20 Μαρ 2023

Οι σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με την πακιστανική κοινότητα, είναι διαχρονικές...


Ο πρ. βουλευτής & υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία, Μ. Μπαλαούρας, κάνει προεκλογική μάζωξη με Πακιστανούς. Τους χαιρετά στη γλώσσα τους, υπόσχεται να καταργήσει τις "ρυθμίσεις" της ΝΔ & να δώσει σε όλους πιο εύκολα χαρτιά. Ένας Πακιστανός αναφωνεί: «Εμείς στηρίζουμε σύριζα!»


Σε συγκέντρωση Πακιστανών στην Ηλεία όπου κατεβαίνει υποψήφιος βρέθηκε ο Μάκης Μπαλαούρας για να τους πεί ότι ως κυβέρνηση δεν πρόλαβαν να αλλάξουν όσα ήθελαν να του απαντήσουν πως αυτοί ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ. (Το video θα το βρείτε και εδώ)

Αναφέρει ότι η κυβέρνηση κατάργησε το μεταρρυθμιστικό έργο της "αριστεράς" και προειδοποιεί πως η Ν.Δ θα τους διώξει για να φέρει άλλους με αεροπλάνα...

«Είμαι από τον ΣΥΡΙΖΑ, πρώην Βουλευτής εδώ στο νομό Ηλείας και θα είμαι και τώρα ξανά υποψήφιος», λέει ο κ. Μπαλαούρας στο σχετικό βίντεο, συμπληρώνοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι με το μέρος των ανθρώπων που δουλεύουνε και υποφέρουν».

«Όμως, η Νέα Δημοκρατία -εμείς δεν προλάβαμε να τα φτιάξουμε όλα- όταν ήρθε, τα κατήργησε όλα» τόνισε προσθέτοντας πως «Και τώρα, η ΝΔ θέλει να σας διώξει και να φέρνει με αεροπλάνα εργάτες γης και μετά να γυρίζουν στην πατρίδα τους. Έκανε πειράματα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχουν εργάτες γης και για τη φράουλα στην περιοχή, αλλά και για άλλες εργασίες. Ούτε φτάνουν οι εργάτες που έρχονται, αλλά δεν έχουν και εμπειρία. Εσείς εδώ έχετε εμπειρία, αποκτήσατε γνώση».

«Εμείς όλα αυτά θα τα αλλάξουμε. Σας ευχαριστώ. είναι τιμή μου που είμαι μαζί σας και ελπίζω να βρεθούμε σε καλύτερες συνθήκες», κατέληξε.

«Εμείς στηρίζουμε ΣΥΡΙΖΑ» του απάντησαν οι συγκεντρωμένοι λαθρο-καταληψίες. [Πηγές : 1 , 2 ]

Η ΝΔ είναι ο πάτος και ο ΣΥΡΙΖΑ ο απόπατος. Και οι δύο, αλλά και το ΠΑΣΟΚ και σύσσωμος ο κοινοβουλευτισμός, κάνουν τα πάντα για να μας αντικαταστήσουν με τους νέους «Έλληνες» ή μάλλον πλέον «Ελλαδίτες». Οι Έλληνες πεθαίνουν και τα κόμματα εξουσίας των τελευταίων 40 ετών χτίζουν πολιτικό κεφάλαιο με τους λαθρομετανάστες.

Και για να αντιληφθούμε τι γίνεται σε ολόκληρη την Ευρώπη με την αντικατάσταση των Ευρωπαίων από λαθρομετανάστες δείτε τι είπε Ιρανός συγγραφέας σε εφημερίδα της Γερμανίας: «Οι Γερμανοί “εξαφανίζονται” και οι μετανάστες “θα κληρονομήσουν” τη Γερμανία». (Εδώ)