9 Μαρ 2023

Αρκετά!


Η σύγχρονη χούντα που ζούμε έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο βαρβαρότητας και όμως, υπάρχουν ακόμα πολλοί που αρνούνται να το συνειδητοποιήσουν ή απλά συναινούν, με τις καθημερινές πράξεις τους αλλά και την αδιαφορία τους, στη τυραννία. Η τιμωρία τους θα είναι βαρύτατη και -το έχουμε ξαναπεί- θα βουλιάξουν μαζί με το καράβι χωρίς καμιά πιθανότητα διάσωσης...

Δεν είναι πλέον “θεωρία συνωμοσίας”. Τα καλοπληρωμένα καθάρματα που μονοπωλούν το πολιτικό σκηνικό, μας σκοτώνουν εδώ και δεκαετίες με τις πράξεις και τις αποφάσεις τους. Και είναι η ώρα πλέον να εξαφανιστούν μαζί με εκείνους που τους υποστήριξαν και που εύχονται να φύγει ο ένας φασίστας ώστε να φέρουν στο προσκήνιο τον δικό τους, επόμενο φασίστα. Μαζί με εκείνους που δίχασαν, που έσπειραν ψεύδη, που δεν στάθηκαν όρθιοι στο ύψος των περιστάσεων και δεν έκαναν το καθήκον τους, παρά μόνο φόρεσαν το φίμωτρο και γύρισαν τις χώρες πίσω στο μεσαίωνα και το βαρύτατο πένθος.

Έχει έρθει η ώρα να ξεκινήσει κάτι καινούριο το οποίο θα πηγάζει απευθείας από τους ίδιους τους πολίτες και οι αποφάσεις θα παίρνονται με βάση τα τοπικά προβλήματα της κάθε κοινότητας και όχι τις παράλογες, κερδοσκοπικές αντιλήψεις των, σε διατεταγμένη υπηρεσία, "εταιρικών" κλαρινοκαμαριέρων της "ελίτ" των παρασίτων του πλανήτη.

Το "πολιτικό σύστημα" με τη μορφή που το γνωρίζουμε και τη βιτρίνα της democracy που με τη βία, την προβοκάτσια και την επήρεια του άκρατου φόβου μας επέβαλλαν, ξεβρακώθηκε  πλέον ολοκληρωτικά και χρειάζεται επιτέλους να αλλάξει.

Καθώς τα τελευταία χρόνια καταντήσαμε να έχουμε σπάσει όλα τα αρνητικά ρεκόρ, ανάβει επιτέλους η φλόγα της αντίστασης για μια ακόμα φορά από την Ελλάδα ενώ και οι υπόλοιπες χώρες ήδη ακολουθούν.

Αρκετά!