28 Μαρ 2023

Αποδολαριοποίηση. Έρχεται και δεν μπορεί να σταματήσει...


Οι Αμερικανοί τώρα αναρωτιούνται... Ο κόσμος το'χε τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι...

Σε συνέχεια του άρθρου "Πρόεδρος της Κένυα, William Ruto: Ξεφορτωθείτε τα δολάρια γιατί η αγορά θα αλλάξει σε μερικές εβδομάδες"

👉🏻 Ωχ,ωχ...Τόσο το CNN όσο και το FOX News κάνουν ιστορίες σχετικά με την "Αποδολαριοποίηση" - Εάν το MSM το καλύπτει αυτό, είναι επειδή η Fed-Gov ΞΕΡΕΙ τι έρχεται...



Πτώση του δολαρίου-παγκόσμια

Για κυριολεκτικά δεκαετίες, οι άνθρωποι χλεύαζαν τους «θεωρητικούς συνωμοσίας» που μιλούσαν για την κατάρρευση του δολαρίου ΗΠΑ. Γέλασαν με «το πλήθος των καπέλων από αλουμινόχαρτο» όταν φώναζε από τις στέγες ότι η αχαλίνωτη υπερβολική δαπάνη θα σκότωνε το νόμισμά μας. Οι απαντήσεις στους συνωμοσιολόγους και στο πλήθος ήταν απλές: «Το δολάριο είναι το αποθεματικό νόμισμα του κόσμου· ο κόσμος δεν μπορεί χωρίς αυτό». Αποδείχθηκε ότι οι απαντήσεις ήταν λανθασμένες.

Μέσα στις τελευταίες 24 ώρες, το ακροαριστερό CNN και το ακροδεξιό FOX NEWS άρχισαν και οι δύο να μεταδίδουν ιστορίες για την «Αποδολαριοποίηση». Τόσο για τα ακροαριστερά όσο και για τα ακροδεξιά κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης το να μεταδίδουν τέτοιες ιστορίες δεν είναι τυχαίο. Το ότι τα Mainstream Media μεταδίδουν τώρα αυτό, σημαίνει ότι οι δυνάμεις στις ΗΠΑ γνωρίζουν - στην πραγματικότητα - ότι ο κόσμος __ΝΑΙ__ γυρίζει την πλάτη του στο δολάριο, και αυτό σημαίνει ότι έρχονται προβλήματα στις ΗΠΑ.  Πρόβλημα σε μια κλίμακα που κυριολεκτικά ΚΑΝΕΝΑΣ μας δεν έχει δει στη ζωή του.

Ξεκινάμε με το κομμάτι που προβλήθηκε στο FOX NEWS, το οποίο περιλάμβανε μια συνέντευξη με την πρώην Βοηθό Υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ Μόνικα Κρόουλι. Όπως θα δείτε στο σύντομο βίντεο 4:45, αναφέρει ξεκάθαρα τον "πληθωρισμό τύπου Δημοκρατίας της Βαϊμάρης" . . . . μιλάει για εδώ. ΕΔΩ! Στις Ηνωμένες Πολιτείες!



Στη συνέχεια, το τμήμα που προβλήθηκε στο CNN :


Παιδιά, αρχίζουν να λένε στο ευρύ κοινό τι έρχεται.  

Το άρθρο του CNN μιλούσε για το δολάριο που υποφέρει «έναν θάνατο κατά χίλιες περικοπές». ΑΥΤΟ συμβαίνει. Καθώς το Δολάριο «αιμορραγεί» τα μετρητά μας θα αγοράζουν όλο και λιγότερο. Και το κομμάτι του CNN καθιστά σαφές ότι «η Αμερική θα αντιμετωπίσει έναν απολογισμό όπως κανένας πριν».

Πρέπει να προετοιμαστείς. Πρέπει να πάρεις τα πράγματα που θα χρειαστείς ΤΩΡΑ. Πρέπει να αρχίσετε να αλλάζετε τον τρόπο με τον οποίο διατηρείτε τα περιουσιακά σας στοιχεία και τον πλούτο. Πρέπει να βάλετε τα «δολάρια» σας σε κάτι που δεν είναι «δολλάρια», αλλά θα διατηρήσει την αξία του όποιες αλλαγές κι αν συμβούν: πράγματα όπως ακίνητα, τρόφιμα σταθερά στα ράφια, εργαλεία και, φυσικά, πολύτιμα μέταλλα. . . . αλλά να είστε προσεκτικοί με αυτά τα πολύτιμα μέταλλα..   Δεν μπορείτε να φάτε χρυσό ή ασήμι.   Και δεδομένου ότι καμία πτυχή της οικονομίας μας δεν κινείται προς την αποδοχή είτε του χρυσού είτε του αργύρου στο ΕΜΠΟΡΙΟ, το να δεσμεύσετε όλα τα περιουσιακά σας στοιχεία σε αυτά τα μέταλλα θα ήταν συνταγή για λιμοκτονία.

Η αποδολαριοποίηση του κόσμου δεν πρόκειται να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη. Ωστόσο, __ΝΑΙ__ συμβαίνει.

ΔΕΝ είμαι πτυχιούχος χρηματοοικονομικός εμπειρογνώμονας. ΔΕΝ έχω ειδική εκπαίδευση ή γνώση σε οικονομικά θέματα και δεν μπορώ να δώσω οικονομικές συμβουλές .   

Αυτό που _μπορώ_ να κάνω είναι να σας πω τι πραγματικά συμβαίνει στον κόσμο, ώστε να αποφασίσετε μόνοι σας για το τι -- αν κάτι -- θα κάνετε με τα περιουσιακά σας στοιχεία. Θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν αδειούχο χρηματοοικονομικό εμπειρογνώμονα προτού λάβετε οποιαδήποτε οικονομική ή επενδυτική απόφαση.

Τούτου λεχθέντος, για μένα, εγώ και τα μέλη της οικογένειάς μου επιλέγουμε να αρχίσουμε να κάνουμε κινήσεις τώρα. Γιατί το να έχουμε όλα μας τα περιουσιακά στοιχεία (όσα λίγα έχουμε) σε «δολάρια» γίνεται ξαφνικά μια πολύ κακή ιδέα...

Πηγή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΗΝ ΞΗΡΑ - Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ