8 Μαρ 2023

Σταματήστε να συνεργάζεστε με τον εχθρό



Το πρώτο βήμα είναι να αποσυνδεθείτε από τη διεφθαρμένη κοινωνία. Αυτό σημαίνει να αποστασιοποιηθεί κανείς από κάθε πρόσωπο, τόπο ή πράγμα που έχει συμβάλει στην κατάντια και την ηθική σήψη της χώρας του. Σημαίνει ακύρωση κιν/φικών ταινιών, μουσικής, τηλεόρασης, αθλητισμού, πρόχειρου φαγητού, γρήγορου φαγητού, όλων αυτών.

Σημαίνει να αποσύρετε τα παιδιά σας από το σχολείο και να τα σπουδάσετε στο σπίτι. Σημαίνει να πείτε όχι στην πορνογραφία, στις πλατφόρμες κοιν. δικτύωσης, τις ιστοσελίδες γνωριμιών, την Walt Disney και σε όλα τα σκουπίδια και τον εκφυλισμό που έχουν κατακλύσει τις κοινωνίες μας.

Καμία από τις παραπάνω βιομηχανίες δεν θα μπορούσε να παραμείνει ζωντανή χωρίς την οικονομική βοήθεια των λευκών ανδρών. Οπότε γιατί το κάνουμε;

Κάθε ευρώ που διατίθεται σε αυτές τις βιομηχανίες είναι άλλο ένα καρφί στο φέρετρο των Ευρωπαϊκών χωρών. Κάθε παιδί που δεν διδάσκεται στο σπίτι είναι ένα ακόμη δυνητικά σπουδαίο μυαλό που υπόκειται σε αντι-λευκή πλύση εγκεφάλου. Ο γρηγορότερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος για τους λευκούς άνδρες να ξεκινήσουν τη διαδικασία διάσωσης είναι να κλείσουν αυτές τις βιομηχανίες και να ξεφουσκώσουν το "εκπαιδευτικό" σύστημα με τον παλιομοδίτικο τρόπο: αποσύροντας τα χρήματά τους και αφήνοντάς τες να μαραζώσουν και να πεθάνουν.

Η αποχώρηση από μια διεφθαρμένη κοινωνία δεν είναι δύσκολη υπόθεση. Κανείς δεν χρειάζεται να διαδηλώσει στους δρόμους ή να αναμετρηθεί με τους προβοκάτορες της Antifa. Το μόνο που απαιτείται είναι να πει κανείς όχι στον εκφυλισμό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι απλώς να σταματήσετε να παρέχετε οικονομική υποστήριξη στον εχθρό- στους ίδιους τους ανθρώπους που καταστρέφουν τη χώρα που αγαπάτε και που θέλουν να σας δουν νεκρούς.

Αν είσαι ένας λευκός άνδρας που δεν είναι ικανός για το καθήκον- που δεν είναι πρόθυμος να σκοτώσει την τηλεόρασή του, να εξαλείψει όλα τα επεξεργασμένα τρόφιμα από τη διατροφή του και να εξαφανίσει την πορνογραφία από τη ζωή του, δεν πειράζει. Δεν είναι όλοι φτιαγμένοι γι' αυτές τις διαδικασίες. Φύγε μόνο από το δρόμο εκείνων που είναι. Γέμισε το στομάχι σου με πίτσα, παρακολούθησε το ποδόσφαιρο και το πορνό σου και άφησε τους άνδρες να δώσουν τη μάχη. Εσύ μπορείς να μείνεις πίσω με τις γυναίκες και τα μωρά και να αυνανίζεσαι βλέποντας το Survivor...

Καλύτερα να ανάψεις ένα κερί παρά να καταριέσαι το σκοτάδι.

Λέτε ότι η μοναχική σας απόρριψη του εκφυλισμού δεν θα έχει σημασία. Αντιθέτως. Έχει τεράστια σημασία για το δικό σας ατομικό όφελος. Και αν θέλετε πραγματικά να κάνετε τη διαφορά, βάλτε ένα άλλο άτομο - έναν άλλο λευκό άνδρα - να κάνει το ίδιο. Ζητήστε από αυτό το άτομο να πάρει μαζί του έναν άλλο λευκό άνδρα, και ούτω καθεξής. Δεν χρειάζεται καν να τους προτείνετε. Απλά στείλτε τους ένα αντίγραφο αυτού του άρθρου.

Μιλήστε στους φίλους και τους συναδέλφους σας. Αισθανθείτε τους. Αν δεν είναι πρόθυμοι να διαχωρίσουν τη θέση τους από τους εχθρούς της κοινωνίας, ξεφορτωθείτε τους. Αποκόψτε τους εντελώς. Στην καλύτερη περίπτωση είναι άχρηστοι και στη χειρότερη συνεργάτες του εχθρού. Η αρνητική τους επιρροή μπορεί να περιορίσει τις καλύτερες προσπάθειές σας.

Δεν υπάρχουν όρια ηλικίας σε αυτόν τον πόλεμο. Οποιοσδήποτε από 10 έως 100 ετών μπορεί να προσφερθεί εθελοντικά και να κάνει το καθήκον του. Οι λευκοί άνδρες που συνεργάζονται μαζί μπορούν να αρχίσουν να διορθώνουν το καράβι και να αποκαθιστούν την τάξη στο έθνος τους. Αν δεν το κάνουν αυτοί, κανείς άλλος δεν θα το κάνει...

Τι λες, λευκέ άνδρα;

Είσαι έτοιμος γι' αυτό;

Η μοίρα της χώρας σου βρίσκεται στα χέρια σου.