26 Μαρ 2023

Τώρα είναι η ώρα να χτυπήσουμε!


Πρέπει να ξεκινήσουμε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο κατά των CBDCs σε όλες τις χώρες, τα κράτη και τις περιφέρειες. Παρακαλείστε να εκπαιδεύσετε και να διαφωτίσετε το μικρόκοσμό σας σχετικά με το
ΚΑΚΟ αυτού του συστήματος. Καταγγείλετε τον Μαμωνά και το σατανικό "χρήμα". Αυτή είναι μια σημαντική αποστολή για όλους εμάς... γιατί μόλις γίνει κάτι τέτοιο, θα χάσουμε όλοι την ελευθερία και την ιδιωτική μας ζωή.


Τώρα είναι η ώρα να χτυπήσουμε, καθώς οι Κεντρικές Τράπεζες χάνουν τους νομισματικούς τους πολέμους και η διαφυγή τους θα είναι να καταρρεύσει το χρηματοπιστωτικό σύστημα και να ξεδιπλωθεί η Μεγάλη Επαναφορά του χρήματος.

Χρησιμοποιείστε σωστά τη δημοσιογραφία των ελεύθερων πολιτών και δημοσιεύστε άρθρα, βίντεο, memes.... Χρησιμοποιήστε όλα τα όπλα πληροφοριών που έχετε στη διάθεσή σας για να ρίξουμε αυτό το θηρίο...

Μπορούμε να το κάνουμε.


Καταλάβετε λοιπόν αυτό, φίλοι μου : Αυτό που βλέπουμε στο χρηματοπιστωτικό σύστημα ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ. Η FEDeral Reserve κάνει ακριβώς αυτό που έστησε η cabal, ώστε να καταρρεύσει το σύστημα. Η ομοσπονδιακή τράπεζα και οι πολιτικοί παγκόσμια, μπορεί να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν, αλλά αυτό είναι ξεκάθαρα ένα παροιμιώδες τέχνασμα για τον ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ της κοινής γνώμης.

Θα σώσουν τα πολιτικά τους “φιλαράκια” τους που δεν είμαστε εμείς! Θα σώσουν τις ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣελίτ”, τελεία και παύλα.

Μην αποσπάστε από τον θόρυβο. Το σχέδιο είναι να καταρρεύσει το σημερινό σύστημα ώστε να το αντικαταστήσουν με CBDC's. Όλοι σταματήστε! Κρατήστε το μάτι σας στην μπάλα.

Άν νομίζετε ότι τα CBDC's είναι μια καλή ιδέα... τόσο βολική , θυμηθείτε το τελικό τους παιχνίδι!" :