική εξάπλωση του εμβολίου Covid-19 συνεχίζονται σε όλο τον κόσμο, πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται τώρα αν ο Botikov απομακρύνθηκε επειδή "ήξερε πάρα πολλά".

Ο Μποτίκοφ τιμήθηκε με Τάγμα Αξίας για την Πατρίδα για το έργο του στο εμβόλιο Sputnik V, το οποίο ήταν το πρώτο καταχωρημένο εμβόλιο συνδυασμένου φορέα κατά του Covid-19 και βιάστηκε να κυκλοφορήσει στην αγορά ακόμη πιο γρήγορα από τα εμβόλια της Επιχείρησης Warp Speed.

Οι επικριτές εκείνης της εποχής υποστήριξαν ότι το εμβόλιο εγκρίθηκε χωρίς να έχει διεξαχθεί ισχυρή έρευνα για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του. Ωστόσο, σύμφωνα με ένα άρθρο στο The Lancet το 2021, το ιατρικό κατεστημένο υποστήριξε ότι το εμβόλιο "φάνηκε ασφαλές και αποτελεσματικό".

Δημοσίευμα της Daily Mail: Η ερευνητική επιτροπή της Ρωσίας ξεκίνησε έρευνα για δολοφονία μετά τον εντοπισμό του Botikov νεκρού στο διαμέρισμά του στη Μόσχα.

Προηγουμένως είχε αναφερθεί ότι είχε επιβιώσει από την αναμέτρηση, αφού ένας εισβολέας εισέβαλε στο σπίτι του και άρχισε να συγκρούεται μαζί του.

Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας δήλωσε ότι βρήκε τον ύποπτο στο "συντομότερο δυνατό χρόνο", αφού προσπάθησε να διαφύγει από τη σκηνή. Ισχυρίζονται ότι ομολόγησε το έγκλημα κατά τη διάρκεια ανάκρισης.

Η επιτροπή ανέφερε επίσης ότι ο κατηγορούμενος είχε ήδη διωχθεί για τη διάπραξη ενός άλλου "σοβαρού" εγκλήματος.

Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο ύποπτος, γνωστός ως Alexei Z, είχε περάσει 10 χρόνια στη φυλακή με την κατηγορία της παροχής σεξουαλικών υπηρεσιών. [Source]



💥Insider του Ιδρύματος Gates παραδέχεται ότι τα εμβόλια COVID είναι "φάρμακα έκτρωσης" για τον αποπληθυσμό του κόσμου

💥Το WEF λέει ότι ήρθε η ώρα να νομιμοποιηθεί το σεξ και ο γάμος με ζώα για την προώθηση της ενσωμάτωσης...