31 Μαρ 2023

Το θέατρο της συμμορίας για τους καθυστερημένους συνεχίζεται. Μην ασχολείστε καθόλου...



Υπάρχουν δύο σχολές σκέψης για το θέμα αυτό, ή μάλλον δύο ανταγωνιστικές αφηγήσεις :

Η ιστορία του φιλελεύθερου πλήθους των μέσων ενημέρωσης/δημοκρατών/τουίτερ είναι ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ένας επικίνδυνος-οιονεί δικτάτορας που επιχείρησε πραξικόπημα τον Ιανουάριο του 2021 και ότι πρέπει να τιμωρηθεί και να διωχθεί για κάθε πιθανό έγκλημα με κάθε πιθανό τρόπο, ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν θα πλησιάσει ποτέ ξανά την πολιτική εξουσία, για να μην μετατραπεί κυριολεκτικά σε Χίτλερ.

Η ιστορία των Ρεπουμπλικάνων/Fox News είναι ότι η κυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν - και το πολιτικό κατεστημένο γενικότερα - διεξάγει ένα κυνήγι μαγισσών εναντίον του Τραμπ, είτε για να τον εμποδίσει να κατέβει για πρόεδρος το 2024, είτε για να τον απαξιώσει τόσο πολύ στο εκλογικό σώμα, ώστε να μην μπορεί να κερδίσει.

Ποια από αυτές τις ιστορίες είναι αληθινή;

Καμία από τις δύο

Ένα αιώνιο τσίρκο, γεμάτο από άπειρους κλόουν σε έναν ατελείωτο αγώνα πίτας. Διαλέξτε μια πλευρά αν θέλετε, αλλά ποτέ δεν θα έχετε τίποτα άλλο από το χάος.

Εν τω μεταξύ, τα πραγματικά προβλήματα επιμένουν. Οι πραγματικές πολιτικές που θέτουν σε κίνδυνο τους απλούς ανθρώπους - και προωθούνται τόσο από τους Ρεπουμπλικάνους όσο και από τους Δημοκρατικούς - θα συνεχίσουν να εξαπλώνονται.

Μια φυλακή που χτίζεται γύρω μας.

Λοιπόν, γιατί απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον Τραμπ;

Για να δώσουν στους ανθρώπους κάτι για να συζητήσουν...

Πηγή